Peter Ahlgren

Pirater i nettet

Så længe de ikke kæmper for at fjerne geo blocking af nye film og serier uden for Usa. Så længe vil piratkopering leve i bedste velgåendehed uden for usa. Så simpelt er det. Hvem gider købe en blueray der er proppet med reklamer og trusler om vi kommer efter dig hvis du låner den ud.
Hvem gider betale til netflix, hbo, osv ud over når deres egene serier har premiere. Når indholdet oftes er 1 år gammelt. Når man kan tilgå en side. Finde filmen i hvilken kvalitet man vil have den. Trykke download.

Streamer en del selv. Var nu rart da man via en vpn kunne tilgå usa netflix. Nogle vpn udbyder kan stadig. Men det er katten efter musen legen.

Fjern den skide geoblocking lad netflix og div andre tjenester give resten af verden adgang til indholdet maks 2 dage efter air i usa. Og pirat kopieringen vil falde.

22. november 2017 kl. 04:04
Facebook: Vi lytter ikke med!

Tja nogle må lytte med. Har ikke fb eller messenger på min tlf. Alligevel fik jeg reklamer for huskøb og håndværkere, da min søster og svoger kiggede på hus i foråret og vi snakkede om det. Det samme skete i oktober dog angående nyfødte børn da hun var højgravid. Så når jeg aldrig har googlet eller andet, kun snakket med dem omkring de emner så er det et tydeligt tegn på der forgår en eller anden form for aflytning. Så tror ikke en skid på den udmelding fb.

10. november 2017 kl. 16:27
Professor: Smid bare trusselsbreve fra piratjægere i papirkurven

Ville vælge en vpn udbyder uden for eu. Så som Panama

25. oktober 2017 kl. 23:40
Det ved vi om WPA2-sårbarheden: Android og Linux er mest udsatte

Nu køre jeg permenent vpn via min pfsense boks.

Spørgsmålet er. Skal det være vpn fra min tlf til Accesspointet eller er det nok med vpn fra pfsense ud?

Da jeg med sikkerhed ved min tlf ikke bliver opdateret af asus. Med mindre jeg installerer en anden firmware. Og ved min accesspoint ikke vil modtage noget. Dog en god undskyldning for at købe en ny.

17. oktober 2017 kl. 21:57
Microsoft: De fleste brugere er tilfredse med dataindsamlingen i Windows 10

Helt enig i det Michael Nielsen skriver.

Så er der lige den der med alle indstillingerne bliver 0 stillet efter større updates.

11. august 2017 kl. 17:06
Halvdelen af danske unge streamer film og tv ulovligt

De burde bruge deres krudt på at få fjernet geo blocking. Så man på lovligvis og uden at skulle rode med vpn kan streame nyere indhold på blandet netflix. Indholdet på streaming tjenesterne her i landet er for gammel. Så klart folk stadig downloader og streamer ulovligt. En kampagne vil ikke virke.

22. november 2016 kl. 17:38
Fagre nye verden - nu på coax

Netgear C6250

Det er korrekt jeg har en Netgear C6250, End til videre har jeg endnu ikke oplevet pakke tab på linjen med det setup. Dog måtte jeg have fat i hiper og få en dynamisk ip før det kørte ordenligt. Har oplevet at jeg mistede nettet, eller det var pfsense der blokerede mine enheder fra at tilgå nettet, med lidt googlen og biksen frem og tilbage fandt jeg ud af det var snort der lavede problemerne

6. september 2016 kl. 15:19
Fagre nye verden - nu på coax

Mener faktisk at når man smider en router fra yousee i bridgemode, så skal man ind via aktiverings siden engang til og genaktivere linjen. Ved ikke om det er det samme som evt skal til hos jer i kviknet. Men hver at prøve?

Btw skylder dig stadig et svar på mails yoel. Skal jeg lige huske når jeg tiden.

Efter mit skifte over til hiper, har jeg været røget af centralen 2-3 dog stadig mindre end hvad jeg ellers har haft oplevet på coax nettet før i tiden. Pt står routeren i bridgemode hvor jeg har smidt et af mine gamle systemer op med pfsense til at stå som router/firewall, hvilket ser ud til at virke fint.

5. september 2016 kl. 23:44
TDC suger folks selvvalgte wifi-kodeord ud af routere og gemmer dem i klartekst

Undre vel ikke nogle at de gør det?

Alle div udbyder jeg har haft, har jeg altid smidt udbyderens udstyr i bridge mode, og så haft mit eget udstyr bagpå. Har oplevet engang i middelfart med fiber at deres udstyr var så låst at bridge mode muligheden var fjernet helt. Valgte at deaktivere hvad jeg kunne også smide mit eget på via DMZ mode. Yousee kørte på et tidspunkt med muligheden for at få en open config til deres routers så man kunne smide den i bridge og den ikke ville blive 0 stillet hvergang de gjorde et eller andet.

Har kviknet nu og der valgte jeg deres modem, da jeg så ikke skulle tænke på at risikere at få en bambus router hvor man ikke kunne få lov til noget af hensyn til hr og fru danmark. HAr været pænt tilfreds med Kviknet end til videre. Fik en bedre latency ved at gå fra Telenor til kviknet, (hvilket er mig en gåde da det er samme kobberlinje) men nok bare telenors bambus skrald af en router der var problemet.

Apopro Kviknet. Yoel Caspersen

Mit eneste utilfredshed ved jer lige pt er i endnu ikke har fået åbnet op for det coax net. Har endda en Netgear C6250EMR sat til og klar så skal ikke engang have tilsendt udstyr (eller regner jeg ikke med da det er fra dengang jeg havde yousee for et års tid siden i Rødovre) Når jeg ved jeg kan få en 100Mbit til en fornuftig pris andre steder, så vil jeg have en 100Mbit, og ikke en sølle 30Mbit som jeg maks kan få nu. Har haft 35/35 fiber da andre havde en 10mbit. havde 60/60 fiber da andre begyndte at få 20mbit og en 100/100 fiber da folk begyndte at få 60Mbit via coax. og da jeg boede på Sjælland 100/20. Så at ryge ned på en 30Mbit vdsl linje fordi jeg er endt på landet på fyn er for mig som at blive smidt tilbage til starten af årtusinde skiftet ;)

Så der må meget gerne snart ske noget hos jer. For jeg er ikke mere loyal end jeg skifter efter behov :)

13. juni 2016 kl. 12:47
Samsung: Lad være med at installere Windows 10

Du har så ret. Så snart der er kommet en nu top model fra Samsung. Og der kommer opdages til den året før. Så er det som om Samsung bevidst smadre firmwaren til at få telefonen til at hoste og hakke og generelt køre af helvedes til. Har haft mine Samsung telefoner. Det er slut. Pt har jeg en Asus. Og hvem ved hvad mærke næste tlf bliver. Ved bare det ikke bliver Samsung igen.

1. juni 2016 kl. 14:32
Version2 spørger læserne: Kan du få den internethastighed, som Tjekditnet.dk lover?

Tjekditnet.dk siger jeg kan få 40 / 5 på xdls. Telenor siger jeg maks kan få 20 / 2 som er den linje jeg har nu.

på kabeltv nettet siger den 100 / 20. hvilket sikkert passer, men kræver en tv pakke fra yousee. hvilket jeg ikke vil have, så venter spændt på yousee åbner op for muligheden at få net uden tv pakke.

10. september 2015 kl. 14:38
Udstyr hos YouSee-kunder dækker snart Danmark med gigantisk wifi-net

Mine stationære er kablet. med skærmet cat5e kabler. får stadig mellem 2 og 8 mbit i download i primetime. Hvilket nettop gør jeg er pænt utilfreds med yousee presser sådan et tiltag ned over deres kunder. når de ikke engang kan levere den 60/12 jeg betaler for

6. marts 2014 kl. 18:15
Udstyr hos YouSee-kunder dækker snart Danmark med gigantisk wifi-net

Det er ikke noget jeg bryder mig om. Først og fremmest mener jeg det er et sikkerhedshul til at folk med den rette snilde kan få afgang til mit private netværk. 2. Får i forvejen ikke den hastighed jeg betaler for i primetime. Så de burde fikse det først og fremmest. 3. Og så tager åbenbart utrolig lang tid at få det frameldt. I mellem tiden må man leve med endnu sløver net plus lagg ingame i spil på grund af det. Og hvad med folks fair use grænse? Syns ikke jeg kunne finde nogle steder i teksten de nævner om den vil blive påvirket.

6. marts 2014 kl. 16:49
Bredbånd: Sverige når sit mål om 100 megabit/s-forbindelser til hele landet i 2020

Årh kære John strand kan du ikke snart indse folk er trætte af dig of dine meninger. At jeg så personligt laver popcorn og kaffe så snart der kommer et emne op om internet og fiber. Da jeg ved dine gamle 90'er holdninger nok skal komme frem i dem og alle andre end dig er forkert på den.

Hilsen en der lige skulle af med noget damp og vil lade jer andre diskutere videre og ikle skrive mere til denne sag :)

22. februar 2014 kl. 12:09
"Store patter", "naboerne, de svin" eller "ZyXelG296tel", hvad hedder dit wifi?

Da jeg boede på kollegie og var træt af min overbo hed det "min overbo er en tard"

Da jeg boede i centrum af svendborg op af diskotekerne hed mit netværk "have naked pictures of you"

nu hedder det bare "i am watching you"

21. november 2013 kl. 10:47
3 spærrer Grooveshark-adgang med avanceret sniffer-metode

Well blokeringen er fin i sig selv. men de burde holde sig til DNS blokering. Det andet er jo at indføre Kina tilstande i DK. og vil da ikke have min udbyder sad og kunne se alt hvad jeg fortager mig på nettet. Det er en privat sag og rager ikke andre

23. februar 2012 kl. 14:53
3 spærrer Grooveshark-adgang med avanceret sniffer-metode

Man kan bare håbe at 3 nu kommer til at miste kunder på det. Jeg vil i hvert fald fra råde folk at få 3

23. februar 2012 kl. 14:34
Hver femte dansker låser ikke sin smartphone

syns i stedet for BT. så syns jeg hvis man kunne lave en app til det. så at ens sikkerhers lås deaktiveres så snart den registrere man er hjemme på ens trådløse net. og man selv i app'en kan vælge hvilket net der er ens hjem. evt vælge flere end et. så man slap for den skide sikkerheds kode/låse op tegn når man er hjemme. Se det kunne være smart

7. december 2011 kl. 21:13
Android rooting, hvem stoler du på ?

Tak skal du have :) Da det er en SE ARC jeg har. ville det være pænt træls at ødelægge det ved at roote den eller smide en bedre rom på, da jeg syns SE laver nogle sløve og batteri krævende nogle. specielt når det er en man har sparet sammen til. min gamle X8'er og X10 mini var jeg lige glad med. men arc'en ja den passer jeg ekstra på

15. november 2011 kl. 00:31
Android rooting, hvem stoler du på ?

Hvis man rooter ens tlf, eller flasher den med et andet rom. Hvordan ser det så ud med garentien / forsikring på ens telefon?

min er købt via telenor med deres forsikring. men er nettop i tvivl om de ikke dækker hvis jeg er uheldig at tabe min tlf og den går i stykker

14. november 2011 kl. 18:03