Leif Glering

Kommentarer

Kommentar til Rejsekort-halløj i Aarhus: Sådan blev 2x2 zoner til 1x7 zoner

Hvad

Hvad skulle han have betalt hvis han ikke havde tjekket ud ved Dok1?

Re: Danske hjemmesider

Du må vist lige læse 3.6 og 3.8 igen.

Re: Danske hjemmesider

@Jens Beltofte De nævnte sites bliver blokeret af facebook container. Hvorfor har du tillid til siteimprove? De deler data med 3. part.

Danske hjemmesider

Flg. har problemet edbpriser.dk boliga.dk version2.dk via fb-connect login? dmi.dk tdc.dk cbb.dk telenor.dk telia.dk 3.dk - tilsyneladende samtlige teleselskaber. im.dk - indenrigsministeriet forsvaret.dk cfcs.dk :D rigtig mange andevender siteimprove

Re: Man kan se på "earth overshoot day"

Hvorfor får Jacob 3 dislike? Han har jo ret. Den rige verden er i færd med at beskytte sig mod overbefolkning, som er det reelle problem, ved at forstærke grænserne. Det vil ikke lykkes, da overbefolkningen er inden for grænserne.
Kommentar til Stop morderkassen i byerne og løbehjulsmassakren

Re: knallert

Det er jo allerede leveret af mange omgange. Med mindre køretøjer bliver der flere køretøjer, og dermed flere chaufører. Nogle enda 2 mandsbetjent, hvis der er indbæring. Hvem skal betale for denne ekstra omkostning? Samme problematik er der med skraldebiler. Dagligvarer - skal de også leveres di...
Kommentar til Stop morderkassen i byerne og løbehjulsmassakren

Varer i byen

Du springer let og elefant over problematikken med varernes transport i byen. Hvem skal/vil betale for meromkostningen ved en dyrere transport - dem der bor på landet ;) ? Der skal måske slet ikke varer ind til bymidten. Der skal måske kun være store varehuse i udkanten? Nu har man i årtier lokke...

Forkert uddannelse

Den professor har taget en forkert uddannelse. Hvis han havde læst cand. polit ville han vide at alt kan klares med et snuptag.
Kommentar til Trivselsmåling: Ministerium sletter 500 identiteter fra 2015-2017

Mon...

Mon det er en logisk sletning?

Re: Interne?

Her er den originale artikel - kræver medlem. https://www.statnews.com/2018/07/25/ibm-watson-recommended-unsafe-incorr... og her en 'kopi' https://www.beckershospitalreview.com/artificial-intelligence/ibm-s-wats...

Sløve datacentre - not

Det er jo forbindelserne til datacentrene de er for sløve og ikke selve datacentret. Og med sløve menes der respons tider.

Re: Version2

Ghostery har blokeret 5 uBlock har blokeret 21 tns-gallup.dk google-analytics.com googletagmanager.com ad1.emediate.dk static.chartbeat.com linkedin.com facebook.com twitter.com plus.google.com div indlejrede svg filer på version2.dk

Re: Til TDC kunders TODO-liste for 25. maj

"Teknisk spørgsmål: Kan teleoperatørerne kun registrere deres egne kunders færden?" Også min tanke - tyskere er jo ikke TDC kunder.???
Kommentar til Nets: Derfor fortæller vi dig ikke, hvorfor du skal have nyt kort

Re: Hvem

Man beskytter netop bankerne ved at lukke præventivt - således at bankerne ikke får et tab. Medens kortholderen sidder med ulempen.
Kommentar til Nets: Derfor fortæller vi dig ikke, hvorfor du skal have nyt kort

Hvem

Hvem er det de vil beskytte? Mon ikke det er bankerne. Mig giver det kun bøvl. 8 - 10 dage uden kort er sku ikke sjovt.

Re: Deaktiver uønskede standard Apps

@Thomas kom venligst med et eksempel. Jeg har endnu ikke mødt en app der ikke kunne sættes til 'disabled'. Med mindre det er system sevices, og der skal man nok have noget is i maven før man gør det.
Kommentar til Politikere: Find ud af hvad PET har gemt på dig - det er din ret

Re: Hvilken information

Tusind tak Jesper for denne uddybning.
Kommentar til Politikere: Find ud af hvad PET har gemt på dig - det er din ret

Hvilken information

hvad forventer i at få af oplysningen på jeres henvendelser? "Tilsynet kan kun meddele, at der ikke uberettiget behandles oplysninger om dig."

Ret gode logs

Men ikke så gode at de kan se hvor længe de har haft problemet.
Kommentar til Nets har fundet erstatning for sårbarhedsramt NemID-hardware

Pris

Hvor meget mon den kommer til at koste hos nets. Den koster jo ikke alverden overthere.