Flemming Seerup

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Sådan bestemmer du teknisk gæld i dine systemer

Re: Er det særlig relevant i offentlige systemer

hvor mange systemer har er PRÆCIS som ønsket i først leverancer, og skal aldrig fejlrettes eller have tilføjet ændringer ?

Re: Fyr ham

Hvordan kan en person med så lidt viden beholde sit job? Problemet er nok at han har en kravspec at overholde, som opfylder kundernes krav. Bare husk på, at Rejsekortets kunder ikke er pendlere men trafikselskaberne.
Kommentar til Ingeniørforeningen: Afskaf CPR-nummeret

Re: CPR er vel godt nok,

CPR er vel godt nok, så længe CPR svarer til et telefonnummer. Bortset fra at et telefonnummer ikke fortæller noget om køn, alder, adoption/kønsskifte/indvandring osv. Men ja, hvis CPR kun er et nummer, og ikke indeholder en hel bunke af anden info, som ikke må kunne udledes af en "dum...
Kommentar til Fejl hos Nationalbanken lukker kundeadgang til netbanker

Re: Er vi enige

Med dét argument, bør man jo sagtens kunne betale i week-end'en inden 17 ? Jo, og det kan du også . samme svar som før . bogføring næste bankdato.
Kommentar til Fejl hos Nationalbanken lukker kundeadgang til netbanker

Re: Er vi enige

En dato er en dato - hele dagen. Det samme er sommertid, men der er regler for begge dele :) bankdatoen (og tiden) hænger sammen med clearingsystemet. Alternativt kan du benytte straksbetaling, men det koster som regel ekstra. Og du kan godt betale fredag efter kl 17, men bogføringsdatoen bl...
Kommentar til Fejl hos Nationalbanken lukker kundeadgang til netbanker

Re: Er vi enige

Nu har jeg så fundet et screenshot jeg har taget en fredag aften, hvor min bank høfligt nægter mig at betale girokort samme dag Nøgleordet er "fredag aften". Betaling samme dag, forudsætter normalt at det er indenfor åbningstiden (8-17 eller noget i den retning)
Kommentar til Equador vil overdrage Julian Assange til engelske myndigheder

Re: Virkelig!?

Jeg kan ikke rigtig forstå hvad det er der skulle gøre det så åbenlyst forfærdeligt at manden måske skulle gennem en rettergang omkrings hans gøren og laden i Wikileaks kræver det ikke at nogen rejser en sag mod ham vedr. Wikileaks? indtil videre har der vist kun været den svenske sag, som...
Kommentar til Stemmesedler versus stemmemaskiner

Re: Ikke helt korrekt....

Tænker at der må kunne findes fingeraftryk på stemmesedlen, fra dem der har udleveret den og fra den, som den er udleveret til.... og fra en masse som har været med til at tælle op, finoptælle m.m.
Kommentar til Indehaver af @anders.dk bombarderet med yderst følsomme hovsa-mails

Re: Enhver adfærd kræver moral - også på www

Pr definition. Bør enhver person der modtager en fejlsendt email - slette den øjeblikkeligt - uden at læse den, uden at tage stilling - blot slette! Det er ret svært at vurdere at en mail er fejlsendt uden at læse den, når nu afsender har valgt at benytte en af mine email-adresser ved en fejl.

Re: Yderliger grund til at holde sig fra Producentens software.

Sært at kineserne er en helt anden og type ærlige mennesker, der sør,'m ikke laver laver fikumdik med din smartdims :O er de fleste mobiler, bortset fra Samsung ikke lavet i Kina idag ? :)
Kommentar til Facebook sluger data fra folk, der ikke engang har en konto

Re: Bliver alle vi ikke-brugere så GDPR-millionærer

Jeg skrev: "Hvis telefonen ikke sender noget som kan identificerer dig som person, så er der ikke noget problem (rent GDPR mæssigt)". Dit telefonnummer, emei kode, enheds-id, og ip-adresse er personhenførbart, såååå deeeet.... Tilsæt hertil evt. tracking-id som div. apps tilføjer for...

Re: Almindelig debatpli ...

Du har ganske enkelt ikke forstået, hvad den handler om, hvis du siger sådan noget. Eller også har du bare en forkvaklet definition på privatliv. Er det ikke det man siger, når man ikke har nogen valide argumenter selv ?

Re: Lær at læse og forstå

Jeres grundlæggende problem er velsagtens, at I ikke har forstand på IT og det faktum, at vi aldrig kan opnå perfektion. Eller at folk har forstand på IT, og derfor ved at man ikke kan beskytte de data ?
Kommentar til Giv mig dit barns data

Re: Belastende forældre

ndtil da, så ved jeg, at det altid er muligt at samkøre et stykke data, med andre data Der er stor forskel på hvad man kan og hvad man må. Jeg kan sagtens køre 200 km/t på Strøget, men nogen vil mene at det må jeg ikke :)
Kommentar til NemID nøgleapp på vej til smartphones og tablets

Re: Kompromitering af telefon

Men det er en anden sag hvis man kommer ind i banken. Nu er banken formentlig dit mindste problem, hvis din NemID bliver misbrugt. Banken er kun penge, som de ovenikøbet hæfter for i stor udstrækning. Det er straks langt værre, hvis misbruget bliver brugt til ID tyveri.
Kommentar til Kriminelle søger tilflugt i anonyme kryptovalutaer

Re: Kryptovaluta bør forbydes

Janus, ikke rigtigt, vel? når sporet var drejet ind på om det skulle forbydes eller ej. Dit argument for ikke at forbyde det, fordi mange jobs er involveret er således umiddelbart sammenlignbart. Jeg tager ikke stilling til om kryptovaluta skal forbydes eller ej, men udelukkende din stråmand ...
Kommentar til Kriminelle søger tilflugt i anonyme kryptovalutaer

Re: Kryptovaluta bør forbydes

Ved du hvor mange mennesker der er involveret i kryptovaluta? Hvor mange arbejdspladser det skaber? Gælder det ikke også for hård narkotika ?
Kommentar til FBI, CIA og NSA advarer amerikanere mod telefoner fra Huawei

og iPhone og mange andre bygges i Kina

Så hvor er forskellen egentlig? eller handler det bare om "America first" ?

Re: Spændende algoritme

slettet .. dublet (note to self : læs tråden før du kommenterer)
Kommentar til Terminaludbydere uenige om ansvar for Apple Pay-kaos: Hvem har skylden?

Re: Hvor er de henne ?

Du kan da ikke skrive Nej Også bagefter være enig i at gebyret forsvinder Gebyret forsvinder kun som synlig betaling. Det skal skam stadig betales af butikken, blot skal gebyret fremover deles ud på samtlige kunder gennem forøge priser, da de ikke kan ligges på den enkelte betaling. Folk ...