Michael Jensen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Statsretter og Menneskeretter

Filtrer trafik

I stedet for at hacke 100-vis af servere er det vel lettere at placere filtre på strategiske steder på nettet som kan fjerne bot-net trafik. Når man som her ved hvad bagdøren er kan man vel også stoppe trafik til den.

haveibeenpwned

haveibeenpwned.com
Kommentar til Føtex identificerer dig via betalingskort

Re: Kontanter så sidste år

Vi opgav at bruge scan-selv med app'en efter at vi blev udtaget til check 3 ud af 4 gange da vi startede på det. Ikke at de fandt nogle fejl. Det blev bare alt for besværligt og tidskrævende.

Re: Hvordan forfordelt?

"Forfordelt" kan betyde 2 ting: Enten at man har fået mindre end andre, eller mere end andre. Her menes vel mere end andre. At det ikke har kostet data forbrug at benytte de apps.
Kommentar til DMI har mistet 413.000 månedlige brugere: Hjemmeside får skylden

Langsom som bare pokker

Den ny DMI side er enormt langsom/tung at loade. Selv på en hurtig forbindelse. Blevet en anelse bedre over tid. Det var håbløst i starten. Og så skulle en af grundene være at mobilbrugere ikke kunne bruge den gamle side ??? Jeg har det lige omvendt. Den nye bliver aldrig færdig med at loade ind...
Kommentar til Negative skudsekunder i sigte

Offset

Hvis man vil beholde skudsekunder vil jeg stadig foreslå at man summere skudsekunderne i et skudsekund offset, som man så lægger til sin standard tid ligesom man lægger tidszonerne til.
Kommentar til Hvor svært kan dét være?! (960/N)

Lys

(for langsom)
Kommentar til Advokat: Myndigheders formålsløse CPR-abonnementer er ulovlige

P-bøde

F.eks er P-bøder en af grundene til at Københavns kommune opretter CPR-abonnement.

Re: Frederiksberg

Det kan være at København er fælles abonnent for alle kommunerne ??? København er også abonnent for mig, selvom jeg aldrig har boet der. Og Rudersdal jeg har boet i i over 20 år er ikke.

Facebooks egne apps ?

Det er vel ikke Facebook der har lavet de apps, men 3. part. Får både Facebook og 3. part de omtalte data ?
Kommentar til Rapport fra datamuseum.dk

Lokalesituationen ?

Nationalmuseet lukker/har lukket "Brede Værk" udstillingen i Brede (lyngby-taarbæk kommune) ned. Plus der ser ud til at være masser af tomme kvadratmetre i deres gamle fabriksbygninger. Måske der er en mulighed der. Og der er lokal station lige ved siden af (Nærumbanen).

De fleste ...

Over for Techcrunch oplyser FaceApp også, at de fleste billeder slettes fra FaceApps servere efter 48 timer. Hvad med resten af billederne ?

NSA, PET ...

Der blever da nok solgt mindst lige så meget udstyr til vestlige efterretningsvæsener.
Kommentar til Mandagsgnavpotten: The Psychopathology of ... stavekontrol

Re: Stavekontrollens tyranni

Det burde vel være simpelt at få stavekontrollen til at vise en oversættelse af de ord der foreslås. Oversættelse til et valgfrit sprog, f.eks dansk i engelsklærerens tilfælde.
Kommentar til Chatbotten spiser mennesker

Sælgere og "supportere"

Kan man ikke få en chatbot til at underholde telefonsælgere og "microsoft supportere" etc ?

Re: Kryptering af indhold

Krypteret data svarer til random data i statistisk fordeling, så det får man nok ikke meget ud af at prøve at deduplikere.

Psykisk syge

... er da så helt sikre på at blive endnu dårligere behandlet hvis alle ved at man har snakket med sin læge om noget psykisk. De dør jo allerede , i gennemsnit, 15 år før andre, hovedsagligt af ubehandlede fysiske sygdomme. Gad vide hvor meget mere galt det vil gå med mere åbenhed.
Kommentar til Japan står overfor kejserligt Y2K-problem

Re: Kør på en standard tid

Vi har stadig problemer med skudsekunder, da servertiden stilles (og har samme klokkeslet 2 sekunder i træk), og ikke bare retter et offset med et sekund.
Kommentar til Japan står overfor kejserligt Y2K-problem

Kør på en standard tid

Fatter ikke hvorfor man ikke bare kører en stardard tid, og så når man vil vise tiden, kalder en konverterings rutine, der tager højde for skudår, skudsekunder, tidszoner, osv, og her kejser-æra.

Re: Minimal effekt

Vil tro det var lettere bare at oprette nyt domæne en gang om måneden end at få noget fake ID.