Yes! - Google docs med upload af alle filtyper

Hmm, normalt går der år uden, at jeg snubler over en it-ting, hvor jeg nærmest må styre min begejstring. Men det er fedt, at der kun skulle gå to dage fra, at jeg læste om, at Google nu ville åbne for upload af alle filtyper til Google Docs, til jeg selv havde den feature tilgængelig.

Så nu kan wav-filer og andre filformater, som kun fantasien sætter grænser for gemmes i mit eget Google-depot. Så bortset fra, at der er en begrænsing på 250MB pr. fil, har jeg svært ved at finde noget at brokke mig over i dag.

Har du?
/kurt

Kommentarer (5)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Jesper Louis Andersen

Med gratis tilbud fra både Microsoft (skydrive.live) og Google, må der være en masse betalingsservices, som må lukke. Og så kan ens filer pludselig ligge ret usikkert hos disse betalingsudbydere.

Overhovedet ikke. Det handler om at de tilbyder forskellige services til forskellige typer mennesker. Det er klart at dem som ikke har "noget" at byde på i forhold til Google og Microsoft kan ende med at må lukke.

Et nydeligt modeksempel kunne være Colin Percivals tarsnap. Det gør det muligt at lave backup af data i "skyen" på en måde hvor ingen andre end du har adgang til data... garanteret vel at mærke. Selv hvis Colin får en pistol sat for panden kan han ikke udlevere dine data til trediepart. Den feature supporterer hverken Microsoft eller Google - og de kommer nok heller ikke til at gøre det i nærmeste fremtid.

  • 0
  • 0
Bent Rasmussen

Hvad er der egentligt så specielt ved Google's "docs". Microsofts SkyDrive har igennem længere tid leveret 25 GB gratis lagerplads og har absolut ikke været begrænset til Office dokumenter, eller nogen anden type. Tværtimod.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere
IT Company Rank
maximize minimize