Peter Hansen

Region H: Meningsløst at sammenligne priser på Sundhedsplatformen og EPJ SYD

Ligemeget hvor god en sag de så evt. skulle have i RegionH har de jo igen troværdighed tilbage. Rigsrevisionen har vurderet deres arbejde, hvilke blev betegnet som amartøragtigt og affødte den skrappeste kritik der kunne gives!..resultat?..en af de ledende medarbejder blev ikke forlænget!?! Så er der ryddet op i inkompetencen?..Hvordan kan man i fremtiden stole på deres arbejde og snik snak?

23. august 2018 kl. 20:04
Norge nærmer sig Sundhedsplatformen: »Det fungerer godt vældig mange steder«

Læner mig tilbage med cola & popkorn..det her bliver underholdende :)

28. juni 2018 kl. 17:53
Ung læge på Riget: Åbenlyse funktioner mangler i Sundhedsplatformen

For at blive i cockpit analogien, håber jeg ikke rorpinden er på faneblad 100 og katapultsystemet på faneblad 1000..hvis tingene skal fungere vil et godt brugerinterface være en fordel, men kan sikkert reddes af erfaring ;)

5. marts 2017 kl. 00:41
Læge og blogger: Sundhedsplatformen ligner en IT-katastrofe under opsejling

De vil gerne behandle patienter frem for at sidde foran en computer! Jeg har endnu ikke selv arbejdet med epic, men førhen bruge jeg alt for lang tid foran pc'en hvilke kun skulle være blevet værre. Jeg tror egentlig, der er nok "varme" hænder, men tiden bliver brugt helt forkert. Der bliver brugt alt for meget tid på registrering. Desuden koster en yngre læge ikke meget mere end en sekretær (turnuslæge ~190kr i dagtid og ca. 250kr kl 20-7) så det kan sikkert bedre betale sig at lægen også laver sekretærarbejdet. Anyway, man skal pt. være småskør for at arbejde på et hospital i hovedstaden så epic skal nok presse de sidste gode læger og sygeplejesker på pension eller ud i industrien :)

28. februar 2017 kl. 23:26
Elev: Jeg blev tvunget til at bruge Facebook på mit gymnasium

Uha!...Vi har vist store problemer i DK!

7. december 2016 kl. 08:11