Flemming Seerup

Kommentarer

Re: Yderliger grund til at holde sig fra Producentens software.

Sært at kineserne er en helt anden og type ærlige mennesker, der sør,'m ikke laver laver fikumdik med din smartdims :O er de fleste mobiler, bortset fra Samsung ikke lavet i Kina idag ? :)
Kommentar til Facebook sluger data fra folk, der ikke engang har en konto

Re: Bliver alle vi ikke-brugere så GDPR-millionærer

Jeg skrev: "Hvis telefonen ikke sender noget som kan identificerer dig som person, så er der ikke noget problem (rent GDPR mæssigt)". Dit telefonnummer, emei kode, enheds-id, og ip-adresse er personhenførbart, såååå deeeet.... Tilsæt hertil evt. tracking-id som div. apps tilføjer...

Re: Almindelig debatpli ...

Du har ganske enkelt ikke forstået, hvad den handler om, hvis du siger sådan noget. Eller også har du bare en forkvaklet definition på privatliv. Er det ikke det man siger, når man ikke har nogen valide argumenter selv ?

Re: Lær at læse og forstå

Jeres grundlæggende problem er velsagtens, at I ikke har forstand på IT og det faktum, at vi aldrig kan opnå perfektion. Eller at folk har forstand på IT, og derfor ved at man ikke kan beskytte de data ?
Kommentar til Giv mig dit barns data

Re: Belastende forældre

ndtil da, så ved jeg, at det altid er muligt at samkøre et stykke data, med andre data Der er stor forskel på hvad man kan og hvad man må. Jeg kan sagtens køre 200 km/t på Strøget, men nogen vil mene at det må jeg ikke :)
Kommentar til NemID nøgleapp på vej til smartphones og tablets

Re: Kompromitering af telefon

Men det er en anden sag hvis man kommer ind i banken. Nu er banken formentlig dit mindste problem, hvis din NemID bliver misbrugt. Banken er kun penge, som de ovenikøbet hæfter for i stor udstrækning. Det er straks langt værre, hvis misbruget bliver brugt til ID tyveri.
Kommentar til Kriminelle søger tilflugt i anonyme kryptovalutaer

Re: Kryptovaluta bør forbydes

Janus, ikke rigtigt, vel? når sporet var drejet ind på om det skulle forbydes eller ej. Dit argument for ikke at forbyde det, fordi mange jobs er involveret er således umiddelbart sammenlignbart. Jeg tager ikke stilling til om kryptovaluta skal forbydes eller ej, men udelukkende din stråmand ...
Kommentar til Kriminelle søger tilflugt i anonyme kryptovalutaer

Re: Kryptovaluta bør forbydes

Ved du hvor mange mennesker der er involveret i kryptovaluta? Hvor mange arbejdspladser det skaber? Gælder det ikke også for hård narkotika ?
Kommentar til FBI, CIA og NSA advarer amerikanere mod telefoner fra Huawei

og iPhone og mange andre bygges i Kina

Så hvor er forskellen egentlig? eller handler det bare om "America first" ?

Re: Spændende algoritme

slettet .. dublet (note to self : læs tråden før du kommenterer)
Kommentar til Terminaludbydere uenige om ansvar for Apple Pay-kaos: Hvem har skylden?

Re: Hvor er de henne ?

Du kan da ikke skrive Nej Også bagefter være enig i at gebyret forsvinder Gebyret forsvinder kun som synlig betaling. Det skal skam stadig betales af butikken, blot skal gebyret fremover deles ud på samtlige kunder gennem forøge priser, da de ikke kan ligges på den enkelte betaling. Fo...
Kommentar til Video: Her bliver MobilePay undertrykt af Apple Pay

Re: Start appen inden du når til betalingen

Apple Pay har været helt gratis for mig at bruge - også allerede nu. Jeg har ikke skullet betale ekstra gebyr af nogen art - blot prisen for de varer jeg har køb Vi andre betaler indirekte dine gebyrer på Apple Pay, da de bliver lagt til forretnings generelle omkostninger.
Kommentar til Version2-undersøgelse: Hver fjerde læser har kopieret sit nøglekort

Re: Der findes en ganske udmærket...

Hørt! Jeg er vældigt glad for min nøgleviser, og den må fotograferes lige så meget, som man ønsker. Det er 100 kr. godt givet ud. Jeg er også glad for min nøgleviser, men den er ikke erstatning for papkortet, men et supplement. Til visse ting skal man stadig benytte papkkortet.
Kommentar til Fjernelse af internetadgang til eksaminer møder skarp kritik

Re: Den grundlæggende problematik

Debatten er låst i "Open eller Lukket" ikke "hvad kan vi tillade" Det er vist en præmis, som du selv har valgt at indføre :)
Kommentar til Fjernelse af internetadgang til eksaminer møder skarp kritik

Re: Den grundlæggende problematik

Jeg vil nu mene, at en grundlæggende problematik er at måden man holder eksamen på ikke har ændret sig på nogen væsentlige punkter, siden internettet blev generelt tilgængelig. Hvor mange af vores daglige opgaver idag, forventes vi at kunne klare uden mulighed for at søge andres erfaringer på in...
Kommentar til Politiet bruger 'no-hits' til at opklare et minimalt antal sager

Re: Flere.

Hvis de registrere endnu flere, kan politiet løse endnu flere sager. Det er bare med at komme i gang. Og hvis de propper en GPS chip i nakken på alle, kan de løse endnu flere sager. Det er bare med at komme i gang. Sarkasme kan forekomme

Re: Hvis gemte data kan opklare kriminalitet

g samtidig kræver folk som dig at de får hånden bundet på ryggen Næh, jeg tror såmænd bare vi kræver at de overholder loven. Men det syntes du måske ikke er rimeligt ?

Re: Fast dataleverance

Diskussionen må gå på hvad *slettefristen" skal være Det giver ikke mening at snakke om "slettefrist" på data der ikke må gemmes. DOH!

Re: Konkret problem

Så man skal lade lønsedlerne, den positive HIV-test, sigtelsen for pædofili etc. ligge? Der er faktisk forskel på den fysiske postbrevkasse (eller hvad kassen u hedder), at man ikke behøver rode rundt for at finde fejlafleveret post Du har ikke svaret på hvorfor der er forskel, udover "...

Re: Konkret problem

a) Lade fejlleveret post ligge? Denne gang var det bare en lønseddel, en anden gang var det måske noget om en medicinsk undersøgelse. Eller en tilsigelse. Nej, man kan ikke forsvare, at lade det ligge. Ok, men hvor langt vil "man" så forsvare at gå for at hente det igen, hvis det...