Mads Konradsen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Lidl indfører kontaktløse betalinger

Pjat

Jeg vil hellere have at de stjæler mit kort, og hæver 800 kr., frem for at de stjæler kort + kode, og hæver flere tusinde.
Kommentar til Alan Turings liv bliver filmatiseret

Re: Manden bag opfindelsen

Det er så en af de få film der gør det realistisk. Men det var også blot for eksemplets skyld, og kudos til dem for det ;-)
Kommentar til Alan Turings liv bliver filmatiseret

Re: Manden bag opfindelsen

Ja jeg tror desværre ikke fokus bliver på det kryptogratisk eller computerhistoriske. Selvom det kunne være fedt! Bare de i det mindste ikke sovser hans arbejde ind i hollywood-effekter, som når man ser andre bryde koder/hacke på film, ala Matrix ;-)

MD5 suk!

Udover at MD5 i sig selv er nem at bruteforce, er den heller ikke kollisionsresistent, så den opfylder ikke basale krav til en hashingalgoritme. Suk...

Minify!

Altså udover minify, så giver uglify jo også fint mening. Der er vel alligevel performance og pageloading at hente ved at forkorte samtlige variabler til a,b,c...
Kommentar til PHP gør klar til fremtiden: Baner vej for just-in-time-compiler

Spændende!

PHP begynder at være spændende igen... Især også efter at frameworks som Laravel er kommet på banen!
Kommentar til Google trækker stikket på NemID-platform i Chrome til Linux

JS

Heldigvis kommer NemID i JavaScript-udgave i år, så det er måske ikke helt så galt
Kommentar til Javascript-version af NemID til mobilen er klar til pilottest

What!

En tidsplan på et IT-projekt, der rent faktisk bliver overholdt? Jeg vil se det før jeg tror det!
Kommentar til Efter bøvl i årevis: Nu virker DR-streaming

Public service

I og med at det er public service, er DR forpligtet til at udbrede deres produkter på så mange platforme som muligt. Og nu findes der jo også forskellige værktøjer til at udgive på flere platforme(Titanium f.eks.), så det kunne jo tænkes at DR benyttede sig af dem. Det er jo trods alt bare en app...
Kommentar til Brugereksplosion ændrer geodatabranchen

Bum...

"Ifølge Miljøministeriet er to ud af tre brugere af de frie geodata private borgere, mens en fjerdedel kommer fra en virksomhed." ... Vi lader den lige stå et øjeblik... Og så dumper de resterende 8.3% nok ned fra himlen ;-) Men om ikke andet, fedt at se en branche der tilpasser sig, i...
Kommentar til Backupfirma: Her er de harddiske, der holder bedst

DeskStar

Ja de har tydeligvis ikke medtaget DeskStar diskene. Dem har jeg ødelagt 3 stk. af på 5 år! Hvilket jeg finder ret imponerende!
Kommentar til DR katastrofesikrer mediearkivet

Re: "Samtidig skal én af to

Ifølge de fremlagte udtalelser fra DR nævnes der ikke terror, men ting som et vildfaren fly, og oversvømmelser. Så indtil det modsatte er bevist, må det være et udtryk for artikel-skribentens egen frie fortolkning.
Kommentar til Pensioneret Windows XP i rejsekort-automater er en sikkerhedsrisiko

Sikkerhed sikkerhed...

Det er med garanti "security by obscurity", præcis som da NemID gemte programkode som .gif-filer I virkeligheden er det Windows 98, med en alternativ bootscreen ;-)

Mit hedder

Luftnet
Kommentar til Trine Bramsen overvejer forbud mod at bruge TOR

Våbenkapløb

Neej hvor sjovt! Endnu et våbenkapløb! Jamen så forhøjer jeg med SkypeMorph ( http://arstechnica.com/tech-policy/2012/04/tor-traffic-disguised-as-skyp... ) og så må vi se om de begynder at blokere al Skype-traffik, da det jo kan være skjult TOR-traffik!

Re: Belønning - hvorfor?

Søren Jensen, ja nu beder Yahoo jo selv specifikt om det:"If you are a member of the security community and need to report a technical vulnerability, contact: security@yahoo-inc.com."
Kommentar til Ekspert: Fingeraftrykslæser i iPhone 5S er sikkerhedsmareridt

Sjovt

Det morsomme er at der kommer et ramaskrig over det nu. Der har eksisteret laptops med fingeraftrykslæsere i mange år. Og de er trods alt væsentlige nemmere at finde en bagdør i.
Kommentar til Ekspert: Fingeraftrykslæser i iPhone 5S er sikkerhedsmareridt

TouchID

En talsmand fra Apple har udtalt følgende til Wall Street:"Apple's new iPhone 5S, which comes with a fingerprint scanner, won't store actual images of users' fingerprints on the device, a company spokesman confirmed Wednesday, a decision that could ease concerns from...
Kommentar til Sydafrikaner skal hjælpe danskerne med at slippe data fri

Svipser

"Sydfrikansk aktivist skal hjælpe danskerne på vej." til "Sydafrikansk aktivist skal hjælpe danskerne på vej." :-)
Kommentar til Bruger du stadig Windows XP? Om 217 dage får hackerne frit spil

Fedt

Så kan det tænkes at nogen firmaer får travlt med opgradering, hvilket også vil resultere i hurtigere udfasning af ældre IE-versioner! Så det glæder mig.