Kenneth Mortensen

Nu kommer Steam OS - Linux kun til spil
Denne kommentar er blevet fjernet af en moderator.
TDC skal give alle adgang til ComX-netværk efter opkøb

Staten ville se fibernet som en infrasturktur ting som brude være en stats invistering på lige fod med vejnet og cykelstier...

28. november 2013 kl. 09:01
Google forsøger faneblads-krumspring for at undgå gigantisk søgemaskinebøde

Når man kigger på listen over de virksomheder som er med i Fairsearch falder det lynhurtigt i øjene at flere af dem er virksomheder som kunne have fået færre søgeresultater fordi Google fremhæver egne services først. Det er lidt svært at give en objektiv holdning til hvad andre virksomheder med samme markedsandele på søgefronten ville gøre hvis de var i samme situation som Google og besidede det samme antal services. En ting er jeg dog ret sikker på, man ville forsøge at udnytte flere services således de i bedst muligt samspil kunne udnyttes af brugerne. Dette synes jeg Google klare ret godt - alt taget i betragtning.

Hvis vi kigger på Microsoft som må være en mere eller mindre direkte konkurrent i denne sammenhæng ville det alt andet lige være mærkeligt hvis de ikke deltog i fairsearch sammenfatningen. Microsoft besider om nogen de samme typer produkter som Google, deres anvendelse af meget lig hinanden. Den store forskel er dog at Google besider store andele i søgemaskine kampen og Microsoft derfor ikke på samme måde som Google vil nyde gode af de favorable søgeresultater.

Jeg vil derfor mene at Microsoft og flere af de andre store aktører i Fairsearch burde fokusere mere på deres egne services i stedet for at fokusere på Googles brug af egne produkter.

10. september 2013 kl. 09:04
Android-malware spammer med SMS’er i tusindvis

For at kunne sende SMS beskeder på Android fra et andet program skal man jo som bekendt give tilladelse til det. For at benytte komponenter i Android systemet til at sende SMS beskeder skal "android.permission.SEND_SMS" være indsat i manifest filen for app'en. Dette gør samtidigt at man skal godkende det når app'en installeres hvilket de ramte brugere jo må have gjort...

20. december 2012 kl. 11:53
It-studerende udvikler matematikbog til tablets: »Millionindkøb af iPads skal jo give mening«

.. Som så benytter Google Chrome.......

28. november 2012 kl. 15:18
Skat efter kritik af PDF-løsning: Windows 8 tog os på sengen

Jeg finder det betænkeligt at SKAT ikke holder sig up-to-date mht. nyt kommende styresystemer især når det drejer sig om et styresystem som Windows, som hovedparten af danskerne bruger.

Når de danske skatteborgere i disse uger henter forskudsopgørelsen fra Skat.dk, og bliver mødt af kravet om at bruge Adobe Reader, skyldes det, at Skat først tæt på deadline opdagede, at Windows 8 i PDF-sammenhæng opfører sig anderledes end Windows 7.

Man må formøde udviklere og andet IT-folk fra SKAT har haft adgang til Windows 8 lige fra Beta versionerne og dermed har haft mulighed for at undersøge denne slags ting.

16. november 2012 kl. 11:06
Min digitale familiekalender

Jeg har ikke selv haft gang i et lignende projekt, men synes ideen lyder meget spændende. Jeg har selv en Galaxy Tab 10.1 og synes lige som dig den er ved at være ubrugelig. Jeg har simpelthen ikke fundet ud af at udnytte den ordenligt og jeg har den på samme måde som dig liggende i et skab eller andet sted hvor den simpelt ikke bliver brugt.

God ide med Wallee, det ser ud som om dette ophæng vil virke rigtig godt og jeg tror også jeg vil bestille sådan et. Mht. til apps tror jeg MediaHouse er en rigtig god mulighed, da den jo understøtter mange UPnP / DLNA-servere og samtidig giver mulighed for at hente andet end billeder fra serveren.

Kalender lyder også som en god ide, jeg husker tilbage til de gamle papirs kalendere som blev helt ulæselige fordi der kom så mange forskellige ting på hver enkelt dag og som senere måtte rettes eller slettes igen.

Jeg er så heldig jeg har et Samsung TV også og jeg kan derfor streame og styre mit TV direkte fra min Tablet og dermed bytte et som et ekstra lille TV, hvilket jeg tidligere har været meget glad for. (Programmet hedder Samsung Smart View-Tab og findes på Google Play

Jeg vil se om jeg kan finde andre Apps som jeg finder relevante og vende tilbage med mine overvejelser og resultater.

Kenneth Mortensen

23. oktober 2012 kl. 09:21
Microsoft lukker sikkerhedshul i Internet Explorer

Synes det er ret god underholdning, at Microsoft Danmark den ene dag er ude og sige "det er bare en storm i et glas vand" og den næste udsender Microsoft global en sikkerhedsopdatering...

20. september 2012 kl. 12:38
Apple sniger nyt iPhone 5-stik uden om EU-lovgivning

Lige meget hvordan man forsøger at forhindre den slags ting vil der altid være en vej uden om. Men dejligt vi bruger en smule penge på at lave en standard som alle følger (ironi kan forekomme)...

17. september 2012 kl. 14:42
Europæisk IPv4-pulje er tom: Rationeringen er begyndt

YouSee skriver på deres forum (skrevet i April 2012): Vi implementerer ikke IPv6 i 2012, men sandsynligvis i 2013. Vi har endnu ingen planer om at aktivere ECN i vores backbone.

http://forum.yousee.dk/showthread.php?1785-IPv6-og-ECN&highlight=ipv6

17. september 2012 kl. 14:31
Nu kan du styre SAP-database med Kinect

Ergoterapeuten er nok glad, men tror næppe man synes det er en god måde at arbejder på i efter et stykke tid... :)

10. september 2012 kl. 11:27
Google får norsk bøde på 250.000 for Street View-aflytning

En mindre fartbøde set fra Googles side.

13. august 2012 kl. 15:26
iPhone vs. Android set fra udviklerens tastatur: 5 fordele og ulemper

Det er også muligt at anvende NetBeans med Android SDK

2. august 2012 kl. 08:55
Nye top-level domæner

Nu bliver det da for alvor svært at mindske pushing angreb... Jeg synes der er ret mange TLD i forvejen, og når virksomheder nu direkte kan ansøge om et TLD vil det jo ikke blive mindre. Jeg tror vi i fremtiden vil se en større omgang pushing angreb end vi tidligere har set. Det vil for hr. og fru. Danmark nu for alvor blive svært at kende forskel "orginale" domainer og pushing domainer...

13. juni 2012 kl. 16:37