Troels Mikkelsen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Reverse Engineering af en programmørvittighed

14 liter mælk

En ægte programmør ville vel have købt 14 liter mælk i alt ;-)
Kommentar til Domæne-chok: DanID taber retten til nemid.dk med et brag

Re: Ekspropriation

[...] almenvældet [...] Tænk at modsætningsforholdet mellem individuelle rettigheder og almenvellet kan kommunikeres så effektivt i ét ord.

Re: Linux, Java og Danske Bank

@Michael Nielsen, tak for tippet! Googlede og fandt følgende guide: http://www.hvordan.dk/hvordan-faar-man-nem-id-og-netbank-linux-firefox Med ovenstående guide og Linux Mint 12 + OpenJDK 6 + samtlige IcedTea plugins virker Danske Bank nu i Firefox.

Linux, Java og Danske Bank

Er der nogen herinde der har erfaring med at få Danske Banks netbank op at køre på Linux? Det virker ikke 100% på min Linux Mint installation; har fået at vide af deres hotline det er java-relateret (givetvis...), men ikke mere end det. Tips er velkomne!
Kommentar til 60 år gammel båndteknologi kan stadig udkonkurrere harddiske

Komprimeret kapacitet

næste generation af bånd vil have en komprimeret kapacitet på 8 terabyte per bånd Er der nogen der kan kaste lys over hvad der gemmer sig bag den hamrende upræcise formulering? Kan der rent faktisk ligge 8 terabyte data pr. bånd, eller er der lavet alle mulige antagelser omkring datatyper, k...
Kommentar til NemID's Java-hul: Din bank kan snage i alt på din harddisk

*NIX og Applets

Det lyder på mange af de ovenstående indlæg som om, at appletten, så snart den er startet og godkendt, giver DanID 1) fuld adgang til alle filer på brugerens computer, og 2) DanID adgang til at installere diverse programmer på brugerens computer. Kan det passe? @1 vil DanID kunne se f.eks indhold...