Jakob Hansen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Google lægger kortene på bordet: Vi scanner alle e-mails

Jeg troede at alle mail

Jeg troede at alle mail-udbydere scannede alle mails -- ellers er det da lidt svær at tilbyde spam-filtrering? Hovedproblemet ved Google er vel at de også scanner med andre formål end at sorterer spam.
Kommentar til Epic åbner spilmotoren Unreal for 100 kroner - og en bid af kagen

Han hedder i øvrigt Tim

Han hedder i øvrigt Tim Sweeney, ikke Tom Sweeney.
Kommentar til Atari konkurs i USA - sælger logo og spilkatalog

Mangelfuld artikel

Artiklen glemmer at nævne, at Atari i dag intet har med det Atari der eksisterende i 70'erne og 80'erne at gøre. Faktisk er Atari allerede gået konkurs flere gange med forskellige ejere. Derudover har Infogrames ikke eksisteret siden 2009. Hvis man vil vide lidt mere om Atari-navnets historie, k...
Kommentar til Danske Lumigon stadig usikker på lanceringsdato for super-Android

Re: Kan ikke konkurrere

Efter at have kigget lidt på deres hjemmeside, kan jeg selvfølgelig godt se at Lumigon forsøger at tilbyde lidt mere (indbygget tv remote, skandinavisk design). Prisen bliver jo så nok også derefter. Spændende om der er et markede for det...
Kommentar til Danske Lumigon stadig usikker på lanceringsdato for super-Android

Kan ikke konkurrere

Hvis de der (måske) specs bliver til virkelighed, får de meget svært ved at konkurrere. Bortset fra NFC, så findes det alt sammen i dag i fx en Huawei Honor til 1800 kr. Honor udkom for øvrigt allerede ved årskiftet.
Kommentar til Amazon lancerer ny Kindle med kridhvid skærm

Et par ting der bør nævnes

Version2-artiklen har et par mangler. En af de største nyheder ved den nye Kindle Paperwhite er jo den indbyggede belysning på e-ink-skærmen. Før skulle man have eksternt lys for at kunne læse i mørke. Dette bør nævnes. Som nævnt længere oppe er $119-versionen med reklamer. Dem kan man slippe fo...
Kommentar til Telia afviser planer om Skype-afgift i Danmark

Det ender jo med at man må

Det ender jo med at man må køre VPN på sin telefon for at kunne udnytte sit mobile bredbånd. Måske slet ikke så dårlig en idé faktisk, selv om jeg selvfølgelig helst så at det aldrig blev nødvendigt.
Kommentar til Kindle Touch rammer Europa i slutningen af april

Allerede til salg

Man kan allerede nu som dansker købe Kindle Touch from .com-siden. Og indtil nu har det altid været fra USA man købte sin Kindle som dansker. Og jeg forstår heller ikke hvorfor det skulle være nødvendigt at bestille fra UK. Jeg fik min Kindle 3 fra USA uden problemer. De er flinke til at sørge f...
Kommentar til Programmør finder kildekode til spilklassiker efter 23 år

Interessant blog

I det hele taget kan Jordan Mechner's blog anbefales. Han beskriver ret levende og detaljeret hvordan Prince of Persia blev til, lige fra de indlende øvelser efter succesen med Karateka op til færdiggørelsen af Prince of Persia til Apple II. Nu også samlet som en ebook: http://jordanmechner.com/...
Kommentar til Gadget-kalenderen: Aldis tavlecomputer med 3G til spotpris

Rebranded

Bemærk at Medion ofte bare rebrander en anden producents produkt. De netbooks der blev solgt i 2009-2010 var fx produceret af MSI, og for øvrigt ganske udmærkede.

hang vs. udmelding

"Debatørerne på Microsofts egen blog er dog ikke just tilfredse med Microsofts hang til licenser. Debatørerne på Microsofts egen blog er dog ikke just tilfredse med Microsofts udmelding." Interesant redigering, dér.
Kommentar til Dropbox sagde nej til Steve Jobs: Nu er firmaet 22 milliarder værd

Re: Microsoft SkyDrive

Ja, der er masser af alternativer til Dropbox - nogle af dem er endda ret gode. Problemet med Apple og Microsoft's alternativer er, at de er bundet til nogle bestemte platforme, og det vinder man altså ikke på. Google er nok en større trussel (med deres kommende Google Drive).

Javascript

Lidt misvisende overskrift. Det er nu ikke selve Linux-kernen han har kodet i javascript (ville være et stort og fjollet projekt), blot emulatoren.
Kommentar til Spændingen udløst: Steve Jobs løfter sløret for iPad 2

Re: Beklager fejlagtige oplysninger

Jeg er heller ikke helt med på hvorfor Apple skulle udleverer dokumenter med forkerte specifikationer skrevet af en uafhængig analytiker. Men pyt, fejlene er rettet.
Kommentar til Google finder backup-bånd frem efter Gmail-nedbrud

Re: Karma?

Lars, din side www.abuiness.dk har da vist også problemer. Måske meget godt at du overlader hosting af Exchange til nogle andre :)
Kommentar til Anmeldelse af Windows Phone 7: Firkantet, forfriskende, for sent?

Re: For sent, iflg. Dvorak

Hvis Dvorak siger at Windows Phone 7 kommer til at fejle, så er der gode chancer for at det bliver en success.
Kommentar til Ejer af NemID hade-site vil have frit valg af login

Gammel Digital signatur-løsning

Jeg kan kun tilstøtte mig at man skulle have lov til at fortsætte med den gamle TDC oces-løsning. Jeg tror de fleste kritikkere af NemID ville være godt tilfredse med denne.

Mirrors

Ja, jeg forstår heller ikke fascinationen ved lige netop wikileaks.dk. Lige pt. er der jo mindst 507 officielle mirrors, og enhver kan jo oprette sig eget mirror ved lige at dele en konto på sin host.
Kommentar til Nu kan it-chefen slette og styre din Android-telefon fra Google Apps

Re: Google kan

Google introducerer nye muligheder for at brugere kan administrerer en eller flere telefoner via Google Apps. Hvordan er det ingen kontrol? Nu må du lige tage dig sammen.
Kommentar til Ny konkurrent til Google Apps: Prøv indiske Live Documents

Konkurrent er nok så meget sagt

Flash-baseret? Held og lykke...