Anders Mikkelsen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Emacsforum var super sjovt - men ikke helt færdig

Re: Emacs

Og så savner jeg en major mode som bare lader min indrykning være. Kan du uddybe lidt? Jeg ønsker at Tab indsætter fire mellemrum og at Enter hopper ned på næste linje med samme indrykning som den nuværende. I stedet sker der alt muligt andet, afhængigt af hvilken filtype, jeg tilfældigv...
Kommentar til Emacsforum var super sjovt - men ikke helt færdig

Emacs

;; Alt-g hopper til en given line (global-set-key "\M-g" 'goto-line) Det er vist problemet med Emacs. Den kan alt, men i standardkonfigurationen er det en editor, som ikke kan hoppe til et givent linjenummer. Ja, man kan prøve at slæbe rundt på den perfekte .emacs fil, men hvis man...
Kommentar til Antivirus blokerer for Microsofts fup-Blå Skærm

Re: Tidligere?

Jeg har i løbet af de sidste 3 dage fået BSOD 4 gange under konvertering af FLAC filer til MP3. Du har sikkert en fejl i bundkort/RAM som først kommer til udtryk når maskinen får noget beregningstungt at rive i.
Kommentar til HTML5 giver nye måder at udføre gamle angreb på

Re: SQL-injektioner?

Skal man ikke bare lære at kode ordentligt og validere al inddata? Det er hvad jeg gør. Næh. Det handler (næsten) ikke om inddata, det handler om uddata.
Kommentar til Google: Microsoft misbruger fortrolig Android-kode i patentsag

Re: OSS-kode kan ikke være fortrolig

PS: Det Jesper siger er absolut ikke FUD! Næh, jeg fik vist gjort Jesper uret i det konkrete tilfælde, jeg fik tilsyneladende i går læst noget andet ind i hans indlæg, end der egentlig står. Tak for at gøre mig opmærksom på det i en sober tone.
Kommentar til Google: Microsoft misbruger fortrolig Android-kode i patentsag

Re: OSS-kode kan ikke være fortrolig

Problemet er at artiklen skriver: fortrolig OSS. Artiklen skriver: "fortrolig Android-kode" og "Android er baseret på open source". Resten er Jespers FUD.
Kommentar til Slutbrugere vil udvikle hver fjerde applikation i firmaet i 2014

Excel

Det gik gruelig galt allerede for længe siden.
Kommentar til Sikkerhedsekspert: Håbløst at basere NemID på Java

Re: TLS

Det andet omkring Java, var blot mit bud på hvorfor der er valgt Java. Mon ikke de kiggede på deres kompetencer, og havde valget mellem COBOL og Java ;-)
Kommentar til Sikkerhedsekspert: Håbløst at basere NemID på Java

Re: TLS

Det er vel heller ikke det de gør. De bruger Javas. Du mener ikke seriøst at DanId ikke har opfundet sit eget kryptosystem?
Kommentar til Sikkerhedsekspert: Håbløst at basere NemID på Java

Re: TLS

Men det kan vel hænge sammen med, at man mener hos DanId, at man kan skrue op for sikkerheden i en Applet, hvor man selv kan bestemme cipher strength i alle browsere der understøtter Applets. Man får sjældent (aldrig) et sikkert kryptosystem ved at opfinde det selv.
Kommentar til Sikkerhedsekspert: Håbløst at basere NemID på Java

Re: Jyske netbank er blevet ringere med NemID

Du mener ikke seriøst at Java Applets ikke fungere i ret mange browsere? Det var noget i den stil, Jyske Bank tænkte, indtil de gik over til JavaScript og det hele pludselig virkede meget bedre -- også på de platforme, hvor Java påstås at fungere.
Kommentar til Skattefar er vred på CSC: Strejke medfører forkerte rykkerbreve

Re: Manglende synkronisering i Skats systemer?

"alle indbetalinger ... ikke blevet registreret" != "ingen betalinger er blevet registreret" Der tager du fejl, men det er da muligt at man mener "ikke alle indbetalinger er blevet registreret". I hvert fald er det kritisk, at det berører SKATs kunder. Tænk, om...

Re: Fyring?

Kan alternativet i alt det her ikke "blot" være en fyring? Dvs. hvis man ikke kan nå til enighed, så er man fyret (og forh. fritstillet) og har "goderne" til enden af ens periode, varierende fra 3-9 md.? Det lyder umiddelbart som en uberettiget fyring, hvis man pludselig kommer...
Kommentar til Et hurtigt (og knald godt) skift af mail-server

Migrering

Har du læst http://wiki.dovecot.org/Migration/Courier - jeg tror at afsnittet om prefix er relevant i forhold til dit problem med underfoldere. Roundcube er udmærket, men sikkerhedshistorikken er noget anderledes end for Dovecot. Næste gang kan du i øvrigt overveje at skifte Apache ud med Nginx...
Kommentar til (Næsten) frit FPS spil til Linux -> AssaultCube

Open source?

Det undrer mig, at du skriver "næsten frit" om et gratis program, som må kopieres men ikke modificeres. Sådan et program har næsten ingen af fordelene ved et frit program, så det er en forvirrende gradbøjning. Bortset fra det, så står der på AssaultCubes hjemmeside, at de bruger en zlib-...
Kommentar til Finanstilsynet politianmelder Topdanmark efter URL-hacking

Ulåst

» [...] Det er den, der bryder ind, der bryder loven, også selvom døren ikke er låst,« siger direktøren. Det gælder måske for en dør, men det er jo faktisk ulovligt at efterlade fx en cykel ulåst.