Per Avlastenok

CFCS: Vi er i dialog med teleselskaber om brug af Huawei-udstyr

Uanset hvor meget sikkerhed der tilføres på teknologien, vil der altid være mulighed for at den brydes. Det som der den ene dag betragtes som 100% sikkerhed, vil måske næste dag være gennemhullet som en si. Det er skruen uden ende. Så godt som dagligt har Pentagon haft besøg, trods at det skulle betragtes som det mest sikre sted på jorden. Denne "krig" vil fortsætte til evig tid :-)

23. februar 2018 kl. 12:27
Programmering i skolen deler eksperter: Skal der kode på skemaet?

Jeg arbejder selv i IT-verdenen og har været der i snart 20 år og programmering stifter jeg overhovedet ikke bekendtskab med. I dag er det fortsat en meget lille del af befolkningen som programmerer. Hovedparten af befolkningen er brugere og det vil sikkert også være sådan i fremtiden. Jeg er helt enig i at vore børn skal beskæftige sig med IT, men i folkeskolen bør det ikke være mere end på brugerbasis. Det er jo næsten umuligt i dag at finde et arbejde, hvor man ikke benytter denne teknologi, men det er stadigvæk i over 90% af situationerne på et brugerbaseret stadie. Programmering kan godt være et valgfag i folkeskolen, men det er jo så også først når de når op de højere klasser. Folkeskolen er jo "kun" en grundskole, hvor man som udgangspunkt skal lære at skrive/læse/regne, herudover er der så fremmedsprog, idræt og nogle andre naturfaglige fag, men der er jo som sådan ikke nogen fag som benyttes som uddybende fag, det kommer først i den videregående skolegang. Jeg er da sikker på at programmering kan være spændende for en lille del af eleverne, men langt de fleste vil formentlig sidde og r_vkede sig. IT er et af de bredeste områder i verden i dag og programmering ligger formentlig nede på under 1-2% (jeg kender ikke det korrekte tal) så der vil nok være andre områder af IT-teknologien som griber bredere om sig og som vil kunne gavne mange mange flere elever.

16. februar 2018 kl. 13:46
Periodekort til rejsekort lanceret i al stilhed: Du skal kun checke ind i bussen

Hvorfor gør man ikke hele det offentlige transportnet gratis ? Jeg er sikker på at der ville være flere som benyttede sig af det og at det ville hjælpe på den massive privat-trafik. Lad alle skatteborgere betale en %-sats i skat af deres indkomst, før skat, så er jeg ret sikker på at det kunne løbe rundt :-) -og sikkert til de flestes tilfredshed. :-)

13. oktober 2016 kl. 12:18
Microsoft udgiver ultra-langsommelig Windows10-opdatering

Ja det er jo korrekt, men så kan jeg også ofre over 2K for en windows 10 :-) Det er jo dejligt at man skal betale mere for at få mindre :-)

22. november 2015 kl. 13:18
Microsoft udgiver ultra-langsommelig Windows10-opdatering

Hvorfor holder MS sig ikke til kun at sørge for sikkerhedsopdateringer, i stedet for at fylde en masse skrammel ind i folks pc'er ? - De kunne i det mindste sætte disse ekstra "gadges" så brugerne selv kunne vælge at hente dem.

20. november 2015 kl. 22:22
Milliardambition i Tyskland: 50Mb net til alle om 2,5 år

De har jo råbt højt i mange år, i de forskellige regeringer, Vi skal være i front i DK mht internetdækning. Intet er sket, de overlader det til elselskaberne at lægge fiber. Så vidt jeg ved, har regeringen i Australien betalt for fiberen i hele landet. Mener også at Østrig eller også er det Schweiz som har fiber i hele landet, betalt af regeringen der. Når man tænker på de bjerge og klipper de har i både Østrig og Schweiz, så bør det jo være ganske enkelt i DK, hvor vi stort set kun har muldjord. Vil lige nævne, at jeg har fiber :-)

9. september 2015 kl. 15:54
TDC: Danskerne er ligeglade med fiber

Læs denne artikel, vi kunne lære noget i DK.:http://www.danskenergi.dk/Aktuelt/Arkiv/2011/Maj/11_05_31B.aspx

7. december 2012 kl. 21:17
Mozilla laver Firefox med Bing som standard

Vi er mange som kæmper for at få fjernet Bing fra vores browser, så at der er nogen som bruger den må skyldes uvidenhed.

28. oktober 2011 kl. 13:16