Sigmund Vestergaard

Chromecast til $35 - måske et hit

Jeg synes Google er på vej et sted hen, hvor det ikke var meningen, at de skulle hen. De var da kendt for at være meget åbne og ikke ødelægge det for andre? Forsøger de at lave en appleting eller hvorfor skal det lukkes for alle andre?

Enig. Jeg kan heller ikke lide den retning Google går i. De lukker flere og flere af deres ting, og grunden til at de har lukket Chromecast er uden tvivl at de kun vil have apps på, som nogen har betalt for at få på. Jeg vil nok aldrig købe Chromecast, da jeg hellere vil investere i en åben infrastruktur som f.eks. RaspberryPi, der også vil gøre et bedre job.

15. oktober 2013 kl. 11:05
Prisbelønnet it-blog lukker efter Snowden-afsløringer: Grundlægger føler sig overvåget

Kender I til Bitmessage? Det kunne være et brugbart alternativ til email.

https://bitmessage.org/wiki/Main_Page

21. august 2013 kl. 14:24
Lær Python med interaktiv programudførelse - ELEGANT!!!

Her findes en interaktiv tutorial til Haskell: http://tryhaskell.org/

19. august 2013 kl. 16:03
Nu kan du ringe gratis til telefoner i USA direkte fra Gmail

Er det først nu kommet til danske brugere? Så vidt jeg husker blev dette lanceret i 2010, men man måtte skifte sprog til US English for at få featuren.

11. juli 2013 kl. 10:10
Jeg vil skrive en bog - men hvordan?

Jeg kan kun være enig med Poul-Henning i at reStructuredText ville være et meget godt format til en webbaseret bog.

7. december 2012 kl. 11:56
Ny Flash 11 får SSL-sikkerhed - og ’1.000 gange hurtigere’ grafik

Flash virker ok i Linux. I hvert fald i Ubuntu Linux, som jeg bruger. Det bruger dog en helvedes masse ressourcer.

27. september 2011 kl. 09:33
Firkanter og touch vil dominere Windows 8 - men skrivebordet lever

Bestemt. Windows 8 lyder dog mere som Windows 7 Tablet Edition end en ny iteration i Windowsserien.

14. september 2011 kl. 10:55
Samsung appellerer nyt tysk forbud mod Galaxy Tab

Kan vi ikke ende den del af tråden, og fokusere på emnet istedet?

Jeg ser heller ikke noget problem. Der er ikke så meget at tilføje om emnet. Samsung er naturligvis uenige i, at de har brudt Apples Community Design. Det er bare at se tiden an og se, hvad domstolen når frem til efter at have vurderet argumenterne og beviserne for og imod.

13. september 2011 kl. 14:25
Samsung appellerer nyt tysk forbud mod Galaxy Tab

Der er vist ingen tvivl om, at hvis man tilbyder sin rådgivning mod betaling, og har kunder, så kan man kalde sig rådgiver.

Florian er såmend også på Google Plus, hvor man kan læse følgende tekst:

consultant, advising clients on the patent wars surrounding smartphones and tablet computers, and on their economic and technical implications; consulting services are available directly as well as through three primary search firms (Gerson Lehrman Group, Coleman Research Group, Guidepoint Global Advisors)

Hr. Müller er rådgiver/konsulent. Desuden blogger han også om de emner, som han rådgiver folk i.

Det kunne være interessant at vide, om Florian har enten Apple eller Samsung som klienter, fordi det ville påvirke hans dømmekraft i den aktuelle sag.

Mht. seriøs debat på Version2, så går det fint så længe det ikke er en artikel om Apple eller diverse Android interessenter. Desværre ser folk straks rødt i disse tilfælder.

13. september 2011 kl. 13:58
Intel afviser rygter: Vi satser stadig på Meego

MeeGo ser spændende ud, men desværre gik udviklingen lidt i stå, da Microsoft plantede en trojansk hest i Nokia. Nokia var drivkraften i projektet.

6. september 2011 kl. 13:07
ODF eller OOXML? Nu raser debatten igen

Er OOXML-formatet ikke helt åbent? Hvorfor ser vi så stadigvæk, at filer lavet i Microsofts Officepakke, ikke kan genskabes fuldstændigt i fx LibreOffice? Er det kun fordi udviklere af LibreOffice ikke har implementeret alle dele af OOXML endnu?

30. august 2011 kl. 19:14
Windows 8 får ribbon-brugergrænseflade

Ribbon er ærligt talt ikke særligt intuitivt.

Nej, det er noget lort. Ærlig talt, så ser Windows 8 ud til at blive noget bras UI-mæssigt.

30. august 2011 kl. 11:39
Tillykke Tux #20

Her er et sjovt indlæg fra en af Linus' kammerater fra dengang han startede med det, der kom til at hedde Linux: http://liw.fi/linux-anecdotes/.

Jeg har været Linuxbruger siden 2005, da jeg installerede Ubuntu på min computer, Nogle kammerater fra DTU talte om den her nye meget brugervenlige Linuxdistribution, så det skulle prøves. Det var udelukkende en positiv oplevelse, og Ubuntu blev med det samme mit foretrukne styresystem til daglig brug.

Som andre har sagt, så er splittelse en årsag til, at Linux stadigvæk er forholdsvis ukendt i den brede offentlighed. Selvom Linux figurerer alle steder i folks hverdag, så har de stadig berøringsangst. En del af det er, at kommunikationsindsatsen er spredt for meget. Det burde for eksempel være rigeligt med én stærk *NIX interessegruppe i et lille land som Danmark, i stedet for mange bittesmå grupper.

30. august 2011 kl. 11:34
ODF eller OOXML? Nu raser debatten igen

... i stedet for at selve sagens indhold lå i en database, og når der så skulle kommunikeres ud mod f.eks. borgere, så generede systemet indefra selv dokumentet, formatteret efter en og kun en standard.

Detter er noget, som jeg som LaTeXbruger sætter stor pris på. Jeg er helt enig med hr. Nobel i denne sag. En skarp adskillelse af indhold og formatering er vejen frem.

25. august 2011 kl. 14:33
Steve Jobs trækker sig som direktør for Apple

... og som oven ikøbet tilbyder brugerne uanede valgmuligheder i brugerfladen og funktioner, helt uafhængigt af hvad producenten havde forestillet sig.

Ikke alle forbrugere ønsker et hav af valgmuligheder. De vil bare have et system, der ser godt ud og bare virker. Det kan man synes er grotesk, men det må man respektere.

25. august 2011 kl. 12:38
Nu ligger Internet Explorer på de tre øverste pladser

Nej, men den begynder med C. Versions nummeret er ligegyldigt.

Super. Helt enig. Det er langt den bedste browser. IE bliver kun brugt, fordi den ligger på den Windowsmaskine, som de fleste køber.

23. august 2011 kl. 11:32
Apple i storoffensiv: Vil have alle Samsungs Galaxy-produkter forbudt i Europa

</p>
<ul><li>1*2^31

Et +1 herfra bare for den kommentar. :)
22. august 2011 kl. 14:59