Steen Eugen Poulsen

Rusland fjerner mindesmærke for Steve Jobs efter Apple-chef sprang ud

Tim til Putin: You're holding it wrong.

Jeg har altid syndes den sætning, ikke gav mening, men når en homoseksuel siger det til en homofob giver det en helt del mere mening.

5. november 2014 kl. 14:47
#møgsag

Jeg fatter ikke folks fokus på anklager, det er da forsvarets ansvar at få deres klient frikent.

31. oktober 2014 kl. 16:22
Rekord: 255 terabit per sekund i et fiberkabel

Det må godt nok havde været et tykt fiberkabel.

Historien bliver noget fjollet...

Er det kun muligt at nå 255 når man har flere fiber at sende over, eller kan et enkelt fiber nå 255/7 ?

28. oktober 2014 kl. 20:36
FBI-chef kritiserer kryptering af smartphones: Hvad nu hvis det gælder kidnapning af et barn?

Den måde vi bruger vores telefoner på, gør dem til et utroligt behjælpeligt middel til at opklare forbrydelser.

Vores liv er dokumenteret af den moderne mobiltelefon.

Ja, det er skræmmende at den moderne teknologi har skabt et alternativt Big Brother society, men vi kan jo ikke bare gå tilbage til stenalderen og droppe det hele fordi det også kan opklare forbrydelser og skræmme forbryder til ikke at begå dem.

Spørgsmålet er ikke om det redder en lille pige fra at blive seksuelt misbrugt eller om det redder 10. Spørgsmålet er om du vil acceptere at din nabo kan finde ud af at du er bøsse, fordi der muligvis er en bug i den teknologien der gør at vi kan opklare eller skræmme folk til ikke at begå forbrydelser.

Som jeg ser det er det ligesom fartbegrænsninger, hvis du sænker farten med X, dør Y folk færer. Selvom det kunne forhindre at folk dør, så er der jo ikke mange der forlanger at biler skal 100% forbydes.

At du vil skjule at du er bøsse og vi skal da helt klart visse hensyn så det er muligt for dig at holde det skjult. Jeg kan bare ikke lige se at udgiveren af din telefon kan låse den op, hvis de får fysisk adgang til den, gør det mere sandsynligt at en tredje part kan gøre det.

Og jeg kan slet ikke se hvordan risikoen for tredjepartsadgang og afsløring af dit "hemmelige" sociale liv, er vigtiger en at liv redes.

Det er jo totalt idoti at tro vi kan forhindre særlige stater at de kan undertryke deres befolkning. Det forbyder sgu da bare de telefoner, og laver en "kopi" version deres folk må bruge, uden den slags features.

1. oktober 2014 kl. 21:58
NFC-chip i iPhone bliver låst til Apples betalingssystem i starten

Men man skal da være mindre frisk i toppen, hvis man ikke kan se den lukkede have er god til at skabe penge, og det må betyde at jeg som forbruger er tabern og betaler gildet.

Jeg er virkelig glad for at Android har slået Apple og taget markedet, bare ærgerligt det ikke er nok til at tvinge Apple til at konkurer.

17. september 2014 kl. 16:34
DDoS-angreb og bombetrussel mod Sony: Playstation Network lagt ned

Who gives a flying f...

Nogen røvhuller tror might makes right og misbruger det til at skade andre, det er da skide ligegyldigt hvorfor det gør det.

Hvor mange lig skal der på bordet før idiotiske it folk stopper med at glorify denne slags volds handlinger?

25. august 2014 kl. 20:48
Vågn op: Du hedder ikke Steve og du er ikke chef for Apple.

Hans livs holding var jo en der høre hjemme i det mest forfærdelige scifi fortællinger, hvor der ikke er plads til nogen form for alternativ tankegang.

Det har tilsyneladende skabt en forfærdelig god inntjening for et firma, men er det virkelig den fremtid vi vil leve i?

I en alternativ verden, kunne denne man ligeså godt havde været en af verdens værste diktatorer, der dræbte alle der var afvigende fra hans vision. Heldigvis endte han op i en verden hvor, hvor det ikke var mugeligt og vi fik en meget milderer version, der skabte noget godt design, men også en uhyggelig lukket verden hvor der ikke er plads til afvigelser.

Strømlignet design er sådan nogenlunde fantastisk, men strømlignet tankegang, hvor der ikke er plads til visse bøger og lignende er skræmmende, når det jo helt klart er firmaets mål at låse alle fast inden for deres lukkede have.

19. august 2014 kl. 03:47
Google scanner billeder sendt med Gmail - og anmelder børneporno

I lever for meget i fortiden.

Det holder ikke en meter at sammenligne virtuelle ting med virkelige ting, det er på ingen måde det samme at rode igennem en dropbox og en bankboks.

For det første er der formentlig ikke engang tale om at det på nogen måde svarer til at "rode igennem", at teknologien for at storage optimere gør at man bruger en storage hash til filen.

Hvad forventer I??? Skal firmaer forhindres i at bruge hash'es?

At de skal forhindrer I at undersøge om der ligger nogle filer på deres system med XYZ hash?

At de så backtracker oplysningerne når de finder en fil og bruger det til at vidre send til politiet, svarer til at jeg er et flyttefirma og politianmelder idioten der fik mig til at flytte hands acid lab.

13. august 2014 kl. 01:38
SCOTUS om patenter, fortsat...

Loven ser jo ud til at være fint nok, når rets systemmet endeligt har talt.

Ja, en enkelt meget magtfuld gruppe har skabt en del kaos i nogle år, det var det værst tænkelige sted i kæden, det er jo bare ærgeligt og jeg kan ikke se hvordan vi kan lære noget som helst af det.

Skal vi afskaffe demokrati og retssystem fordi de begår fejl?

3. juni 2014 kl. 09:55
Odense Kommune: Kun ferie i Tyrkiet gav gigantisk teleregning - ikke i resten af verden

Jeg finder det virkeligt underligt at folk tror man bare kan droppe sit normale telefonnummer når man er på ferie.

Selv hvis man ikke er en vigtig beslutningstager er det da ikke sjældent at det er meget vigtigt at en ikke nærmer defineret gruppe kan kontakte en på telefonen.

16. maj 2014 kl. 23:08
Tid til selvransagelse rundt omkring i de danske virksomheder og offentlige institutioner?

Alle de firmaer du smider ind i artiklen er professionelt spin, for at sløre at der kun er ET navn det handler om og det er at det er folketinget der har ansvaret for at sikre offentlige data og det har det slet ikke taget alvorligt.

Jeg har ikke set et eneste tilfælde hvor det offentlige kan sige at de er blevet snydt og har fået en anden vare end de bestilte.

8. maj 2014 kl. 01:17
Slide-to-unlock-patent koster Samsung 640 millioner i Apple-retssag

Er de ikke meget underligt at alle andre end V2 omtaler det som om Apple tabte.

Det fik omkring 2 bilioner mindre end de sage de fortjente.

De fik ikke lov til at forbyde modpartens enheder.

De fik rettens ord for at de forbrød sig mod flere patenter.

Alt i alt en rigtig skidt dag for Apple, de penge de får kan formentlig kun betale Advokaterne.

5. maj 2014 kl. 14:11
IT-Sikkerhed: Ikke en "how-to" for lægmænd

Jeg for et meget dårligt indtryk af en syg holdning her, det virker som om du mener at det er helt i orden at personer bryder ind/ud af IT bare fordi de ikke er behandelt ordentligt.

Selvfølgelig skal firmaet tænke over menneskelige svagheder og opbyggege situationen så de mindsker chancen for at dårlige medarbejder lader sig friste, fordi man ikke kan teste medarbejder grundigt nok til at sikre der ikke er nogen der ikke er stærke nok til hånterer ansvaret.

2. maj 2014 kl. 23:09
Politiet ransager IBM og Nets for beviser i Se og Hør-sagen

Huh...

Er det ikke whistlebloweren der bør takkes, at der findes ubehagelig personer der vil gøre afskyelige ting er vel ikke nogen nyhed.

Ikke at jeg syndes personen fortjener det, han er jo ikke ligefrem en Snowden, men har bare udgivet en dårlig bog der har en kort sviner til en tidliger arbejdsplads.

30. april 2014 kl. 17:04
Båndsløjfe til samråd: Justitsminister gentager standard-forklaring om NSA-overvågning i Danmark

Oppositionen har selv vedtaget loven der bestemmer hvordan PET fungerer, så når de står og stiller offentlige spørgsmål ved det udmærket godt at regeringen ikke kan give et særligt godt svar.

Det er totalt latterligt show, hvis blå blok var i regeringen, ville rød blok sidde og stille NØJAGTIG de samme spørgsmål.

Fact: Om du stemmer rød eller blå så ændre det ikke noget ved PET.

30. april 2014 kl. 16:35
Eksperter: KMD og CSC kan blive nødt til at udlevere følsomme oplysninger om danskere til USA

Jeres historie er jo som om at fordi man har købt en lodsedel så har man automatisk vundet. Der er jo ikke engang tæt på at være en afgørelse i sagen.

PS: Jeg har udtalt på sitet her at jeg mente USA firmaer ikke kan beskytte data ved at de opbevares uden for USA, men det er jo totalt en røver historie at det nu er bevist at min formodning er korrekt.

Der er ikke endnu sager gennemført i det offentlige retssystem der har medført at USA firmaer har hentet data I udlandet.

Der er en intilvidre meget lille chance for at om 10-15 år når anke sagerne er overstået så kan det blive retspraksis at tvinge USA firmaer til at hente data I udlandet.

30. april 2014 kl. 14:16
IBM om Se og Hør-skandalen: 'En rigtig alvorlig sag'

Snowden tog røven på andre medarbejder og ledelse, han gjorde det gratis og hvad der ser ud til at ende op med at blive betraget som i en god sags tjeneste.

Nu har vi en eller anden usympatisk forbryder der misbruger sin stilling fordi et temmeligt slimet og moralsk forkvaklet kultur har udviklet sig på Se & Hør.

Det er muligt at CSC ikke beskyttede systemet godt nok, det er muligt at det system der er brugt til at hente personers data ud fra dankortsystemmet ikke havde livrem og seler nok indbygget og gjorde det for let for disse personer at begå deres forbrydelse.

Disse detaljer er ligegyldige når vi snakker om det er i orden at disse moralske taber begår deres handling. Hvad bliver det næste at Bagger skulle være gået fri fordi det var folks egen skyld han snød dem?

29. april 2014 kl. 21:36
Jyske Bank melder Spiir til politiet for kopiering af bankkunders data

I guder, det indlæg burde have en æresplads som det bedste eksempel nogensinde på FUD.

Hvad bliver det næste at Linux er usikkert fordi alle kan læse koden?

15. april 2014 kl. 05:05
To amerikanske kapitalfonde gør klar til at købe Nets

Det gør ingen forskel når en PRIVAT firma sælger sig selv.

Uppercase fordi folk her er utroligt fattesvage og ikke kan forstå at salget af nets ikke på nogen måde er et politisk spørgsmål.

19. marts 2014 kl. 00:31
S: Ingen grund til lange undersøgelser af Nets-salg

Firmaet er PRIVAT ejet, folketinget/regeringen har ikke en skid at sige mht. salget, så en ekspert undersøgelse er totalt spild af penge da de ikke kan reagerer på undersøgelsen.

Hvor svært kan det lige være at fatte at måden tingene er bygget op på går at regeringen alene ikke kan gøre noget ved NemID.

Folketinget kunne måske ekspropriere eller lignende firmaet, men det er da vist helt ovre is sovjet rusland at gennemføre.

24. februar 2014 kl. 01:17