Windows Phone - Avanceret Udvikling!

Sidste år hold jeg sammen med Nokia et ”lille” event om Windows Phone programmering. Det var 2 dages introduktion til WP programmering og Metro design-sproget.

Allerede nu på mandag kommer opfølgning, den evige 2’er… Avanceret Windows Phone udvikling! Igen er det Ben Riga som underviser og endnu en gang holdes det hos Nokia i Sydhavn :)

Du kan tilmelde dig her: http://advanced-windows-phone.eventbrite.com/

Hvis du gerne lige vil genopfriske ”del 1” (eller ikke var med på dagene) så er alt indholdet tilgængeligt på channel9: http://channel9.msdn.com/Events/Windows-Phone-Camps-Online/Denmark

Ville du deltage ”Online”?

Jeg overvejer også muligheden for ”online” deltagelse, via fx Lync/Live Meeting el. lign. Så dem der ellers skulle rejse langt kan spare rejsetiden… Ville du deltage hvis der var en online mulighed?

Kommentarer (14)
David Knudsen

Jeg ved ikke hvordan det præcist vil foregå, men jeg har netop været med til et online event om azure hvor der blev brugt MS Lync til at vise powerpoint / skærm.

Det fungerede fint, dog var lydkvaliteten ikke altid lige god.

Martin Esmann

MS Lync er helt klart en god spiller... men jeg vil gerne lave en streaming løsning som kan køre i en browser.

Jeg har nu testet livestream.com og det ser faktisk helt rimeligt ud... ikke perfekt, men brugbart.

ustream.com er også helt ok, og så har de en WP7 player.... som jeg dog ikke kan finde i DK marketplace :/

livestream.com tilbyder en "flat rate" stream alt hvad du kan for en fast "lav" pris... så jeg regner med at det bliver den løsning jeg går efter :)

hvis er der nogen der vil være med til at teste kvaliteten? så send mig gerne en mail på mesmann@microsoft.com

Jacob Smedegård

Jeg var en af dem der deltog online. Lyd og indhold var perfekt :) Videokvaliteten var derimod ikke særlig god. Det kan selvfølgelig have været universitetets forbindelse, som jeg sidder på, der ikke er så fantastisk, men jeg havde generelt svært ved at se forskellen når han viste dårlig performance kode og 'god' kode. Faktisk virkede det til at den dårlige kode var lidt bedre hvilket jeg ikke helt tror var tilfældet. Ud over det har jeg dog ikke andet end ros.

Log ind eller Opret konto for at kommentere