Mariusz C

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Fremtidens Digitale Post bliver mere end bare pdf’ede dokumenter

Man kan jo svare

Det er jo afsenderen, som skal give mulighed for svar. Jeg ved at når jeg skal anmode om feriepenge, så kan jeg give et svar direkte i eboks. Så, det er vel afsenderen, som skal kunne give en formular for et svar.
Kommentar til Version2 i nye klæder trak læsere til

tags i RSS feed

Jeg ville forresten selv prøve at gøre det med fx en pipe, men eftersom det ikke er en "regular Expression" så kan jeg ikke abre gøre det. Der kommer ikke noget fast foran og bagved og det kan ødelægge resten af feedet hvis jeg fjerner de forskellige divs foran og bagved.
Kommentar til Version2 i nye klæder trak læsere til

tags i RSS feed

Jeg er meget glad for jeres side og det min twitterkonto @itnyt som pusher nyheder ud til ca 450 followers også. Siden at I er kommet over på Drupal 7 har jeres feed indeholdt tags imellem Overskriften og selve nyheden, Og det bliver læst af feedparseren helt uden mellemrum Se 2 eksempler her ...
Kommentar til Advokat: Sådan lirker du domænet ud af domænehajen - gratis

Hvad gør jeg så

Jeg har en god ide. Ideen kører faktisk allerede på twitter, men kan se at siden er optaget. På siden finder der kun reklamer. http://itnyt.dk/ Registranten har 254 dommæner registreret https://www.dk-hostmaster.dk/index.php?id=42&query=IA5432-DK&submit=S%F8... Hvad er retningslinien. Hvad...
Kommentar til Hackerdemonstration af mobil-aflytning får grønt lys

video

Ligemeget hvad, så synes jeg at det kunne være fedt at se en video af denne kommende demo. Håber at det bliver optaget og at det ikke kun er defcon deltagere, som får det at se, for det lyder faktisk ret spændende. Glæder mig til at se resultatet.