Lars Andersen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Lytter din telefon til dig?

måske ikke endnu. men snart

Både google og amazon har patenteret tech til at lytte med på smart devices....
Kommentar til Derfor blev de selvkørende biler overhalet indenom

Deep learning og selvkørende

OBS. Der er masser af clickbait sensations journalistik om selvkørende biler, så husk den kritiske sans mht jeres kilder. Deep learning vs algoritmer : deep learning ER algoritmer, bare noget mere komplekse end sædvanlig. Så her i debatsporet har to kamphaner intenst debatteret om algoritmer er...
Kommentar til Nekrolog: Oscar nåede ikke at opleve blødt vand

Re: Huller i tænderne

Men der er jo statistik der viser sammenhæng mellem vandets hårdhed og huller i tænderne hos børn? Statistik er statistik, det ved jeg, men mig bekendt er der ikke andre gode forklaringer. De drikker ikke mere sodavand i Silkeborg, end andre steder i DK. Tandlægeforeningen har været ude at advar...

Re: Øøh

BMW kan altid tracke nyere modeller. Og der er faktisk love i støbeskeen, hvor biler obligatorisk skal kunne det. Argumentet er at bilen ved crash altid skal lave katastrofe melding inkl lokation.

Re: ikke forstået internettets struktur

Er MS handlinger gennem tiderne kun urbane myter? Fra en der var aktiv udvikler helt fra begyndelsen kan jeg love dig for at det er fakta.

Re: ikke forstået internettets struktur

Det tog så lidt over 15 år at lære den lektie for MS. Så er det svært at lægge mistroen væk.

Re: øhmm...

Det væsentligste argument for kryptovaluta er at man kan stole på blockchain. Dette eksempel viser at man kun kan stole på blockchain under visse forudsætninger. Din analogi med 51% i et aktieselskab er ikke helt god. Det er rigtig nok, at det giver problemer, fordi majoriteten kan styre til ugu...

Re: Hvorfor havde denne kaptain...

USA militær er alt muligt. Skoler, universiteter, forskning. Det er ikke sikkert at dette var det "rigtige" militær. Jeg gætter på en forsker tilknyttet et USAF institut. Tror nemt de kan få lov at bruge alt muligt gear. "hvorledes kan fortrolige dokumenter sendes ukrypteret fra...
Kommentar til Dagen, hvor mobilnettet forsvandt

Re: producenter og leverandører må beskytte sig

Enig med mange af dine pointer, men USA's økonomi er 85% indenrigs, så måske ikke så katastrofalt med handelskrig som du tror. Desuden kan de dybest set printe uendelig med penge, da resten af verden afregner i dollars, og feks Kina har en ordentlig bid af deres økonomi bundet op i dollars.

Re: Strøm

Praktisk erfaring viser at de kan holde enddog meget længe. Op mod 10 år i stabil temperatur. Men opbevaring af hdd/ssd er udenfor spec af producenter, og dem der er i markedet for denne slags storage er ikke så meget for eksperimenter.
Kommentar til Sig igen ?

Re: Hovedvægten

Eller når radikale og soc.dem'er hepper på Obama/Hillary, fordi de tror, at de er ligesindede. Sjovt. Mange danskere er også fastlåst i de hjemlige politiske mønstre, og er overraskede når de hører at demokaterne historisk set er dem der har forsøgt at holde farvede ude af demokratiet (disenfran...
Kommentar til Regeringen: Alle børn skal lære at kode

Re: "For guds skyld"

Ja da. Men hverken hjemmehjælperen, mekanikeren eller bageren koder selv værktøjerne. De bruger dem. Du har en ret snæver definition af at kode. Mange hjælpemidler skal kodes som eneste måde at bruge dem. Mit eksempel er en vægt på et slagteri. Uden kodning, ingen produktion den dag.
Kommentar til Regeringen: Alle børn skal lære at kode

Re: "For guds skyld"

Det er vist længe siden du har set en mekaniker på arbejde... Bageren på hjørnet skal måske ikke. Bageren på brødfabrikken skal temmelig sikkert kunne kode.
Kommentar til Regeringen: Alle børn skal lære at kode

Re: "For guds skyld"

For over 20 år siden tog jeg ufaglært arbejde på fiskeslagteri, for at kunne rejse rundt med rygsæk. Brugte meget tid på at programmere den automatiske vægt og slagte maskinen. Og det var fiskeindvolde for 20 år siden. Ingen slipper uden om en lille smule kodning i fremtiden.
Kommentar til Værktøj compiler Kotlin til født kode som kan køre på Rasberry Pi

Født kode III

Født kode = hjernedød oversættelse af "native code"

Re: undefined

Tarmkræft kan være en hel del farligere end persondata...
Kommentar til Kammeradvokaten: Tjek din GDPR-compliance på 10 minutter

7 % compliance uden personoplysninger i systemet

Besvarede ærligt på alle spørgsmål i hurtig test. Vores systemer indeholder ingen personoplysninger af nogen art, ej cpr, ingenting. Det er simpelthen ikke en del af normal forretning. Den ender op på 7% compliance = høj risiko. Den test er intet værd.
Kommentar til Version2-undersøgelse: Hver fjerde læser har kopieret sit nøglekort

Re: Ak ja

Det norske og svenske bankid er konceptuelt beslægtede, men er separate entiteter. To forskellige ting.
Kommentar til Ubuntu Linux dropper egen desktop og går tilbage til Gnome

Re: Mint er ok

@Thomas Toft : Kan du fortælle hvorfor du foretrækker MintDebian? Jeg bruger som regel alm Mint i cinnamon versionen til desktoppen, men har også en plain Debian Jessie kørende på en server. Jeg er nysgerrig på hvorfor du foretrækker den ene frem for den anden.

Re: "»Det er lidt som med skraldebilerne"

Jeg husker det nu som at Vejle brugte samme system, med sortering per farve. Men det er jo virkelig lang tid siden, så hukommelsen kan have spillet mig et puds.