Joakim Koed

Danske Bank sætter grænsen op til 150.000 kroner med Mobile Pay og NemID

Bortset du kan godt f.eks. købe en computer til 20.000 og tage det på dankortet. Det tillader mobilepay ikke :)

20. februar 2015 kl. 15:03
Lenovo taget i at installere adware på spritnye computere

Forstår ikke helt Microsoft acceptere at man køber en pc bundlet med deres software + adaware. De burde skrive det ind i de aftaler de laver med leverandørne når de køber licenser.

19. februar 2015 kl. 10:49
Pirate Bay-medstifter anholdt i Thailand

Uanset om man kan lide de her drenge eller ej, havde vi ikke nået så langt i dag med streaming osv. hvis de(og andre) ikke havde sparket til rettighedshaverne og sagt deres gamle metoder gad man ikke mere.

Det er så lidt sørgeligt at de skal i fængsel, for at vi andre kan nyde.

5. november 2014 kl. 08:44
Spansk Linux-gruppe klager til EU over Microsofts hardwarelås i Windows 8

Handler det ikke bare om at Linux jo gerne vil være for mere end nørden? Hvis de skal nå hr. og fru. DK, så er det jo ikke nemt med secureboot slået til pr. default.

3. april 2013 kl. 14:12
EU-kommissær vil banke Apple på plads

Nu er jeg nok lidt farvet af den "anden side" men det er bare heller ikke i orden det her. (Var det selvfølgelig heller ikke hvis f.eks. Samsung havde lavet samme nummer) Selvom man er populært firma, hvor kunderne til tider gerne betaler overpris for, skal man stadig følge loven.

Forstår slet ikke at det er noget de skal diskutere i EU. De skal bare starte en stor sag mod dem omgående og få det ud af verden.

22. marts 2013 kl. 09:07
Netflix til udviklere: Byg videre på vores open source-platform og vind 10.000 dollars

nvm, fik ikke lige læst det ordentligt :D

15. marts 2013 kl. 11:12
Gnome-stifter: Derfor droppede jeg Linux og skiftede til Mac

Nu skal jeg hverken forsvare eller angribe Apple, da jeg ikke kender vildt meget til det. Har kun brugt OSX 2 dage i mit liv, da jeg impulskøbte en 14.000kr's mac book pro for ca. 3-4 år siden, som blev indleveret igen 2 dage dage senere.

Men det jeg godt kan lide ved Linux, kontra f.eks. Windows er at man får flere redskaber til at fixe evt. fejl. Jeg sad f.eks. en hel dag med et problem ang. netværk i ##windows (freenode) og googlede 12 timer i streg næsten, og det kunne bare ikke lykkedes.. Så havde det valg tilbage at formatere eller smide det ud og installere noget andet. Så derfor vendte jeg tilbage til Linux.

Men da helt sikkert spændende at høre fra nogle lidt mere kompetente mennesker om deres mening om OSX, i stedet for børn som kun bruger apple fordi det gør deres venner også, og fordi de er for dumme til at google deres problemer.

6. marts 2013 kl. 15:44
Gnome-stifter: Derfor droppede jeg Linux og skiftede til Mac

True true, men du bruger den jo ikke på samme måde. Nu kender jeg ikke OSX særlig godt, men hvis du f.eks. vil installere programmer så "skal" det vel næsten foregå via GUI? apt-get, pacman osv. er der vel intet af.

Du kan vel heller ikke bare starte et program via terminal og se evt. fejl/errors?

6. marts 2013 kl. 15:04
Gnome-stifter: Derfor droppede jeg Linux og skiftede til Mac

Jamen det kan jeg da godt forstå, efter GNOME2 blev udfaset og GNOME3 var/er en fiasko (sådan rimeligt i hvertfald)

Nu bruger jeg pt. Ubuntu 13.04 daily, med Unity og jeg har INGEN driver problemer på min laptop, skal aldrig genstarte noget. ALT kører bare. Selvom man kan være uheldig med hardware, og producenter som bare nægter at understøtte Linux, men en mand som ham burde vide hvilke hardware producenter han så skal støtte.

Tror bare dette er en undskyldning for at han er blevet "voksen" og ikke gider sidde og rode med terminal, og hellere vil bruge tiden på andet i livet.

6. marts 2013 kl. 14:56
Hest i internetforbindelsen

Nu har jeg fullrate, som jo er ejet af TDC, så har også nogle sider som er DNS blokeret (ikke fordi det rør mig personligt, da jeg bruger google public DNS eller Unblock US DNS).

Selve oppetiden og udstyret fungere 100% perfekt, og får præcis det jeg har fået lovet, nemlig 35/5... Ringede og spurgte om jeg kunne få 50/10 hvorefter han lavede en måling som viste jeg kunne køre 38 / 8, men han ville ikke upgrade mig, da jeg så skulle betale for 50/10 og det mente han ikke de kunne være bekendt. Så plus i bogen der.

Ping / latency er fin desuden. Har ikke opdaget nogle porte som er blokeret heller.

MEN, en ting er dog noget lård, nemlig at de har blokeret så man ikke kan ændre DNS i routeren (heller ikke hvis jeg køber min egen router..) dvs. jeg skal indtaste DNS i alt mit udstyr, da jeg ikke gider støtte "børneporno filteret"

Har desuden ikke fast IP, men det kunne vidst tilkøbes så vidt jeg husker :)

Alt i alt vil jeg give dem 8/10, da jeg er super glad for linien og hvor stabil den er.

EDIT: Glemte lige at sige at når man ringer til teknisk support, får man også fat i nogle som FATTER noget, de starter ikke med at spørge "har du sat stikket i" osv.. De opfanger ret hurtigt man ved sådan rimeligt hvad man snakker om. Den gang jeg ringede og brokkede mig ang. DNS opsætning i routeren prøvede han virkelig og hjælpe, og sende 1 time senere en mail, hvor han havde siddet og googlet lige siden og prøvet at finde svar på det.

2. marts 2013 kl. 22:51
Politiet skal afprøve iPads i patruljevognen

Har intet imod de vælger Apple. Men har noget imod de vælger en løsning der er meget dyrere fordi det lige var det nemmeste og så skulle man ikke undersøge markedet. (Siger ikke det er hvad der er sket her, var blot en tanke)

14. februar 2013 kl. 22:21
Politiet skal afprøve iPads i patruljevognen

Hvorfor er det at skoler og alting skal køre med iPads??? Hvorfor betale 6000 for en iPad (aner ikke præcis hvor meget de koster) når du kan få en Nexus7 til under 2k som kan mindst lige så meget.

Er det blot fordi dem som forhandler de her aftaler får nogle fede middage og golfture? Eller er det blot uvidenhed at iPad = tablet?

14. februar 2013 kl. 13:45
Min nye Intense PC - skal den køre 32 eller 64 bit Linux?

Fordi 64bit OS typisk kan afvike 32bit apps, men ikke omvendt ;)

Desuden er 32bit noget gammelt teknologi som bare skal dø meget hurtigt.

7. februar 2013 kl. 10:41
Faxe Kommune sparer stor licensregning ved skift fra VMware til Xen

Jeg har selv læst at Oracle, Microsoft, Adobe og alle de "store" er det eneste rigtige at benytte. Gør man ikke det, så er alt andet software så umuligt at forstå, at samtlige medarbejdere skal på 10 års kursus, som i sidste ende betyder et meget dyrere produkt.

Nu har jeg af gode grund aldrig haft noget med VMware at gøre, men har da haft en virtualserver som kørte med XEN som kørte 100% upåklageligt så tror gerne de har sparet en masse penge :)

1. februar 2013 kl. 15:37
Nokia tabte 544 kroner i sekundet

Det kan man jo ikke 100% sige, da det også kan være en nyhedsværdi etc. i Win8, betyder jo ikke at det betyder overskud fra nu af :)

Men jeg holder STADIG fast i at de ville sælge mange mange flere telefoner ved at hoppe på en vogn der kører, i stedet for at hjælpe MS med at fiske en vogn op fra havet?(kunne ikke lige finde på noget bedre.. :D)

24. januar 2013 kl. 15:36
Nokia tabte 544 kroner i sekundet

Ved ikke om det er 100% realistisk, men Nokia havde et mega stærkt brand som virkelig stod for kvalitet. Samsung solgte 20mio S3 på 100 dage, da den udkom (kilde: http://www.ndroid.dk/2012/09/20-millioner-samsung-galaxy-s3-solgt/ )

Så ja, måske er 10 gange så meget højt sat, var egentligt bare for at sige at højt tal :) Min fejl. Men "mange flere" så..

24. januar 2013 kl. 15:22
Nokia tabte 544 kroner i sekundet

Det ændre jo stadig ikke på de ville sælge mange flere telefoner (vil jeg da tro) hvis de valgte Android.

Bare se hvordan Samsung skummer fløden på deres Galaxy serie.. Hvorfor er Nokia ikke med på den vogn?

24. januar 2013 kl. 15:16
Nokia tabte 544 kroner i sekundet

Siger det lige IGEN.. Smid nu MS på porten og få det styresystem folk vil have. (Ja mange vil have iOS, men dette er ikke muligt, så må de jo vælge Android)

Det jeg synes der er mest synd er at Nokia jo er kendt for virkelig kvalitets hardware, så hvorfor ikke bruge det software folk vil have.

Ved godt de ikke ville få en masse penge af Microsoft uden Win Phone, men hvis de nu kunne sælge 10 gange så mange telefoner?

24. januar 2013 kl. 15:06
Microsoft lapper kritisk hul i Internet Explorer 6, 7 og 8

Bjørn: Tja, personligt synes jeg nu det var meget sjovt, men den snak gider jeg slet ikke lige nu.

Søren: Tror du har ret, er nok derfor jeg kører Audi og ikke Opel (:D)

16. januar 2013 kl. 22:30