Morten Kallesøe

Netcompany vil genbruge danske erfaringer i ny smitteapp til Norge

Altså det med at sige det er gratis, for så at tage penge for noget der ikke virker helt efter hensigten?

A-ha ja, det giver mening.

26. oktober 2020 kl. 14:18
Vi klager til Erhvervsstyrelsen

Hej Christian, dit svar indeholde nogen specifikke cookies.

Ville det være muligt at lave en scraper, der fandt de satte cookies på et givet website, så man i sidste ender med en enkelt form/box hvor man kan indtaste et(eller flere) fqdn, som så automatisk laver en analyse og sender en klage til erhversstyrelsen.

det ville spare mange for meget tid :-)

12. juni 2020 kl. 10:38
It-chefer er stadig skeptiske over for containere og foretrækker virtuelle maskiner

Hvordan styrer du så trafikken til de forskellige dller? (jeg kender ikke sharepoint's måde at håndtere applikationer) desuden vil du som virksomhed også gerne have noget der favner bredt, og ikke kun til et enkelt produkt. Der er også hele managementdelen, styring af applikationer(microservices) på stor scala, og overvågning af de enkelte komponenter i din applikationer

23. februar 2016 kl. 15:48
It-chefer er stadig skeptiske over for containere og foretrækker virtuelle maskiner

Hej Brian Dockers er superfede, men det kræver et nyt mindset. Det komplimentere microservices bedre, end traditionelle apps - selvom det også giver mening her. F.eks. kan du spinne din app op i 2 versioner, en prod, også den kommende. nu kan du stille og roligt flytte trafik over på den nyeversion, men stadig have den gamle klar. Den nye version skal måske have nogle opdateringer til diverse afhængigheder, som ville breake den gamle. Du kunne sikkert godt lave nye VM's, men det var ikke OS'et der skulle opdateretes, det var App'en.

forstil dig så at du har programmeret din app om til at være i en microservice arkitektur. dvs. hverfunktion(f.eks. login funktionen) ligger i hver sin lille service, og i sit egen container. Du kan nu meget nemt opdaterer små del elementer af din applikationer og prøve ting af.

Giver det mening?

23. februar 2016 kl. 15:22
Har du talt dine rod-certifikater i dag?

Er der nogen som ved om der bliver arbejdet på et alternativ til CA's? Eller hele strukturen og måden at få en sikkerforbindelse? f.eks. n-factor auth ved etablering af en https session? Det kunne også være at bruge nogle felter fra en DNS query, hvad ved jeg, der er sikkert mange måder at gøre det på :)

2. november 2015 kl. 10:53
Eksperter: Rejsekort-app er lappeløsning på grundlæggende designproblem

Selv hvis man havde en ide, virker det til konkurrence er afblæst? Det materiale der bliver henvist, er ikke længere at finde. ej heller står der noget omkring en konkurrence på rejsekort.dk

9. februar 2015 kl. 15:07
Kø-øvelse

Netscaler VPX - hvis du ikke skal have SSL offloading. En virtuel appliance fra citrix. Bliver brugt af alle større sites. Den kan alt det du ønsker, men koster også penge. Byg din applikation gennem noget HTTP baseret, så er det ret lige til.

5. januar 2012 kl. 22:10
Derfor valgte Københavns Kommune Drupal til nyt intranet

Berlingske Media benytter Drupal. Mon ikke Drupal kan stå distancen til et væsentligt mindre site? Forskellen på intranet og internet, er vel bare om det tilgængeligt for alle, eller en lukket kreds.

4. november 2011 kl. 12:06