Stephan Kaas Johansen

DSB ID kontrol, cloud og iPhone

Et spørgsmål som jeg mangler lidt svar på i denne diskussion er hvem ejer telefonen/enheden som bruges til at foretage denne kontrol med? Jeg håber ikke at svaret er at det er Securitas medarbejderens private telefon... (men frygter at det er svaret).

Får de svenske myndigheder uden videre indsigt i alle ID billeder? Eller kommer en sådan kontrol til at blive lavet af de danske myndigheder?

Hvad sker der hvis et billedet af et ID mangler, og hvordan vil man tjekke dette? Vil man samkøre overvågningskamera og billederne af ID? Det kunne jo ske at et billede ikke uploades (pga en teknisk fejl) eller at en medarbejder "glemmer" at bruge den sikre app og i stedet bruger telefonens kamera (måske samler vedkommende på pas). Hvordan kan man som borger sikre sig at det er den rigtige enhed og app som anvendes??

5. januar 2016 kl. 11:22
Professor: Offentlige hjemmesider bør ikke være omfattet af cookieregler

Jeg bliver så træt af denne diskussion! Hvorfor er den her overhovedet? Alle moderne browsere har i dag implementeret den udmærket (forhåbentlig) kommende standard der hedder Do Not Track, denne ligegyldige "cookielov" burde i stedet hede: "Har du webside skal den understøtte Do Not Track"-loven, og så er det op til brugeren selv at aktivere det (IE 10 på Win 8 havde DoNotTrack aktivere som standard), eller EU kunne kræve at alle browsere skal ha det aktiveret som standard. Men skal vi ikke gætte på at det aldrig til ske, så stor som reklamebranchen på internettet efterhånden er?http://en.wikipedia.org/wiki/Do_Not_Trackhttp://www.w3.org/Submission/web-tracking-protection/

16. januar 2014 kl. 11:53