Silas Hansen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Re: Bliver da spændende..

De ramte under målet. Deres server returnerer p.t. 503 - Service Unavailable.

Det er smukt

Det er rørende smukt samarbejde. Især Tyskland vs. Frankrig som endte med et EU-flag i overlappet, gav næsten gåsehud at se.

Re: Kan det ikke løses på netværksniveau?

Jeg er nødt til lige at påpege at man altså ikke kan se i en netværkslog hvilken URL folk har besøgt når det er foregået over HTTPS. Man kan kun se hvilken host der er oprettet forbindelse til. Selve URL'en sendes først først når en krypteret forbindelse er oprettet og vil derfor ikke fremgå af n...
Kommentar til Spammer har misbrugt politi.dk som afsender af falske e-mails

SPF records er simple

Sidst jeg tjekkede, tog det ikke mange minutter at sætte SPF records op. Det kræver alene at man har kendskab til hvilke IP'er som skal have lov til at sende på vegne af domænet. Derudover kræver det ingen koordinering eller systemændringer hos øvrige parter, hvilket ofte er hvor sådanne processe...

Re: Gmail

-
Kommentar til Google tilbyder netaviser gratis DDoS-beskyttelse

Findes allerede?

Er det ikke netop hvad cloudflare har tilbudt længe allerede? Eller er der noget nyt i googles løsning?
Kommentar til Softwarefejl ændrede prisen for varer hos Amazon til 9 øre pr. stk.

Re: Sagsanlæg?

Jeg tænkte først det samme, men så kiggede jeg på RepricerExpress, og ud fra hvad jeg kan se, så er de ikke ejet af Amazon. Derfor tror jeg det bliver svært at overbevise Amazon om at det er andre end RepricerExpress der skal sagsøges.
Kommentar til Misbrug af sms-tjeneste til valg-panik fører til politianmeldelse

Re: Kan man nogensinde stole på en SMS?

Min erfaring er, at operatører overskriver afsenderen med det tilhørende telefonnummer, medmindre du er registreret som gateway-udbyder. Jeg kan tage fejl, men jeg har ikke selv haft held med at få en redigeret afsender til at virke, bortset fra via en dedikeret sms-gateway.

Slettet kommentar

Kære Version2 Hvor er min kommentar blevet af? Jeg var den første til at kommentere artiklen og kommentar #2 og #3 refererer stadig til min oprindelige kommentar med overskriften "HTTP-header?". Hvad foregår der?
Kommentar til Krav om NemID ved CPR-opslag på vej

Hvem betaler?

Og nu skal virksomhederne så til at betale kr. 1,26 (1,01 eksl. moms) hver gang en bruger skal valideres og måske ikke engang ender med at handle. Fantastisk ... for Nets' pengepung.

Re: Host... Webbaseret... host

Enig, men jeg er nu glad for at det ikke er 15år siden de fik den ide at alt skulle være webbaseret for så havde vi garanteret blot et sygehusvæsen der i dag var bundet til IE6 eller en masse VBScript i browseren (Ja, det er historien om vores største kunde).

DanID/TDC fejlede fatalt i den her sag.

Jeg synes ikke at man kan klandre andre end TDC/DanID i den her sag. DanID sender en påmindelse EN DAG før udløb af derses CA certifikat, det er så dårlig service som det næsten kan være. Come on, vi betaler tusindevis af kroner for et certifikat som er tæt på gratis at oprette, så kan man vel i...