Alex Rodenberg

Hvor er YouSees bøde ?

hvis det drejer sig om simple firewall regler yousee har glemt at adde, tror jeg ikke producenterne kan gøre meget ved det... det er trods alt yousee's eget ansvar at checke.

2. april 2014 kl. 12:39
YouSee lukker for hotspots på grund af sikkerhedshul

Det er et open wifi network uden kryptering, så hvis din maskine laver lidt arp poisoning på dem der kommer på og presenterer sig som web server hurtigere end TDC kan .. så kan du sagtens gøre det..

31. marts 2014 kl. 16:32
YouSee lukker for hotspots på grund af sikkerhedshul

selv testet det.. og fik det fra facebook så det har været kendt i mindst 1 uge.. Forstår ikke hvad de prøver på, vores opgang var overstrålet af yousee hotspot, da vi alle har kabel gemmen yousee. Total ubrugelig service for vores blok, men vi skal kæmpe med at 2.4 Ghz båndet bliver endnu mere overfyldt, og at naboen kigger igennem dine fil delinger åbenbart..

31. marts 2014 kl. 13:56
YouSee lukker for hotspots på grund af sikkerhedshul

Tvivler på den boks kan håndtere vlans, det kan kun være firewall baseret.. Problemet ligger i at de ikke har blokeret for ipv6 trafik imellem wifispot og det private net.. totalt sindsyg overseelse..

31. marts 2014 kl. 10:38
Amerikansk bitcoin-mine tjener 40 mio. kr. pr. måned

du betaler for compute power i skyen, så det minimale bitcoin du kan udvinde fra ren CPU, kan slet ik svare sig i forhold til prisen. Der findes dog bitcoin miner clouds, som har specielt hardware til at udvinde bitcoins meget mere effectiv, hvor du kan købe X gange megahash power.

12. marts 2014 kl. 10:34
Udstyr hos YouSee-kunder dækker snart Danmark med gigantisk wifi-net

ser heller ikke nogen nævne at det her kommer til at gå ud over dit trådløse hvis du kun bruger det, da 2.4Ghz båndet ikke kan trække meget mere end 15-20Mbit på de her netgear routere..

12. marts 2014 kl. 09:58
Udstyr hos YouSee-kunder dækker snart Danmark med gigantisk wifi-net

det er mega smart i opgange, hvor wifi signalet umuligt kommer ud til gaden, men det hjælper til at oversplatte 2.4Ghz båndet med yousee wifi-spot .. og alle i opgangen er på yousee fordi de har tvunget kabeltv fra dem fra bygningen anyways..

12. marts 2014 kl. 09:52
Sikkerhedskaos for verdens hæveautomater: Kører stadig på Windows XP

utroligt at folk på terminaler som disse ikke kører Linux, ser det også med dsb's systemer og mange firmaeres signing skærme at det er windows xp .. (og grunden til at man ved det er jo at de crasher og rebooter, eller popper up med random warning) ubegribeligt at det kan være nemmere at håndtere end en linux boks med ssh adgang.

21. januar 2014 kl. 15:47
Krypterede harddiske i retten

nu er det jo sådan at Truecrypt forklarerer i dybe detailjer hvordan hidden volumes fungerer, og alt truecrypt er opensource.. Så hvis whoever der får disken i hånden kender til foretagendet, kan de checke for hidden volumes også. De står stadig over for en giga opgave i at decrypte disken hvis de ikke får udleveret kodeordet dog. Hvis du bruger truecrypt, så brug hidden volumes, hvis du tror en står med en pistol mod dit hovede på et tidspunkt og siger åben eller dø. Ellers er et langt kodeord med specialtegn og store/små bokstaver næsten umuligt at bryde med høj kryptering valgt.

29. maj 2013 kl. 16:27
Den nye Ubuntu-kat spinder ikke: Fyldt med fatale fejl

Jeg blev nødt til at oprette en bruger for at poste dette...

[SOLVED] launcher doesn't show in 11.10

Spirehuset (5-karsten) 2 hours ago Changed in compiz (Ubuntu): status: Fix Committed → Fix Released

så intet er uvist mere .. og denne artikel er mildest talt til grin .. at basere en artikel på 1 forum post ? Som tilmed er fikset samme dag artiklen er lavet.. hahahaha

17. oktober 2011 kl. 23:19