Jan Lunddal Larsen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Nvidia køber Arm for 40 milliarder dollars

Re: Uafhængighed

Apple har tidligere vist en villighed til at skifte platform flere gange uden bagudkompatibilitet Apples platformskift har alle gange været bagudkompatible. PowerPC Macs kunne køre de fleste 68K applikationer, Intel Macs kunne køre de fleste PowerPC applikationer, og de kommende Apple Silico...
Kommentar til Apple anklaget for at bruge ansigtsgenkendelse i sine butikker

Re: Uddybning

@Henrik Så læser du artiklen (og kildeartiklen) på en meget mærkelig måde. Men Face ID gemmer data i en telefons secure enclave og forlader ikke telefonen, hvorfor man skal scanne sit ansigt igen, hvis man skifter telefon. Occam's razor (i en sag hvor en kriminalbetjent roder rundt i sine udta...
Kommentar til Apple anklaget for at bruge ansigtsgenkendelse i sine butikker

Re: Uddybning

Nej, det skal ikke forstås sådan.
Kommentar til Mere serverplads hos politiet: Nu slettes mails først efter et år

Re: Backup

Men efterhånden har de færreste et postprogram på egen pc, og i stedet læses mail på nettet direkte fra server. Sådan har Rigspolitiet det vel også sat op - og dermed HAR de backup af mailserver et sted. Men vel ikke tre års backup.
Kommentar til Den næste udgave af Office vil kun virke på Windows 10

Re: Priser på office pakker

Det er sikkert fordi: "... når nu folk vil betale ekstra meget for sin computer, så har de ikke noget imod at betale ekstra meget for Office pakken!" Pointen er jo, at Mac-versionen netop IKKE er dyrere. Den koster nøjagtigt det samme som Windows-versionen.

Re: Android.

Jeg har så valgt Nordea Wallet - fordi så kan jeg bruge min telefon på alle betalingsterminaler, der kan læse kort med NFC chip. Jeg kan oveni købet bede appen om at opføre sig som et Dankort fremfor Visa, så vidt som muligt. Så vidt som muligt ser ifølge Nordea ud til at betyde, at det kun...

Re: Hvor mange bekymrer sig?

Og lad nu være med at hoppe på butikkernes "Apple Pay (og dermed Visa/MasterCard) bliver dyrt for dig, Vi har i forvejen et af de højeste prisniveauer i Danmark, og andre lande har altså ikke et Dankort-lignende system. De klarer sig sjovt nok med Visa og MasterCard.

Re: Hvor mange bekymrer sig?

Det burde være et lovkrav at den faktiske betalingsomkostning fremgår af bon eller faktura så folk ikke tror at det er gratis. Skal butikkens elomkostninger så også fremgå af bonnen? Jeg så da gerne, at de brugte LED-pærer, for andre typer er dyrere og kan da kun resultere i højere priser. ...
Kommentar til Tredjeparters adgang til iPhone X's ansigtsgenkendelse vækker bekymring

Reuters er forkert på den

Udviklere får ikke adgang til Face ID data, der ligger telefonens secure enclave. Udviklere kan få adgang til at bruge kameraet på fronten, der har en TrueDepth sensor. Den kan registrere dybde i billedet, men det er slet ikke det, der bruges til Face ID. Face ID bruger slet ikke kameraet.
Kommentar til Video: Her bliver MobilePay undertrykt af Apple Pay

Re: Touch ID

Har man sikret sig, at der overhovedet er Bluetooth i den terminal? OK, læste lige den linkede artikel.
Kommentar til Video: Her bliver MobilePay undertrykt af Apple Pay

Touch ID

Apple Pay dukker da først op på telefonen, når det manuelt aktiveres via Touch ID på den video. Har man sikret sig, at der overhovedet er Bluetooth i den terminal? Andre har da skrevet, at de fint kan betale med MobilePay - også når "Betal fra låst skærm" er aktiveret i MobilePay.
Kommentar til Coop advarer kunder mod Apple Pay: Kommer til at koste jer

Re: Coop Bank

Det er ikke gebyrfrit for Coop Bank kunder, de betaler bare ikke i kroner og ører. "Gebyret" er i så fald det samme, uanset om du betaler med de to slags Coop Bank kort, eller bruger dit medlemskort ;-)
Kommentar til Coop advarer kunder mod Apple Pay: Kommer til at koste jer

Coop Bank

Ifht. Dankort er det vel også dyrere for Coop, når deres Coop Bank kunder gebyrfrit kan betale med MasterCard. Det gebyr er trods alt større end Visa Debit.
Kommentar til Coop advarer kunder mod Apple Pay: Kommer til at koste jer

Re: Android Wallet med Dankort

“De fleste banker, inkl Nordea, har en NFC baseret Wallet hvor man kan bruge Dankort (og stort set alle andre kort også - f.eks. har jeg et Danske Bank kort i min Sydbank NFC wallet), det syntes jeg man glemmer i denne Apple hype?” Nordea Wallet til Android er også kun Visa Debit delen af Visa/D...

Re: Hmm er det nu også rigtigt.....

Hvis man sætter en fra Frankrig og Danmark sammen og de kun kunne deres modersmål ville de da have det svært ved at forstå hvad den anden har lavet da variabel navne og functioner ville stå på henholdsvis Fransk og Dansk??? Han siger jo netop, at det ikke er meningen, at man IKKE skal lære e...

Re: Rettelse

Så er det jo heldigt, at man i folkeskolen har flere matematiktimer end engelsktimer. I øvrigt spøjst, at flere her på siden har råbt og skreget om at programmering burde være obligatorisk i folkeskolen, men nu bliver det så foreslået af en fra Apple, så uha nej - det er djævlens værk.

Re: Der er lovkrav for hvad et kamera må filme

Tit så kan et videoovevågningssystem max gemme optagelserne i en måned, da det fylder utroligt meget. Det hænger nu nok mere sammen med § 26 a Stk. 2 i "Lov om ændring af lov om forbud mod tv-overvågning m.v. og lov om behandling af personoplysninger"

Re: AML/ELS bør være fremtiden

Så skal Apple bare se lyset også... Og resten af verden. Det virker pt. i 3,5 land.

Re: Glædeligt at det kun er i fysiske butikker

Det hjælper også, at kortnummeret kun scannes første gang, men at man istedet gemmer et token (som forhåbenligt ikke er udregnet ud fra kortnummer). Man scanner ikke noget. Man vælger sin bank, og så kommer der en liste over ens Dankort i den bank, hvorfra de tilføjes.

Re: 30%

men sådan er det måske ikke længere. Sådan har det aldrig været med sådan en type betalinger. Det omhandler kun ydelser der leveres til app'en.