James Walford

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Lovpligtige dødemandsknapper på smartphones stemt ned i Californien

Det er ikke en dødemandsknap

Det er en oversættelsesfejl af "kill switch". En dødemandsknap er en automatisk kill switch, som bliver aktiveret hvis en maskin operatør bliver pludselig forhindret i at styrer maskinen.
Kommentar til Danskerne giver fortabt på hver anden formular på Borger.dk

Det er ikke et teknologiske problem

Problemet er at reglerne og organisationer bagom er komplekse. Man kan ikke laver enkelte formularer til udfyldning af komplekse data.
Kommentar til Politiet dropper skandalesystemet Polsag

Fatter ikke hvordan CSC er ikke bankerot

I Storbritanien skulle de afskrive tæt på 9 milliarder kr (jo, du læste rigtigt) på et kontrakt med sundhedssystemet (næsten 40% af firmaets markedsværdi), så har de kæmpe problemer med levering til et projekt med Skat.... Hvordan i alleverden tjener de penge?
Kommentar til Apps sender IT-afdelingen ud i mørket

To sider til enhvert sag

IT afdelinger er nok nødt til at kommer tættere på business, uden at træde over tæerne. De skal har respekt for business brug - specielt med hensyn til brugervenlighed og GUI. Hvis vi bygget systemer kun for IT folk vil vi nok kører dem fra cmd prompt... Men: vi alle kender firmaer som gå ud i b...
Kommentar til Bliv mere effektiv: Vend skærmen 90 grader og se mere kode

Spar en smule vertikal plads...

Man kan også spar en smule vertikal plads ved at skifter Taskbar til højre siden. Det gør det også nemmere at navigere rundt i de mange åben vinduer.
Kommentar til Rungende tomme gange på borger.dk

Ansøgninger om boligstøtte

Mon ikke der er så mange digitalt ansøgninger om boligstøtte fordi borgerservice tvinger folk til at bruger den digitalt løsning? Og mon ikke en af grunderne at andre tjeneste bliver ikke brugte er den lidt kikset digital signatur - specielt alle de trin man skal iggenem at få en, inklusive vente...