Deleted User

Professor forsvarer milliarddyr udvikling af ejendomsvurderingssystemet

Kære Michael,

Tak for dine kommentarer.

Jeg har nu lagt flere relatederede artikler på.

Normalt lægger vi et sted mellem 3-5 på hver artikel, men når du nu så specifikt efterlyser det, har jeg lagt en del flere på.

Jeg er glad for, at du med interesse har læst artiklen.

Hav en go' dag.

Vh Steffen

6. december 2021 kl. 15:21
Flere partier gør digitalisering i fængslerne til krav: »Elektroniske journaler bør være en selvfølge«

Kære Søren,

Tak for dit spørgsmål.

Da landets fængsler hører under Kriminalforsorgen, er de ikke underlagt regionerne, der almindeligvis driver sundhedsvæsenet. Derfor er de ikke koblet op på regionernes EPJ-løsning.

En anden udfordring er spørgsmålet om, hvorvidt de indsattes sundhedsdata så at sige bliver "brændemærket", hvis det fremgår, at man er blevet undersøgt af en fængselslæge. Det skal der findes en teknisk løsning på.

Hav en god dag. Vh Steffen Journalist på Version2.

21. oktober 2021 kl. 10:23
Vi klager til Erhvervsstyrelsen

Er også begyndt at modtage advarslerne.

Med venlig hilsen Daniel

15. oktober 2021 kl. 20:42
Ikke-digitale borgere dømt skyldige uden at vide det: Automatiske tilståelser udfordrer retssikkerheden

Kære Malthe,

Tak for din interessante kommentar til artiklen.

Jeg har et par spørgsmål til dig angående din pointe om, at det bliver muligt med Næste Generation Digital Post.

Har du mulighed for at skrive en mail til mig - stv@ing.dk

Venlig hilsen Steffen

5. august 2021 kl. 11:22
Microsoft sender næste år Internet Explorer på pension

Jarnis, jeg elskede den af den simple årsag at en virksomhed jeg arbejdede for, havde som politik at alt vi lavede skulle kunne køre på Internet Explorer (seneste to versioner) - og så er vi ligeglade med de andre browsere :-)

Jeg vil trods alt hellere få tingene til at spille på de seneste 2 versioner af IE end at skulle få den til at køre i Chrome, Opera, Firefox fx 4 generationer bagud.

25. maj 2021 kl. 10:07
Utilfreds far melder Mette Frederiksen til Datatilsynet

En kritisk presse kendetegner et demokrati og et fravær det modsatte.</p>
<p>I USA vandt den mindst ringe kandidat, så fri mig fra demokrater.</p>
<p>Trump eller Trumpine må for min skyld gerne bruge sociale medier, bare ikke til på udemokratisk vis at nedbryde demokratiets kontrolindstandser.

Absolut enig, både i 2016 og i 2020 er jeg ret sikker på at mange, ikke stemte FOR den kandidat de stemte på, men mere FRAVALGTE den kandidat de mente var mest ringe.

Og ja, det er et stort problem at vi i det store hele ikke har en reelt set kritisk presse.

Gudbevars, der er da engang imellem en journalist som skriver lidt kritisk, men det bliver typisk ikke fulgt op og som du selv siger, så snart den som burde kunne svare siger "Ingen kommentar" så fiser luften ud af ballonen.

Det problem er sådan set bare blevet større og større, i takt med at medierne og deres eksistensgrundlag er blevet flyttet tættere og tættere på statens magthavere.

Sidst set da blå blok på skammeligste vis ændrede licensmodellen til at være en endnu tættere integreret del af staten, ved at få lagt licensen over på skatten, så det nu reelt set er politikerne der suverent bestemmer hvor mange skattekroner, de medier der modtager mediestøtte, skal have.

Det virker på mig som om politikerne hele tiden forsøger at udfordre befolkningen på deres rettigheder og lige nu er der desværre en tendens til at bare de siger Corona eller sikkerhed, så er folk villige til at lade politikerne tage lige hvad de lyster.

Som Benjamin Franklin er citeret for at sige :

"Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety."

Desværre er det ikke en sætning som ret mange forstår eller er enige i.

Lidt ligesom folk tilsyneladende har det helt ok med at fratage andre, deres basale menneskerettigheder og ikke lade dem nyde den samme beskyttelse mod overgreb fra staten, hvis bare det er nogen de ikke selv bryder sig om.

Evelyn Beatrice Hall's citat som summer "demokrati" op, har også voldsomt trange kår i dagens Danmark (Verden)

“I disagree with what you say, but I will defend to the death your right to say it”

8. april 2021 kl. 20:54
Utilfreds far melder Mette Frederiksen til Datatilsynet

Det er OK at hun kommunikerer kageopskrifter og lignende på fjæsbogen, men i realiteten er den adfærd skadelig for demokratiet når pressen på måde kobles af den demokratiske proces.</p>
<p>Det er sikkert træls som politikker at skulle igennem den mur som pressen udgør, men det er med til at sikre politisk ansvarlighed og at forslag er gennemtænkt.

Det er jo om muligt det mest hykleriske.

Socialisterne her i Danmark har jo også, sammen med demokraterne i USA og massemedierne hylet med i hylekoret om hvor forfærdelig Donald Trump var/er når han sådan gik totalt udenom medierne og deres vinkling og filtreren i det som han sagde og direkte på twitter.

Når det er deres egen kandidat så er det ok at der ofte udmeldes, officielle ting fra statsministerens private facebook.

Dobbeltmoralen er i hvert fald rimelig nem at få øje på.

8. april 2021 kl. 16:58
Nu falder der domme i sager om brug af ulovlige fildelingstjenester

Jeg synes at denne sag lugter langt væk af hacking begået af Rettighedshaverne for at opnå de detaljer som gør at politiet "tager sagen".

Spørgsmålet må vel være om rettighedsalliancen kan scanne danske IP'er og hvis en plex server svarer på den port som Plex bruger, så ved de der er en plex server på den IP.

Jeg er med på at de ikke kan se HVAD der er på serveren, men hvis de nu ved der er en plex server der, fordi den siger "Hej, jeg er plex, vær venlig at logge ind for at se indhold" så kunne de bruge det som en indgangsvinkel for hacking.

Som jeg husker plex så er det dog en mail addresse som er user og så et selvvalgt password og hvis de ikke ved hvem der ejer plex serveren så er det nærmest umuligt, bare at gætte username.

Det er nok mere realistisk at de enten har fået login af en af brugerne som er blevet sur på ejeren, eller at en af brugerne er blevet ransaget i en eller anden anledning og man ad den vej har fået adgang til plex serveren.

1. april 2021 kl. 09:29
Nu falder der domme i sager om brug af ulovlige fildelingstjenester

Så bliver der vel lidt penge som advokaterne som arbejder for diverse rettighedsalliancer, kan svindle kunstnerne for, som de plejer

https://www.dr.dk/nyheder/penge/johan-schluter-fra-kongen-af-copyright-til-doemt-svindler

Ja og så for at forsøge at true folk til at betale for "ulovlig fildeling" uden nogen rigtige beviser :

https://www.berlingske.dk/virksomheder/advokat-efter-sigtelse-mod-dansk-advokatkontor-om-groft-bedrageri

Man ved det er en lortebranche når advokaterne er nogle større svindlere og krejlere end dem de forsøger at trække i retten

30. marts 2021 kl. 21:44
Forbrugerorganisation kritiserer Teslas kameraovervågning af førere

Hvis de bryder denne tillid, så er det en sag for myndighederne (politiet).

Med den måde politikerne vrider sig for at få lov til fortsat at logge alt og alle i telemæssig sammenhæng, så ved jeg sgu ikke rigtigt om jeg ikke reelt set er mere nervøs for hvad myndighederne kunne (mis)bruge disse data til, end jeg er nervøs for hvad Tesla kunne finde på.

Umiddelbart er det de myndigheder som du vil sætte din lid til, som lige nu udgør den største trussel mod danskerne's rettigheder.

25. marts 2021 kl. 07:11
Brandfolk deler billeder af smadrede biler: Alle kan se, hvem der er kørt galt

Flemming Riis, det du skriver svarer lidt til at sige, at det ikke er et problem at en virksomhed lægger e-mail adresser, telefonnumre og/eller CPR-numre ud på folk - det er kun et problem at nogle vælger at misbruge det.

Da vi VED at nogle ikke ønsker det bedste for andre, så kan vi ikke tillade at lægge disse informationer offentligt. Og ligeledes kan vi ikke tillade os at lægge billeder af smadrede biler, med identificerbare nummberplader på nettet, da vi VED at der er nogle der vil misbruge det.

Derfor er problemet opstået i det øjeblik brandmanden lægger billedte på twitter. Desuden er det en klokkeklar overtrædelse af GDPR-reglerne.

15. marts 2021 kl. 12:03
Danmark får digitalt coronapas

Din ubehøvlethed til trods, får du hermed min uforbeholdne undskyldning. Det var ikke dig der bragte den svenske smudspublikation ind i debaten. Det var #16. Min fejl

Min lyst til at være venlig hører lynhurtigt op når folk gentagne gange bliver ved med at vrøvle.

Det har jeg svaret på gentagne gange. Jeg mener ikke, at det på nogen måde kan betegnes som et eksperiment. Udvikling af nye influenzavacciner sker fx hvert halve år.

Nye influenza vacciner er typisk baseret på en kendt metode, corona virus vaccinerne benytter, i hvert fald efter hvad jeg har kunnet læse, en helt ny og uprøvet teknik.

Altså ...

Influenza vaccine, meget lille ændring i forhold til tidligere år's vacciner og baseret på en kendt og gennemprøvet teknologi.

Corona virus, helt ny metode, som ikke har været anvendt før.

3. marts 2021 kl. 15:49
Danmark får digitalt coronapas

Det var dig, der citerede det svenske holocaustbenægterblads vrøvlerier om "involuntary medical experiments" i debaten under en artikel om "Danmark får digitalt coronapas".

Spændende nye fabuleringer fra din side af.

Kan du ikke lige rulle op og fortælle mig hvor det er jeg har citeret et "svensk holocaustbenægterblads vrøvlerier om "involuntary medical experiments""

Jeg kan anbefale dig at kigge på navne øverst i hvert indlæg, før du jokker mere rundt i glasbutikken som en anden elefant.

Det eneste jeg har gjort er at stille dig et helt konkret spørgsmål om, om du ikke syntes at det der foregår i Danmark med corona vaccinen er et medicinsk eksperiment, henset til at man går igang med at vaccinere folk selvom man slet ikke har lavet nogle grundige studier af effekten og langtidseffekten ved vaccinen, som man ellers plejer når man kommer med nye medicintyper og vacciner.

2. marts 2021 kl. 18:05
Danmark får digitalt coronapas

Det har jeg skam gjort. Det er usammenhængede, konspirationsteoretisk vås. Der finder ikke tvangsvaccination sted i forbindelse med Covid-19 i Danmark.</p>
<p>Eventuelle vaccinepas er ikke en brik anderledes end man skal have visse vacciner for at rejse til Langtbortistan.

Den eneste der kører usammenhængende vås er da dig.

Jeg skriver :

Mener DU virkeligt ikke at der er tale om et nationalt medicinsk eksperiment når man vil massevaccinere folk med en hastigt fremstillet vaccine, som efter hvad jeg har læst endda er lavet på en anden måde end tidligere vacciner. ?

Og så begynder du at fabulere om tvangsvaccinationer og corona pas ?

Det er "Goddaw mand økseskaft" på et højt plan.

2. marts 2021 kl. 16:02
Danmark får digitalt coronapas

Nej. Vávra Suk. Tidligere chefideolog i Nationaldemokraterna.

Men igen....Hvad med at forholde dig til hvad det er der siges, frem for at fokusere på hvem der siger det.

Som jeg har forstået det så var Hitler en arg modstander af rygning, men det betyder da ikke at vi automatisk skal afvise alt det manden sagde om rygning som værende tosset, bare fordi manden var tosset.

Mener DU virkeligt ikke at der er tale om et nationalt medicinsk eksperiment når man vil massevaccinere folk med en hastigt fremstillet vaccine, som efter hvad jeg har læst endda er lavet på en anden måde end tidligere vacciner. ?

2. marts 2021 kl. 07:22
Danmark får digitalt coronapas

NyaTider er et borderline nynazistisk blad. Bør indtages med en hel del gran salt.

Literally Hitler.

Typisk taktik, den der med at "Dem som siger det jeg ikke bryder mig om er nazister så derfor syntes jeg ikke vi skal lytte til dem"

At du ikke syntes at der er et stort element af medicinsk eksperimenteren med befolkningen når man giver dem en hastigt udviklet vaccine, som man på inden måde kender langtidseffekterne eller langtids bivirkningerne af, gør ikke at det ikke er det, det er.

Jeg forstår slet ikke hvorfor man normalt bruger adskillige år på at teste og forfine vacciner, for at lære om bivirkninger og langtidseffekter forbundet med dem, når man bare kan haste dem igennem og så smøre det ud over befolkningen med den brede pensen.

Selv lovende cancer medicin tester man grundigt inden man begynder at behandle alle cancer patienter med det, selvom mange cancer patienter ikke rigtigt har noget at tabe og vil være døde når medicinen bliver testet og forfinet efter en længere årrække.

1. marts 2021 kl. 20:33
De største kode-apps har ingen: Så hvorfor har LastPass syv trackers kørende?

Ydermere kan jeg godt lidt, at fordi du selv skal administrere din password-fil, så er det mindre attraktivt for hackere at angribe Keepass. De kan ikke finde brugernes filer og derfor ikke få adgang til deres passwords.

1. marts 2021 kl. 13:43
Danmark får digitalt coronapas

Det bliver sikkert som det plejer.

Man starter med at sige at det bliver frivilligt, hvorefter man så opstiller en masse krav som gør at det ikke REELT er frivilligt.

Lidt som når man siger "Det er skam frivillig om man vil betale licens til DR" for derefter at gøre det så, men ikke kan eje et fjernsyn, en smartphone eller en internetforbindelse uden at man er licenspligtig.

Det skulle ikke undre om man på den en side siger det er frivilligt, men på den anden side giver arbejdsgiverne mulighed for, helt lovligt at forlange at de ansatte er vaccineret og gør, så hvis du nægter så bliver det set på som at du selv har sagt op, så arbejdsgiveren slipper for de forpligtigelser der følger med en fyreseddel, samt at A-kassen kan give dig karantæne. (Forpligtigelser f.eks 6 måneders opsigelsesfrist, frem for kun 1, hvis du selv siger op).

Der er ikke meget frivillighed i det, hvis et fravalg af vaccinen betyder at man mister sit job og dermed sin indkomst, samt at man ikke bliver berettiget til penge fra a-kassen i karantæne perioden.

Der mangler faktisk bare at man lige smider et "Du mister helt retten til offentlige ydelser hvis du "siger op" i forbindelse med at du nægter at blive corona vaccineret".

Gad forresten vide hvad de gør med dem som har haft Corona på "naturlig vis", skal de mon også tvangsvaccineres, selvom de er "naturligt immune".

28. februar 2021 kl. 20:23
Danmark får digitalt coronapas

Så starter man igen noget op under påskud af at være noget der er smart af en grund som de fleste måske nok kan se, men det ender med garanti med at blive meget mere omfattende og blive benyttet på en måde som det slet ikke var tiltænkt til.

Case : Børnepornofilter som endte med også at blive brugt til at spærre for "ulovlig" download af musik, så "ulovlig" medicin på nettet for til sidst også at blive brugt til at spærre af for udenlandske væddemåls hjemmesider med gode odds, som ikke ville betale en del af rovet til den danske stat.

Case : ANPG kamera systemet som blev solgt til befolkningen som en smart måde, hurtigt at slå alle køretøjer op automatisk i kørende patruljet, for at se om der var rod i papirerne, men som endte med at være et masseovervågningssystem, hvis udbredelse nu om dage udelukkende handler om at idriftsætte nye passive kamera'er som kun har til formål at overvåge og registrere. Krydret med at systemet gemmer data om position og tidspunkt for samtlige biler der passerer til evig tid.

Fortidens erfaring gør at der INGEN grund er til at tro at dette pas, når det er indført, stopper ved at være et "Er du vaccineret mod Corona" pas.

Når dette er indført og der indføres begrænsninger som gør at folk der ikke er vaccineret, ikke kan flyve, tage på restaurant, deltage i sociale arrangementer, tage i teatret, til markeder og festival'er og så videre, så vil det næppe stoppe der.

Næste logiske skridt kunne være at folk der skylder det offentlige penge f.eks, ej heller kan købe en flybillet eller få lov i det hele taget at flyve, eller købe en dyr billet til Roskilde festival.

Der er uanede "fornuftige" muligheder for at begrænse folks muligheder....For deres eget og statens bedste såklart.

Hvilken coron variant er det forresten passet skal dække over, der findes jo efterhånden en del og det varer næppe længe før den første variant, hvor den nuværende vaccine ikke virker mod bliver opdaget.

For slet ikke at tale om at man med et trylleslag udelukker mere end 25% af befolkningen fra at benytte disse ting. (Unge under 16, gravide, folk der er for svage til at tåle en vaccine, samt folk som af den ene eller anden grund ikke ønsker en vaccine).

Utroligt at man i flere år har rystet på hovedet over Kina's social credit score system, men nu af bagvejen accepterer at der inføres et system som meget meget nemt ville kunne tilpasses så det også virker som sådan her i Danmark.

I Kina er der mange parametre som kan give dig en dårlig social credit score, hvilket kan gøre at du ikke kan låne penge, ikke kan rejse eller ikke kan få lov at købe et hus osv.

I Danmark lægger man nu grundstenen, med et kort som i første omgang kun har een parameter, nemlig corona vaccine, men som meget nemt kan udbredes til at dække alt muligt andet.

Måske folk med et BMI som er for højt, bliver afvist næste gang de vil købe en burger på McDonalds....For deres egen skyld såklart.

3. februar 2021 kl. 17:28
Nyt lovforslag om it-kriminalitet: Politiet skal have lov til at gå uden om domstolene

Sidste gang jeg mødt en betjent med en laser var på en tom, lige og overskuelig landevej. Det eneste som ikke var overskuelig, var det træ som betjenten gemte sig bag.

Så kørte du nok næppe kun 85 km/t ....

Dem med laseren går typisk efter dem som enten kører meget for stærkt, eller dem som skiller sig ud på en negativ måde.

9. januar 2021 kl. 18:53