Palle Due Larsen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Digitaliseringsstyrelsen lancerer kørekort-app

Re: Synkroniserer med pas-registeret

jeg er ikke sikker på om billedet kommet fra pas register, eller fra chippen i passet, som den scanner efter. Det kommer fra passet. Der er ingen danske registre, der har billeder af os. Det billede, du afleverer, når du skal have nyt pas, slettes efter 30 dage.
Kommentar til Ny tech-ambassadør: »USA og Kina kappes om at dominere vores fremtid«

Re: naiviteten længe leve

jeg har før undreede mig over den lille dames udnævnelse Ja, hvis man ikke kan finde på andet kan man da altid bruge vedkommendes køn imod dem, og påstå de ikke har fulgt med i skolen. Jeg synes iøvrigt dit rant tyder på, at du ikke selv fulgte så godt med i skolen.
Kommentar til Fremtiden er lys: Fiber til alle

Re: IPv6, Fibia og L2 adgang

Hej Yoel @Tue Madsen: Jeg tænker, at du vil have større held med at skrive til Kviknet direkte i stedet for at kommentere på et blogindlæg fra foråret.
Kommentar til Regnecentralens RC-702 Piccolo 40 års jubilæum

Re: Pascal

Spændende er det at p-code fik en renaissance med Java ... heldigvis fandt man hurtigt ud af at JVM også ville være ukonkurrencedygtig uden JIT compiling til machinecode og løste det problem P-kode fik faktisk en renæssance allerede i 1991 med Visual Basic. Java kom først i 1995.

Re: Dansk Politik: Gå altid tilbage til en fuser!

Burde man ikke efterhånden lade det ligge hvor det faldt, afskrive tabene, samt placere Skatteministeriet i et departement under Finansministeriet så 'støberen af kuglerne' i fremtiden også ender med Ansvaret!? Ifølge denne Politiken artikel var det faktisk Finansministeriet, der ødelagde skat.
Kommentar til Stor spilkunst på en sløj bærbar: Version2 tester cloud gaming

Re: Østtyskland?

Østtyskland? Hvad vil du ellers kalde det østlige Tyskland? Du havde nok ikke reageret, hvis det var Nordtyskland eller Sydtyskland. Vi er nok nogle fra før 1989, der tænker på DDR, men yngre mennesker ser det nok bare som en kompasretning+et land.
Kommentar til Google fjernede DR's børne-app: Nu har tech-giganten skiftet mening

Re: Monopoler

Lidt morsomt, at DR beklager sig over Googles monpollignende magt over markedet, men ikke ser bjælken i eget øje. En hurtig optælling viser 46 danske tv-kanaler, heraf er tre DR-kanaler. Du kan ikke mene for alvor, at der er et monopol.
Kommentar til Dekryptering af 16 år gammel harddisk

Re: Ja

Jeg bliver nødt til at spørge Alex.. Hvad er dit job, når du kan gå hen og få sådan en opgave? :O Du kunne også spørge Axel ;-)
Kommentar til Slut med 'slave' og 'master:' Linux gør op med racistisk terminologi

Re: Jeg synes ordet computer

der findes forskellige racer indenfor homo sapiens Nej, det gør der faktisk ikke. Den genetisk variation imellem "racegrupperinger" er mindre end variationen indenfor grupperingerne. https://da.wikipedia.org/wiki/Race_(klassifikation_af_mennesker)
Kommentar til Slut med 'slave' og 'master:' Linux gør op med racistisk terminologi

Re: Godt!

Redlist må da heller ikke anvendes, selv om rød er en klar advarselsfarve - den originale nordamerikanske befolkning bliver vel stødt så, eller rettere, andre bliver krænket på deres vegne Har du nogensinde set en indfødt amerikaner? Jeg kan fortælle dig, at de ikke er røde, og heller ikke vi...

Alternativ teori

Jeg har min egen udokumenterede teori: Mange våben i samfundet øger risikoen for våben i skolen.

Re: Er det dette her du mener ?

https://nyheder.tv2.dk/samfund/2020-05-17-dansk-milliardvirksomhed-forbi... Jeg tænker at det er denne, som var oppe i nyhederne igår: https://itwatch.dk/ITNyt/Politik/article12246816.ece

Re: Er det her nyheder?

Apropos bankdirektører som svindler, så vil jeg anbefale jer alle at undgå Lunar A/S. Deres ledelse samarbejder med russisk mafia og har tidligere udsat over 15 unge danske ansatte for livsfare. Det var da en underlig, injuriende bemærkning at kaste ind. Er det noget, du har noget belæg for ...
Kommentar til Facebook fjerner Trump-kampagnes opslag med Nazi-reference

Re: LOL - Verdens stærkeste leder - sabotaged by teens on tiktok

Men hvis du nu satte dig ind i statistikken for politivold i USA, så ville du vide, at sorte ikke bliver skudt og dræbt forholdsvis mere end hvide. Jeg ved ikke hvilke statistikker du kigger på, men ifølge Snopes har sorte 2,7 gange større risiko for at blive dræbt af polititet end hvide.
Kommentar til Hvor svært kan dét være?! (960/N)

GDPR

Hvis I ligger inde med hulkort med personoplysninger om mig, vil jeg gerne have papiret makuleret. Derefter står det jer frit for at genanvende hullerne. ;-)
Kommentar til Feature i NemID bidrager til tyveri af nøglekort

Re: udlever nye kort i borgerservice i stedet for at sende dem..

..og kræv fremvisning af billed id. Den oplagte nemme løsning. Ja, lad os da møde op i Borgerservice, som har åbent 6. torsdag i måneden mellem 12.30 og halv et for at fremvise billedid, som der ikke er noget krav om, at vi har. Pt. synes jeg at bedste bud på en løsning i denne tråd, er at ...

Re: Underlig mentalitet...

men ikke så demokratisk at mene at landets præsident ikke bør have adgang til det mest udbredte sociale medie. Der er vist ikke nogen, der vil fjerne Trumps adgang til Facebook. De vil bare have fjernet de indlæg, hvor han opfordrer til vold eller åbenlyst lyver.
Kommentar til Stor bank til ansatte: Brug ikke Zoom og Hangouts

Re: Mon ikke de bruger Microsoft 365?

Mon ikke de bruger Microsoft 365? Ifølge den linkede artikel bruger de "Blue Jeans". De er åbenbart ikke banditter i habitter ;-)
Kommentar til DK-Hostmaster samarbejder med Rigspolitiet mod Corona-svindlere

Re: Burde det ikke være et nemt samarbejde

Alle mine domæner har jeg da skulle bekræfte med nemID - så det burde da ikke være det store politi arbejde Det er kun fordi du er bosat i Danmark. Der er af gode grunde ikke nemid krav til registranter bosat i udlandet.

Befolkningstæthed spiller ind

Wyoming har lige over 2 indbyggere pr. km2. Jeg tror, de har svært ved at holde sig længere fra hinanden end de plejer, det er nok derfor de får karakteren F.