Rene Andersen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Ronnie Danmark

Kan man flashe en modded BIOS på et Intel motherboard ? (Ja) - Hvorfor er det så kun AMD der bliver nævnt ? Kan man manipulere med en signed driver på et system, der kører med en Intel processor ? (Ja) - Hvorfor er det så kun AMD, der bliver nævnt ? Hvorfor er domænerne registrerede igennem dom...
Kommentar til Advokatfirma truer med sagsanlæg: Betal hvis du har brudt ophavsretten

IP er ikke lig en person

Det kan godt være at OPUS et. al ved, at din IP-adresse er blevet brugt til at downloade en ulovlig film. Men de kan ikke bevise, og ville få meget svært ved at finde ud af, hvem der har downloadet filmen. Derfor bliver der ikke lagt sag an. Jeg er fristet til at hente en ulovlig film blot for...
Kommentar til FBI til amerikanske selskaber: Boykot Kaspersky

Re: Omvendt ?

Det er så mig selv og vi har endnu ikke fået, så vidt jeg ved, monteret noget på vores kabler / trådløse link. Bliver spændende om det en dag kommer, at agenten med skæg og blå briller banker på døren ;-) Har rettet teksten for dig :-)

Tid nok

Da Win 10 blev RTM'ed 15 Juli 2015, synes jeg ikke der burde være en undskyldning for ikke at have testet, om diverse programmer kan køre på Win 10. Der har været tid nok til at teste og rette fejl.

Re: Hvorfor?

Årsagen til de falske positiver, kunne have noget med Symantec LiveUpdate at gøre.
Kommentar til Ransomware bliver spredt via jobansøgninger

Dagens grin

Jeg forsøgte engang at sende en ansøgning som plain text. Den blev afvist af sikkerhedsgrunde, da man ikke havde værktøjer til virusscanne den .... Dagens bedste grin, tak for det.

Re: Akamai

At afværge et DDoS angreb på 665 Gigabit trafik i sekundet, det er godt nok hard core.
Kommentar til Ny Star Trek serie kommer direkte på Netflix i 188 lande

For sent

Det er så (desværre) 24 timer for sent. Pirater gider ikke vente 24 timer. Hvis de i stedet for frigav det, i samme øjeblik afsnittet var sendt på CBS. Så ville det kunne forhindre rigtigt meget pirateri og samtidig give penge i kassen.

Re: Heh

Sidst jeg hentede et ISO ned af Windows, var der heller ikke crapware på.
Kommentar til Sådan slipper du af med Java på Windows

E-boks er også den ENESTE

E-boks er også den ENESTE grund til, at jeg stadig har java installeret. De må meget gerne komme med en JavaScript løsning, Tak!
Kommentar til Programmer installeret på hacker-computer efter konfiskering

Re : Uprofessionelt politiarbejde

@ Erlo Haugen. Det er netop hvad Svensk politi gjorde. Lavede et image af disken før de gjorde noget. Ellers ville det være ret let, at få erklæret bevismaterialet ugyldigt. Citat : "Dog mener efterforskeren, at en anden dansk test af computeren er uberørt. Her har man nemlig bedt svenskerne...
Kommentar til Professor: It-udbud til flere hundrede mio. kr. er rent skuespil

Konvertering

Problemet er vel ikke større, end at CSC kan lave et lille program, der kan trække data ud af journalsystemet. Dem der så vinder udbuddet kan så konvertere dataene til deres format og så er det problem vel løst. Det er vel kun et spørgsmål om hvordan dataene der trækkes ud skal leveres. CSC kunne...

Det er vel kun i Frankrig

Jeg formoder det kun er i Frankrig, man ikke kan søge / finde de nævnte billeder via google ? Fransk højesteret kan ikke bestemme hvad man må og ikke må i resten af verden.
Kommentar til Google ændrer på søgemaskinen efter EU-bødetrusler

Hold da op noget bavl.

Hold da op noget bavl. Hvis jeg ville se resultater fra f.eks bing (hvad jeg ikke vil), mon så ikke jeg brugte bing. Jeg kan da godt forstå at folk bliver chokerede over at se reklame fra Google, når de bruger deres søgemaskine (ironi kan forekomme). Hold da op noget bavl.
Kommentar til Apple sælger halvt så mange iPhone 5 som forventet

Re: De overlever nok krisen.

@Mads Thomsen Det samme var der en del fanboys, der sagde om Nokia.
Kommentar til Diskfejl kan forsinke lønudbetaling til 750.000 danskere

Danløn

Danløn er et rigtigt fint alternativ. Oprettelse er gratis og så koster det kun 15 kr. pr lønseddel (120 ved multidata)
Kommentar til Derfor sender Curiosity ikke Full HD-film hjem fra Mars

Perler på en snor

Man kunne da have sendt 3 eller flere kommunikations satellitter med op, hvis eneste formål var at placere sig jævnt fordelt imellem jorden og mars. På denne måde kunne man formindske afstanden der skulle kommunikeres over. Derved kunne man øge båndbredden således at man kunne få bedre billeder /...

Re: JavaScript

Jeg synes det er en rigtig dårlig ide. Hvis man aldrig koder, udover det tvungne kursus, glemmer man det hurtigt igen. Hvad er det så værd ?
Kommentar til Sådan finder du en forsvundet smartphone

Samsungdive

Har man en Samsung telefon med Android, kan man registrere sig på http://www.samsungdive.com. Herefter kan man logge ind på den oprettede Samsung konto på sin telefon, og man kan nu spore, slette osv. via samsungdive hjemmesiden.

Re: Useriøs tilsviner

Jeg må sige, at jeg er dybt forundret over, at version2 kan skrive en 'tilsviner' af denne kaliber, på baggrund af en enkelt kunde, der ikke har været glad for Google Apps og supporten. I min verden er det dårlig journalistik, at modparten (Google) ikke bliver hørt i denne sag, og i det hele tage...