Kenneth Schack Banner

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Flertal i Folketinget vil undtage små foreninger for GDPR

hmm.

Er selv i en lille forening som netop har påtaget sig opgaven med persondataloven, som jo efterhånden trådte i kraft for 2 år isden.. E rdet korrekt at blå blok først nu indsser det ekstra omfattende arbejde? Det er ikke nemt, men vi arbejder godt på det og derfor er det da træls at man nu vil æ...
Kommentar til Nu åbner Google sit milliarddyre "grønne" datacenter i Fredericia

Hvordan skal det tolkes?

Hvordan skal det tolkes at den bliver holdt kørende af 5 solceller parker? Jeg tænker på der enten må være et ordenligt batteri et sted ellers ved jeg næsten ikke hvordan disse solceller parker skal klare sig i den mørke tid? Eler er det blot fordi de 5 solceller parker kan producere op til den m...

træls

Utroligt at man skal læse artikel på BBC for at få det hele med.. Ærgelig udvikling på version2, som blot giver et resume.
Kommentar til Android-telefoner kan blokere for dansk corona-app

Meget imponerende

Jeg forstår simpelthen ikke hvordan man kan betale for et produkt med disse vasnekligheder.. Har virksomheden bag overhovedet testet appen før den blev udgivet?

hmm

overskriften og konteksten i artiklen forvirrer mig, på den ene side så pees der fingre af at rigspolitiet har slettet data, men i artikelen er der en fejl man har opdaget.. Skal det tolkes som at man ikke ved om det er en ansat eller en systemfejl?
Kommentar til EU straffer gerningsmænd bag it-angreb mod det tyske parlament

Hvordan står det så til i dag?

Hvordan er sikkerheden så i dag? Har EU parlamentet gjort nogle tiltag i sikkerheden?
Kommentar til Regningen for Smittestop-appen stiger

Det giver jo ingen mening

Oprindeligt antog politikkerne at appen var gratis, så fandt de pludseligt ud af at de skulle betale 20 mio og så finder man ud af at appen slet ikke fungerede og nu skal de udviklere have flere penge? Er det bare mig eller er der noget der virker helt forkert?

Altid dejligt

Altid dejligt med opdateringer, men se nu at få testet det grundigt Microsoft.. I er jo ikke en nyopstartet virksomhed.
Kommentar til Teams, Outlook og Office 365 gik i sort under globalt Microsoft-nedbrud

interessant

Det lyder både skræmmende, men også interessant. Jeg mindes sidst vi hørte noget rigtigt, at folk der bruger onedrive pludseligt ikke kunne synkronisere filer til deres onedrive... Det kan være Microsoft skal overvejer en ny infrastruktur?
Kommentar til Flere it-selskaber langer ud efter Apple for gebyrer i App Store

jo jo

Netop derfor Apple er droppet herfra.
Kommentar til Myndigheder erkender fejl i Smittestop-appen

ineffektiv løsning

Jeg må nok erkende at appen virker ubrugelig, lige før man vil slette den, men så igen, så er man vel en god borger... Hvis en med Corona står 1,5m tæt på mig i 15 minutter, så er jeg nok smittet.

Det lugter

Jeg kender selvfølgelig ikke deres budget ellers, men dette vil formentligt betyde at man i Danmark ikke kan sikre at GDPR bliver overholdt af offentlige instanser fra den 23. september.

hmm

Jeg forstår ikke at Apple må tvinge app udviklere til in app at bruge Apples egen betalingsløsning, det virker konkurrenceforvridende, men sådan er Apple jo... - Godt man er uden dem...
Kommentar til Google fjernede DR's børne-app: Nu har tech-giganten skiftet mening

omfg

Det er jo fuldstændig absurd adfærd fra Google.. Hvad om de fjerner de apps som har skydevåben? Skal børn skærmes.. Utroligt at Google handler sådan, men godt at det er ændret, for det var da en absurd handling fra Google.
Kommentar til Tidligere ICANN-direktør får toppost i firma der ville købe .org

Meget spændende

Ja det lyder til at han ikke burde kunne få sådan en top post, men man kan jo ikke sige meget udfra ariklen ud over "Hvilke domæner vil de mon have?" og ikke mindst formålet.. Om det er videresalg eller? domæner burde være reguleret på et niveau, hvor private virksomheder ikke kan...
Kommentar til Avis: Storbritannien blev presset til at fravælge Huawei af USA

...

teleudstyrstyrsvirksomhed = teleudstyrsvirksomhed
Kommentar til Hackere slap igennem to-faktor-godkendelse i Twitter-angrebet

....

ordet ofte skal vidst ændres til ofre. Man kan undre sig over at det ikke er automatiseret, men at man kan få medarbejderne til at give adgang til Twitter profiler, gælder det kun vigtige personer eller kan alles profiler mon "reddes" ved kontakt til medarbejdere ved Twitter? Synes ikke...
Kommentar til Slut med 'slave' og 'master:' Linux gør op med racistisk terminologi

en udvikling i sproget

Alle sprog verden over udvikler sig jo, ikke så tit, men det sker og nu om dage sker det oftere end tidligere.. Det er svært at kapere, men flot at Linux fællesskabet forholder sig til dette.
Kommentar til EU og Vestager taber skattesag på 13 mia. euro til Apple og Irland

regnestykket?

Hvordan er regnestykket for Danmark? Man betaler jo moms når man køber Apple produkter, men handler det om at Apple ellers ikke betaler skat i Danmark mv?

Ufatteligt...

Det var da ufatteligt, at det sker endnu, sidst jeg læste en artikel om den slags var det via amerikanske soldater, men det er da noget tid siden... Men godt i formidler dette, soldaterne burde da forbydes at bruge den slags og ikke bare frarådes det...