Anders Juul

Rejsekort giver 75.000 kroner for app-idé til glemt check ud

Så ville det være passende med kildehenvisninger til det postulat.

3. februar 2015 kl. 11:03
Rejsekort giver 75.000 kroner for app-idé til glemt check ud

For rejser, der har kostet mindre end forudbetalingen, sker tilbagebetaling – <strong>minus et gebyr</strong>

Undskyld, hvilket gebyr? Og hvor stort er dette gebyr? Det fremgår så vidt jeg kan se ikke i de gældende kortbestemmelser, hvilket man er forpligtet til at oplyse, når gebyrer pålægges ifølge konkurrence- og forbrugerstyrelsen.

3. februar 2015 kl. 10:34
Samfundsengagement: Det virker!

Det kan enten være min selvfølgelige indstilling til "firkant-sæt-kryds" eller min lille erfaring med at stemme. Uanset hvad bed jeg ikke mærke i nogle firkanter ud for navnene. Gad vide om min stemme så er blevet til én af de 57'051 ugyldige stemmer.

57 er forresten et skræmmende højt tal. Jeg kender ikke tallene for tidligere kommune/region/folketingsvalg, men mon ikke man burde gøre mere ud af at informere borgerne om hvordan man stemmer korrekt?

21. november 2013 kl. 10:55
Slut med Winamp

Det synes jeg egentligt er ærgerligt. Som hverken ejer af en iPod eller bruger af iTunes har jeg haft meget glæde af Winamp som mit musikbibliotek og overførsel til min MP3-afspiller.

21. november 2013 kl. 10:22
Hackere kan omdirigere internettrafik fra store routere i fuld åbenhed

Det er ikke helt så simpelt. Det er rigtigt nok muligt, på det helt grundlæggende plan, at en pakke kan tage hvilken som helst vej det skulle være igennem internettet for at nå frem til destinationen. Men da ingen er tjent med denne uregulerede forsendelsmetode, som både skaber ekstra, unødig trafik og forsendelsestid, er mekanismer iværsat for mindske disse.

Hvis du er interesseret, så vil jeg anbefale dig at læse lidt på MPLS:http://en.wikipedia.org/wiki/Multiprotocol_Label_Switching

21. november 2013 kl. 10:16
"Store patter", "naboerne, de svin" eller "ZyXelG296tel", hvad hedder dit wifi?

Den hedder Olfert :) Ikke min idé må jeg indrømme, men min fars og navnet er bare fulgt med, da jeg overtog den.

21. november 2013 kl. 09:53
Danskerne gik sms-amok under orkanen

Når man tager siden, som artiklen skrives på, i betragtning, forstår jeg ikke din kommentar. Selvfølgelig ved folk godt hvad Twitter er. Hvorfor synes du, at det er nødvendigt at "hjælpe" folk til at forstå det?

31. oktober 2013 kl. 11:21
Intel hjælper pilfingrede Lego-entusiaster med augmented reality

Hvem i alverden åbner en pakke Lego? For at se, hvad der gemmer sig indeni? Det er jo det, billedet på forsiden af æsken bruges til!

18. februar 2013 kl. 17:02
Teleselskaber raser over TDC-forslag: Statsstøttet udkantsbredbånd stinker

Ifølge den tankegang burde staten jo også sørge for at alle har en computer at gå på internettet med og betale strømmen til computeren, hvilket jeg mener er uholdbart og vil gå op i noget bureaukratisk fnidder. Derudover mener jeg at man kan anvende computere på de lokale biblioteker eller rådhuse til netop disse formål.

24. januar 2013 kl. 13:49
Samsung Galaxy S III er danskernes favorittelefon

Men folk, der er interesseret i telefoner er måske også en ret god gruppe at foretage sådan en måling efter n'est pas? ;)

7. januar 2013 kl. 21:18
IP-lokalisering: Grrr… Ich bin nicht ein Frankfurter!

Det virker fint i Lyngby. Efter en engelsk wikipedia om pizza og en dansk side med pizzaopskrifter er siden faktisk fyldt med sider til lokale pizza-joints.

30. oktober 2012 kl. 15:23
Anmeldelse: Windows 8 - det første styresystem, der for alvor kan true Apples tablet-dominans

Du må ikke forvirre det danske ord "tasker"(=opbevaringsenhed) med det engelske "tasker"(task=opgave).

11. juli 2012 kl. 23:08
Hånden på hjertet: Vil du betale for Open Source?

Jeg betaler aldrig for open source programmer. Det skal dog ikke forhindre mig i et donere til projekter jeg finder interessante.

11. juli 2012 kl. 22:36
Så er den gal igen: Frustrerede skoleelever kræver Microsoft Office tilbage

Arh, er det ikke at stramme den?

  • Skolen har ikke noget at gøre med, hvad eleverne får tiden til at gå med derhjemme. Desuden er der ikke nogen skoler (jeg kender), som forventer, at man fremlægger et stykke musik på et klaver.
  • Igen, skolen har ikke noget at gøre med, hvad eleverne laver uden for skoletiden.
  • Der er jo en helvedes forskel på lommeregnere og bærbare. Lommeregnere er lavet til simple udregninger. Skolen har desuden ikke nogen forpligtelser til at udlevere lommeregnere - de kommer af egen(eller forældrenes) lomme. Hvis man endelig ønsker noget, der kan lave en graf, kan man købe de studerendes TI-89. Igen, af egen lomme.
21. juni 2011 kl. 20:39