Kurt Brixen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Bommert hos GlobalSign gør flere danske sites utilgængelige

Max 4 dage passer ikke

De sidste par dage har jeg hjulpet nogle venner, der ikke kunne komme ind på dr.dk, og jeg var selv lukket ude fra proshop.dk, og det var efter ca. 14 dage - ikke 4 dage, som der står her.

Re: Hvilken idiot

Nej, man bruger et selvalgt brugernavn.
Kommentar til Ubuntu 14.10 er ude - HURRA! ... øh, er det ikke bare 14.04?

Stjæler computer.dk eller samarbejder de med Version2?

Det ser ud som om Peter Tofts artikel er stjålet og postet her: http://www.computerdk.com/2014/10/blog-ubuntu-14-10-er-ude-hurra-oh-er-d... Der er flere artikler på siden som også er fra Version2 i dag.
Kommentar til Kikset start på COOPs bankambitioner

Besværlig login fra Mac

For at logge ind i netbanken skal jeg vente på at java-appen loader færdig, klikke under den på Tjek min pc, og på den nye side klikke på "Problemer med at logge på med din Mac? Prøv dette link i stedet"
Kommentar til Digitaliseringsstyrelsen om NemID-nedbrud: Du kan altid ringe

Vejledning om nedgradering er kun til Windows

Når jeg på Mac går ind på siden hos NemID for at hente en ældre version, får jeg Windowsversionen. Men jeg fandt ver. 7 update 40 til Mac i min backup.
Kommentar til Cloud-udbydere kan tabe 200 milliarder på NSA-overvågning

Wuala er europæisk

For en måned siden sende Wuala dette nyhedsbrev ud: https://wuala.com/newsletter/072013/summer_en.html De reklamerer specielt med at hverken NSA eller LaCie kan få adgang til vores data: Bl.a. dette "Our client-side-encryption technology ensures that your data is encrypted on your local device...
Kommentar til Flyvevåbnet lækker krigshemmeligheder til avis i PDF-brøler

Re: Enkelt at gøre permanent

Det er faktisk en indbygget funktion i Adobe Acrobat. "Black Out & Remove Content" og "Remove Hidden Information". Der kan de sorte bjælker ikke fjernes igen, da siderne bliver lavet om til billeder.
Kommentar til Hackere lægger 3F's hjemmeside ned i bitter overenskomstkonflikt

Re: Terrorist

Det er forhåbentlig løgn. Man lukker ikke DSUs hjemmeside på mindedagen for Utøya, og hvor flere af medlemmerne er i Norge for at deltage i mindehøjtidelighederne.
Kommentar til 3F's hjemmeside kæmper mod gentagne DDoS-angreb

Loven er ret klar (synes jeg)

https://www.retsinformation.dk/forms/r0710.aspx?id=29514 § 2. Overdrages en virksomhed eller en del heraf, indtræder erhververen umiddelbart i de rettigheder og forpligtelser, der bestod på overtagelsestidspunktet i henhold til 1) kollektiv overenskomst og aftale, 2) bestemmelser om løn- og arbe...
Kommentar til Hackere lægger 3F's hjemmeside ned i bitter overenskomstkonflikt

Ind til benet

Det hele kan koges ned til om man siger "os" eller "dem" om fagforeningen.
Kommentar til Ekspert: Skyen overtager video-distribution – også i Danmark

Re: Også problemer med musikken

iTunes Match giver endda penge til rettighedshaverne. De 25$ man betaler for at være med, bliver bl.a. brugt til at betale for afspilning af musik, MAN ALLEREDE HAR. Her er en glad mand, der har fået 10.000 $ for to måneder: http://blog.tunecore.com/2012/02/apple-imatch-the-first-royalties-are-...
Kommentar til 3F's hjemmeside kæmper mod gentagne DDoS-angreb

Re: Rettigheder? Jo, netop...

Så vidt jeg ved var der ansatte på Vejlegården da den nuværende ejer overtog. Og de var medlem af 3F. Så er det også helt legitimt at forsøge at få overenskomst med den nye ejer. Men nu kan man jo ikke læse 3Fs version af historien i øjeblikket.
Kommentar til Ekspert: Skyen overtager video-distribution – også i Danmark

Kom nu i gang

Oatmeal har en pointe her: http://theoatmeal.com/comics/game_of_thrones De færreste vil vente på at film og serier udkommer i Danmark. 10% streamer så direkte fra USA, men rigtig mange gør som Oatmeal - downloader en piratkopi, fordi det ikke er muligt at få serien eller filmen lovligt!
Kommentar til Ekspert: Skyen overtager video-distribution – også i Danmark

Kom nu i gang

dobbelt post

Socialt bedrageri

Hvis det er rigtigt synes jeg det er ret alvorligt. Socialt bedrageri er strafbart og giver en plettet straffeattest. Så jeg håber da Miracle erstatter tabet, når de får konfiskeret dagpengene.
Kommentar til Fagforening i champagnerus: ACTA nedsablet i EU-afstemning

Konservative var for

Jægeren Bendt Bendtsen stemte for ACTA, som én ud af 39 der stemte for.
Kommentar til eValg: Næste offentlige IT-skandale

Re: eValg: Næste offentlige IT-skandale

Men hvis vi kunne stemme elektronisk hjemmefra Hvis vi kan stemme hjemmefra vil valget ikke mere være hemmeligt. Hvem skal holde øje med at der ikke stå én bagved og kommanderer hvor krydset skal sættes.
Kommentar til Forældre til Odders iPad-elever får kæmperegninger på apps

Elevernes Apple-ID og betalingskort

Det ser ud til på Odders hjemmeside, http://odder1t1.com/2011/12/28/1-2-3-4-5-klar/ at elever og forældre er vejledt i at oprette et AppleID UDEN betalingskort tilknyttet. der er endda en video fra december, der viser det - http://youtu.be/wY6bWr5kbFw De forældre, der bagefter har tilknyttet et ...

Re: Lidt flere detaljer - til bl.a. Hanne Lykke :-).

Slap dog af, og bliv hjemme til strejken er ovre!

Skruebrækkere

Jeg tror ikke skruebrækkerne helt er klar over hvor upopulære de er. Derfor poster jeg lige et skriv, som tilskrives Jack London. Der er ikke ændret meget til i dag. I er stadig sådan: "The Scab "After God had finished the rattlesnake, the toad, and the vampire, He had some awful...