Peter Kobl

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til USA som uland

minus: høje priser for adgang til internet

sms koster mobil data koster vel 3x eller meget mere sammenlignet med DK. Det er særligt slemt i Canada: https://www.rogers.com/consumer/wireless/smartphone-plans?ipn=1 Folk bruger så internet hotspots i stedet hvor det er gratis (McDonald, etc)
Kommentar til USA som uland

plus: shopper's paradise

Det giver selvfølgelig en masse afledte problemer, men DK kan slet ikke være med Udvalget er enormt , varieret og priserne generelt lave.
Kommentar til USA som uland

minus: bankerne

Der er ret stor forskel mellem staterne, som i en vis forstand kan sammenlignes med forskellene mellem forskellig (europæiske) lande. Men generelt ser man at: Checks desværre stadig er meget brugt. Med all de problemer som det system giver med "account balancing", "check bouncing...
Kommentar til Bjarne Stroustrup: Der er stadig ikke noget hurtigere end C++

mikrokode

det er kun noget jeg har hørt om, men i nogle gamle (IBM?) arkitekturer kunne man "installere" egen mikrokode, altså et niveau under assembler/maskinkode. Og så operere på ALU'en, shifteren, scratch pad'en og sådan noget. I nogle apps, nok mest loops, skulle det have kunne det gi' et skub...
Kommentar til Hvem var Apples Eve ?

2 goto'er

Hvis det er C++ eller lignende, men hvis der bruges python/ruby lignende syntaks vil goto nr.2 vel aldrig blive ramt.
Kommentar til Flere end 4.000 ringer dagligt til NemID's support

10% i indkøringsfasen er vel udmærket

Lige meget hvor brugervenligt et system gøres Så cirka 10% har haft problemer. Ret lav problem-frekvens i en indkøringsfase.