Kenneth Holmqvist

DNS-systemets krypto-nøgler skiftes for første gang: Opdater eller bliv smidt af internettet

Jeg har opgivet DNS hos one.com og har flyttet den del over til cloudflare for de kan nemlig godt finde ud af det :-)

31. august 2017 kl. 09:02
Medie: Kina vil blokere for VPN-adgang

OpenVPN 2.4 skulle vist have mulighed Control Channel encryption og det skulle hjælpe med at skjule protokollen

12. juli 2017 kl. 11:34
Kommentar: App-tilladelser skræmmer brugerne

Man kunne måske også bare nøjes med at give brugeren en notifikation når det er ved at være tid til at indberette moms..

1. oktober 2015 kl. 14:47
Ondsindet Android-app kan skifte koden til din telefonen

Det er ikke root der menes.. Der menes Enhedsadministrator. Den kan du finde under indstillinger - sikkerhed..

11. september 2015 kl. 09:35
Google løfter sløret for ny Android KitKat og Nexus 5

De har glemt at skrive at den HTC One og Galaxy S4 der nævnes begge er Google Play versionerne og ikke dem som sælges her i landet..

1. november 2013 kl. 12:06
5 minutters internetpanik: Google-nedbrud fik internettrafik til at droppe 40 procent

Jeg tror på det var planlagt.. Deres SSL certifikater på eksempelvis gmail var ved at udløbe. Så tror det var et planlagt maintenance til udskiftning af SSL certifikater.

20. august 2013 kl. 10:18
Dansk udvikler i ordkrig med Post Danmark om fire T-shirts fra Github

Jeg har nogle fine Post Danmark kuglepenne, som jeg fik af dem i gave sidste år..

3. juli 2013 kl. 10:22
Min Playstation 3 er død (YLOD)

Den er jo nem nok at skille ad.. Jeg har selv haft skilt bluray drevet i min ps3 fordi at laseren var stået af. Jeg ved ikke hvor meget der skal til for at skifte kølepasta for den del af maskinen kiggede jeg ikke på.

Men om ikke andet så er den jo ubrugelig nu så du kan ligeså godt prøve.

6. juni 2013 kl. 08:02
Nokia får nedlagt fogedforbud mod HTC’s nye flagskibstelefon

Det har de. Læste en anden artikel i går hvor der netop stod at Nokia folk havde skilt One ad. Godt jeg har nået at få en One inden de her problemer :P

23. april 2013 kl. 14:01
Sony klar med Xperia Z - den første telefon med fuld HD

Har allerede forudbestilt den i england. Glæder mig til at få den.

15. februar 2013 kl. 12:07
Dansker bag ny søgemaskine fra Facebook

Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal synes. Jeg tror det ligger alt for dyb i folks vaner at gå på google.com og søge. Jeg ser vores brugere ikke benytter omnibox feltet i Chrome til at søge, men stadig skrive google.dk og så indtaster deres søgning.

Min egen erfaring er at jeg kun benytter facebook til lige at logge ind hvorefter jeg ser nyhedsfeed og derefter logger ud. Har aldrig rigtig benyttet mig af søgning på facebook udover personsøgning.

16. januar 2013 kl. 14:27
NemID til mobilen har lange udsigter

Jyske Bank bruger da nemid i deres app til iOS/Android hvor du bliver bedt om at taste en af koderne ind ved overførsel af penge fx.

12. juni 2012 kl. 10:08
Anmelder: Samsung Galaxy S III er et performancemonster

@Christian. Min Galaxy Nexus har fået 4.0.4 for meget lang tid siden.. Men har ingen dansk ordbog. Måske fordi den er importeret fra england ved lanceringen af telefonen ?? Ved du noget om dette ?

31. maj 2012 kl. 13:18
Google I/O: Ice Cream Sandwich samler Android

Android 2.3 er Gingerbread ikke Froyo. Android 2.2 er Froyo.

11. maj 2011 kl. 14:07
Aftalen er i hus: Microsoft køber Skype for 44 milliarder kroner

Nå jamen det skal de jo nok få f***** up ligesom alt det andet.

10. maj 2011 kl. 15:08
Ubuntu 11.04 kører (på krykker)

opensuse 11.4 + tumbleweed kører da perfekt og stabilt.. Ingen problem der. Ellers er der fedora. Har selv brugt fedora 15 siden alpha og det spiller max med nouveau driveren på min ThinkPad W510. Gnome3 er fantastisk når man lige har brugt et par dage med den. Ellers har jeg også debian sid på min netbook og det er bestemt også et forsøg værd.

9. maj 2011 kl. 09:58
OSD2011

Tak for igår. Det var en fantastisk dag og super rart at møde ligesindede. Jeg er dog skuffet over fx. opensource cloud computing. Gutten der snakkede brugte alt for langtid på at introducere cloud computing. Det var først da der var 2minutter tilbage at han sagde "now it's getting technical" og det var der han burde have været startet. Jeg mener folk der kommer for at høre sådan noget ved det mest basale eller mere og der ingen grund til at spilde 53minutter på historie.

Et andet eksempel var Robert Scheck der skulle holde foredrag om Community Development. Han startede også med at forklare hvordan redhat opstod og deres historie og hvordan fedora startede. Og fedoras fire key points. Igen blev jeg skuffet for jeg havde et eller andet sted forventet at høre om hvordan man udvikler sammen i et community og hvordan de gør det hvis der er flere der sidder og koder på samme funktion. Det ville jeg mene var mere relevant end forskellen på fedora og RHEL. Sådan kan jeg blive ved med de ting jeg var inde og høre.

Intet ondt ord om Robert som sådan for han leverede varen i hans andet foredrag om at pakke RPM pakker det var nok det bedste foredrag jeg hørte igår. Der viste og forklarede han og det er sådan jeg syntes det burde være.

//Kenneth

6. marts 2011 kl. 17:40
Opråb til Nokia: Drop Meego og gå all-in med Windows Phone 7

Jamen det skal da helt sikkert blive et hit at slå det "Redmonske Dobbelttryk" sammen med det "Finske Trippletryk" som den gode Nicolai Sonne siger det.

4. februar 2011 kl. 11:46
DLNA ... er det den vej jeg skal med mit fladskærms-TV?

Tja jeg bruger min Qnap (debian) nas med Twonky Media server (UPnP) og så har jeg ellers bare min Playstation 3 til fjernsynet og bruger den til at streame fra min Qnap.

1. december 2010 kl. 12:18