Anders Munch

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Teledatasagen: Unikke IMEI-numre har været udsat for afrunding

Sådan går det når man bruger Excel

Procedure for at korrumpere data i Excel: Klik på et felt, der indeholder en lang cifferkode, som fx et IMEI nummer. Tast return. Alternativ procedure: Åbn en CSV-fil. Gem.
Kommentar til Sundhedsplatformens nye ekspertråd har sat kritikerne uden for døren

Re: Hvad kan disse eksperter reelt?

De kan tage en snak med dem som arbejder ude i marken. De kan tale med dem som sidder bag systemet og forsøger at omprogrammere systemet. Kan en gruppe direktører nu også det? Direktører er generalister, som ved lidt om det hele, men som ikke går så dybt i detaljen. Sådan noget som at gå ...
Kommentar til Amazon: Lambdaer er det nye COBOL

"eventual" betyder "i sidste ende"

Ikke "eventuel". Det er et svært ord at oversætte. Det var nok bedre at lade det engelske udtryk, "eventual consistency", blive stående.

Re: Til dem, der har brug for at få det skåret ud i pap

Peter, jeg kan ikke bevise et negativ. Hvis du mener at det ikke er en stråmand, så må du jo vise hvor der er belæg for det i manifestet.

Re: Til dem, der har brug for at få det skåret ud i pap

What you just did was incredibly stupid and harmful. Sådan skriver man hvis man vil have et skænderi, ikke en reel samtale. For al hans snak om cooperation, collaboration, and empathy, så praktiserer Zunger det ikke selv. You just put out a manifesto inside the company arguing that som...

Re: Og hvad er så straffen for at overtræde reglerne?

Hensigten er formentlig at spare penge ved ikke at gøre noget for at forebygge. Hvis man indretter sin forretning sådan, at det bare er et spørgsmål om tid før der sker et læk, så er man ansvarlig for det når det sker. Hvis en enkeltperson har begået en ærlig fejl og trykket på den forkerte knap...
Kommentar til Velkommen til det nye Version2

Meget læsevenlig.

Meget læsevenlig, det sætter jeg pris på. Én lille fejl: Den knap man bruger til at logge ind på bærer teksten "Din profil". Indtil man er logget ind burde der stå "Log ind" i stedet.

Re: Tænk

V2 har en vidende læserskare, og efter min mening er det kun godt, at de benytter sig af det. Et godt referat kan være guld værd.

Re: Batteriet er problemet

Fordi nøglen kunne maskeprogrammeres og derved spare energi ? Godt svar. Det hjælper bare ikke når specifikationen siger at nøglen skal være udskiftelig.

Re: Batteriet er problemet

Re: Batteriet er problemet Batteriet er faktisk ikke problemet. Jamen det er da godt at du sidder her og kan berolige dem helt uden at kende nogen detaljer :-) Jeg ved ikke hvordan du forestiller dig at batterihensyn skulle tvinge nogen til at bruge den samme nøgle flere steder?

Re: Problemet er især nøglen

Den oprindelige løsning var baseret på, at den samme nøgle var fordelt til 53 millioner målere, samtidigt med at en gasmåler næppe er den mest beskyttede sted at opbevare en nøgle. Gasmåleren skal, udover sin egen unikke private nøgle, kun opbevare offentlige nøgler. Selv hvis det lykkes ...

Re: Batteriet er problemet

Batteriet er faktisk ikke problemet. Briterne bruger elliptisk-kurve kryptering, ikke RSA, og det kan godt lade sig gøre på et batteri. Omend et stort et, ikke CR2032.
Kommentar til Tusindvis af Windows 7 maskiner tvangsopgraderet

Re: Hvad sker der efter det første år?

Nej det er vist bare mig der misforstår: De mener selvfølgelig at det er opgraderingen der er gratis. Jeg undskylder mig med, at jeg ikke havde fantasi til at forestille mig at MS på noget tidspunkt vil kræve penge for "opgraderingen".
Kommentar til Tusindvis af Windows 7 maskiner tvangsopgraderet

Hvad sker der efter det første år?

"Free upgrade (for the first year)" står der på billedet. Så de tvangsopgraderer fra et købt produkt til et abonnement. Men hvad sker der så når abonnementet udløber efter det første år? Får man så Windows 7, det produkt man har købt og betalt, tilbage,. eller er det væk?

Ingen sympati fra mig

Gomore valgte at finansiere skurkene. Hvad var der galt med tvistlösning?
Kommentar til Velkommen til et nyt Version2 - med chance for at vinde eventbilletter

Re: Ønske. muligheden : ny kommentar felter under artiklen

Hvorfor?? Hvis du kan finde på at skrive en ny kommentar uden først at læse de øvrige kommentarer, så spilder du os andres tid. Lad venligst være med det.
Kommentar til Velkommen til et nyt Version2 - med chance for at vinde eventbilletter

660 spildte pixels

Pæne farver og en afdæmpet, seriøs stil. Teksten i læsevenligt sort på hvidt. Der er meget jeg godt kan lide. Det er bare skæmmet af helt ekstremt vertikalt pladsspild. De kæmpestore egenreklamer øverst har ingen funktion når man som jeg læser v2 fra et RSS feed. Der er et kæmpestort hvidt felt ...
Kommentar til Amerikansk politi lukker Bitcoin hvidvaskningscenter

Re: Det er vel ikke ulovligt ?

Bent, ville du have det bedre hvis de kaldte det hæleri? Det bliver det ikke mindre ulovligt af.

Demografisk opsplitning

1.000 opfordringer fra folk der oprigtigt tror han er uskyldig. 9.000 fra folk der mener at hvis man bekæmper copyright, så har man moralsk ret til at røvrende andre mennesker. Og endelig 90.000 mails fra hans botnet ... Spøg til side, så er den danske praksis med lange ISOLATIONSfængslinger en ...
Kommentar til NemID: Ny Java-version giver problemer

Re: Skal jeg til at støve Firefox af?

Den virtuelle maskine skal naturligvis ikke have adgang til at dele filer på værtsmaskinen, så hvordan skulle det have betydning, hvilke operativsystemer, der kører på de to? Den, der har kontrol over værtsmaskinen, har derigennem kontrol over gæsten også. Dobbelt så mange operativsysteme...
IT Company Rank
maximize minimize