Niels Holst-Nielsen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Mysteriet om TrueCrypt - hacked eller droppet?

Re: Hælder til intern eller ekstern konflikt

@Dennis Madsen Det mest anbefalelsesværdige på en Linux-platform er nu, og som Lars Bengtsson korrekt anbefaler, LUKS (Linux Unified Key Setup) https://code.google.com/p/cryptsetup På en Windows platform? Det kommer nok meget an på, hvem du vil holde dine hemmeligheder hemmelige for. Personligt...
Kommentar til Mysteriet om TrueCrypt - hacked eller droppet?

Re: Hælder til intern eller ekstern konflikt

Jeg er enig. Det samme mener Professor Matthew Green fra Hopkins University der arbejdede med audit af Truecrypt. Hans Twitter er her: https://twitter.com/matthew_d_green/status/471752508147519488 Anonymt udviklerhold, manglende kommunikation og tillid mellem udviklerne og underlig build-setup b...
Kommentar til Rejsekortets prismodel bør gøres strafbar

Ikke helt objektiv ansvarsplacering.

Kravstillerne til Rejsekortet burde fængsles og nøglerne smides væk.
Kommentar til Hjælp: Massivt DDoS-angreb truer med at lukke lille dansk mailudbyder

Det kunne meget vel tænkes...

At domain-navnet i sig selv er lidt for fristende for script-kiddies.
Kommentar til E-bøgers storhed og fald?

Re: "Reading linear texts on paper versus computer screen"

Et stort problem med den undersøgelse er at forsøgspersonerne allerede var særdeles trænede i anvende bøger men knap så trænede i elektroniske udgaver. Endvidere er test-formatet, en lav-opløsnings pc-skærm, ikke sammenligneligt med det medier man i dag typisk anvender til eBogs-læsning.
Kommentar til E-bøgers storhed og fald?

Mobiltelefoner.

Jeg læser vel ca. 50-100 eBøger om året, alle på min Android fon. Hvis jeg skulle slæbe rundt på papirbøger, ville jeg vel få læst en under en tiendedel. Aldiko eBook-reader er den første app jeg downloader til enhver ny smartphone.
Kommentar til 60 it-firmaer scorer 1,2 mia. på offentlige it-indkøb

Re: Scoret og scoret...

Helt enig. Igen har såvel leverandører som det offentlige spild enorme ressourcer på håbløse udbudsregler. Det offentlige anvender ikke SKI fordi det er et ubrugeligt katalog ved indkøb af komplekse systemer.
Kommentar til Bill Gates tilbage til Microsoft

Bet

A)Mand B)Over 40 C)Udlænding D)Tidligere ansat E)Under (Stephen Elop)

Du godeste.

Jeg ved ikke helt, hvad det er, jeg lige har læst.
Kommentar til Din elmåler er bytte for it-kriminelle

Re: Bliver det nogensinde et problem?

Ja, det kan sagtens blive et problem. Der er andre, og langt mere alvorlige, aspekter end egen vinding. Sabotage af el-nettet kunne f.eks. være politisk motiveret eller et led i krigsførelse.
Kommentar til Målinger af netværkshastighed med Linux i tekstmode...

Re: Bredbåndshastighed med 2 maskiner

Det kan han selvfølgelig, men med mindre han kan få udbyderen til at køre en iperf host, opnår han ikke den måling, der mest interesserer ham.
Kommentar til Målinger af netværkshastighed med Linux i tekstmode...

Det er lidt tricky.

Du kunne f.eks. bruge curl til at downloade en stor fil og redirecte data til null uden at gemme data. curl -o /dev/null http://www.testserver.dk/storfil.zip Bemærk søjlen "Dload", det er bytes/s ikke bit/s. Find en fil der er hosted hos din udbyder.
Kommentar til Certifikatcirkus

Hvordan er Convergence en løsning?

Jeg ser det som et stort problem at Convergence ikke understøtter EV SSL certifikater. “Convergence does not enable EV for self-signed certs. It is concerned with authenticity, not identity”. Det gør det da ekstremt sårbart for Phishers.
Kommentar til Der er håb for de offentlige projekter!

Re: Overblik over kvalitet ved løbende test

Kammeradvokaten har rykket sig meget på det seneste. Du vil ikke se K03 fuldt implementeret i de kommende store udbud, men K01/02 er allerede på vej i graven. Afvigelserne i nye udbudte aftalegrundlag er så store at K01/02 vil være svære at genkende. K03 er politisk svær at implementere med dag...
Kommentar til Der er håb for de offentlige projekter!

Sludder.

"I de fleste offentlig projekter med eksterne leverandører er det leverandøren, der står for alle de formelle tests; dog således at kunden skal godkende testspecifikationerne og overvåge testafviklingen". Har du nogen som helst dokumentation for denne påstand? Den reflekterer overhovedet...
Kommentar til Logica skal udvikle nyt lønsystem til tjenestemandsansatte

Re: Endnu en styrelse..

Jo, en del færre ansatte. Mine, personlige, estimater: Ca. 150 mindre.
Kommentar til Logica skal udvikle nyt lønsystem til tjenestemandsansatte

Der er vist en del forvirring her.

PENSAB (PENsions-AldersBeregningsprogrammet) udbetaler ikke løn eller pension til de tjenestemandsansatte i Staten, Det gør SLS (Statens LønSystem). PENSAB danner beregningsgrundlaget for tjenstemandsansattes pensionsanvisninger - disse udbetales så via SLS. PENSAB er i forhold til SLS et system ...
Kommentar til Den nye Ubuntu-kat spinder ikke: Fyldt med fatale fejl

Re: Journalistik.

@Simon Hoxer Prøv Gnome Shell i stedet for Unity for nu. Den er lidt mere stabil og gennemført. Men ja, den artikel er rent bullshit.
Kommentar til Den nye Ubuntu-kat spinder ikke: Fyldt med fatale fejl

Underlødigt!

Version2 er ved at udvikle sig til værre smuds end ekstrabladet. -Skrevet fra Ubuntu 11.10 uden andre problemer end forhøjet blodtryk, og det skyldes ikke 11.10, men denne artikel.