Frank Klevenhaus

FBI, CIA og NSA advarer amerikanere mod telefoner fra Huawei

IT takes one to know one..

15. februar 2018 kl. 16:16
Mærsk og IBM går sammen om ny blockchain-platform

Man sender ufatteligt meget papir rundt, for at sikre sig at det er den rette ejer der modtager lasten. Prøv at søge på Konnossement eller Bill off Lading. Det vil alt andet lige være nemmere med en kode til den block der repræsenterer netop din last.

Noget andet er hvordan man vil mine blokke ud. Når man tænker på hvor meget det kræver at finde bare en block/bitcoin i det nuværende system??

17. januar 2018 kl. 20:21
MobilePay misbrugt

Jeg skulle forleden tilmelde mit nye visa kort til Pay Pal. Der blev trukket ca 10 kr. som straks blev krediteret da jeg svarede på en kontrol mail. På den måde kan konto og person verificeres.

22. oktober 2014 kl. 14:02
Læser du om Linux? Så holder NSA øje med dig

Uha, nu er jeg nok i søgelyset. I nummer 175 af Linux Format som jeg abonnerer på, var der Tails med. Jeg afprøvede det. jeg har siden hentet en nyere version og lagt på en USB stick. For 3 numre siden var temaet " Beat the NSA". Jeg skal til USA senere på året. Håber ikke der sker noget :)

6. juli 2014 kl. 09:27
Sikkerhedskaos for verdens hæveautomater: Kører stadig på Windows XP

Vi fik 70€ euro tilbage i november..:)

22. januar 2014 kl. 16:02
Sikkerhedskaos for verdens hæveautomater: Kører stadig på Windows XP

Banco Santander ,Mallorca , kører OS2 på nogen hæveautomater. Oplevede en genstart af maskine forrige sommer.

20. januar 2014 kl. 16:04
Sikkerhedskaos for verdens hæveautomater: Kører stadig på Windows XP

Banco Santander ,Mallorca , kører OS2 på nogen hæveautomater. Oplevede en genstart af maskine forrige sommer.

20. januar 2014 kl. 16:04
Dansk undersøgelse: OK, at PET snager i private onlinedata
  1. Hvis politiet har en dommerkendelse, kan de for den sags skyld komme helt ind i min vasketøjskurv, hvis det skulle være interessesant.

  2. Problemet med ukritisk overvågning er, at der kan opstå fejlslutninger på baggrund af automatiserede indsamlingsmetoder. Jeg har systemet mistænkt for, at alt for meget gøres suspekt. F.eks. : jeg opretter en profil på www.modkraft.dk, for at kunne svare på og moderere de vildeste synspunkter på deres forum. Gør det mig til rabiat venstrefløjsaktivist?? Hvis NSA fik fat i brugerdatabasen, kunne det misbruges. Nul visum til "Guds eget land".

  3. Lagring!! Det er værre tankepolitiet i "1984" Du skrev det og det i 2003, da du var 17 år. Mener du stadigvæk det?? Jeg er da begyndt, at overveje hvor meget og hvad der skal have en kommentar med på vejen. Det kaldes selvcensur.

  4. Noget for noget: jeg tror Eliot Spitzer blev nakket i et uskønt samarbejde mellem FBI og "Big Business", fordi han som offentlig anklager tillod sig at kræve loven overholdt. Hvem fodrede de ramte Wall Street folk med f.eks. kontokort oplysninger og telefon aflytninger?? Hvem havde even og kapaciteten ( som Jacob Scharff hele tiden siger)?http://en.wikipedia.org/wiki/Eliot_Spitzer . Se også: Client 9. The Rise and Fall of Eliot Spitzer.

Konklusion: Der er sørme mange gode grunde til, at være kritisk over for dette datatrawleri. Da det nok kommet for at blive, må man passe på sig selv.

24. juni 2013 kl. 13:03
USA afsløret i massiv overvågning af borgerne: NSA får løbende alle tele-data

..øøøhhh afsløring ?

Ja, noget skal de fylde på de kæmpe datalagre der bygges i Utah

6. juni 2013 kl. 14:35
Hackergruppes hævn: Flår USA’s justitsministerium af nettet

En "Guantanamoisering" af bekæmpelsen af ulovlig piratkopiering. Fordi man har svært ved at bruge almindeligt politiarbejde inden for retsstatens rammer, må man ty til vilde metoder som f.eks. det der ligger i SOPA. På den måde skyder man vildt om sig og kræver alt lukket ned. Dette er bare begyndelsen. Hvad med Filejungle og Filepost ( og sikkert mange andre ).. Næste skridt bliver de holdningsprægede sider, hvor striden ikke er om ejerskab af materiale, men om politiske standpunkter...

20. januar 2012 kl. 11:13
Kommune får ny open source-hjemmeside til kun 600.000 kroner

fordi vi selv har folk i it-afdelingen med kendskab til .Net, og så har vi en mulighed for selv at kigge med i koden. Det ville vi ikke kunne med Drupal

Hvad er det for kode man ikke kan se med Drupal?

11. januar 2012 kl. 17:29
Kriseramte europæere siger nej tak til iPhone 4S

Er markedet måske mættet? Har selv IPhone 3s med ver. 5 software. Kører ok! "You Can fool some of The people some of The time ........"

27. december 2011 kl. 20:39
Tør øjnene og smøg ærmerne op...

Bananrepublik er et udtryk, der betegnede nogle mellemamerikanske stater, hvor store amerikanske frugtfirmaer som Dole og Chiquita, havde stor indflydelse på regeringsdannelsen og -førelsen.

2. april 2011 kl. 17:04
»Hvorfor skal jeg tvinges til at købe et dårligt styresystem, når noget gratis er bedre?«

Indrømmet: jeg er total uvidende om pris og omkostninger på dette marked.

Jeg taler bare om low price segmentet, som denne sag handler om (Aldi, Bilka , Føtex osv.) Altså billige maskiner til hr. og fru. Jensen. Slagtilbud til weekenden

Det er ikke pro maskiner til 12000-28000. Dem sælges der vel ikke så mange af, at styresystemet betyder noget, for prisen. Altså med eller uden: De er skide dyre.

Jeg ser bare ud af vinduet på min arbejdsplads med udsigt til containerterminalen i København, og ser varerne fra Kina strømme ind i STORE mænger. Og det betyder i min branche RABATTER

Og så må Torvalds Vidner, tage det med

24. januar 2011 kl. 09:58
»Hvorfor skal jeg tvinges til at købe et dårligt styresystem, når noget gratis er bedre?«

Hvad skal en importør med f.eks 100 bærbare uden styresystem, når han ved at de 90 alligevel skal have windows 7 på efterfølgende. De 10 sidste sælges til folk der kan selv, men det er ikke nok til at få økonomi idet.

Pris med styresystem installeret på samlebånd i Kina = 4999 Pris uden ? måske 2-300 mere, hvis den samlede importforretning skal løbe rundt.

22. januar 2011 kl. 20:25
Wikileaks er husvild på internettet: Sparket ud af Amazon og DNS-udbyder

Pointen er netop at man IKKE kan komme ind på wikileaks.et-eller-andet Nu ruller det på trackerne, så er man ude over alt det DNS og DDos problem..

6. december 2010 kl. 10:00
Wikileaks er husvild på internettet: Sparket ud af Amazon og DNS-udbyder

Jeg fatter ikke at amerikanerne ikke kan passe bedre på deres "følsomme oplysninger". Hvis 100.000 har haft adgang til disse indberetninger, så er der noget galt. I gamle dage sad ambassadøren og skrev inberetninger, sekretæren renskrev og så blev det sendt med diplomat post til Washington. Posten blev åbnet og så blev der sikkert sat cirkulation stempel på. Præsidenten blev så briefet af sine rådgivere, hvis noget var vigtigt. Var der 10-15 der læste det, før det blev arkiveret? Nu mener man i 2010 , at ALLE skal læse ALT for at hindre alt muligt abstrakt. INFORMATIONS overload. Simpelt hen. Hvad skal det samles for i kæmpe databaser? Denne læk ventede bare på den rette medarbejder , med svagt selvværd. Man ligger som man har redt

6. december 2010 kl. 09:57
Wikileaks er husvild på internettet: Sparket ud af Amazon og DNS-udbyder

Hvorfor ikke bare lave en torrent nu og sætte den ud i bitstrømmen. Den vil køre så længe nogen gider læse det. Der er allerede flere små på ...you know where

3. december 2010 kl. 14:08