Virksomheder kan ende i 90'ernes faldgruber

I seneste udgave af Prentice Halls SOA Magazine har jeg en artikel om at virksomheder ikke forstår at udnytte Internettets fremtidige muligheder. Artiklen kan findes her http://www.soamag.com/default.php og introduktionen har jeg kopieret ind nedenfor

"Firmaer er klar til at drage kommerciel fordel af brugen af Internettets tredje stadie. Det tredje stadie tilbyder en ny kanal til samarbejdspartneren og giver mulighed for at ændre det konkurrencemæssige landskab i en branche.

Dette stadie kaldes integrationsstadiet.

I dette stadie kan firmaer få en konkurrencemæssig fordel ved at forstå og drage fordel af Internettets fulde potentiale. Dette stadie vil ændre Internettet fra hovedsageligt at levere indhold via en hjemmeside til også at levere automatiske forretningsfunktioner som services direkte i de interne værktøjer, som samarbejdspartneren anvender.

Mange firmaer forstår dog ikke de mulige konsekvenser på deres konkurrencesituation og overlader det til it-afdelingen at bruge teknologien, der primært bruger den til interne effektiviseringer af it-miljøet. It-afdelingen har kidnappet integrationsstadiets eksterne potentiale og fokuserer potentialet på interne effektivitetsformål og holder det fanget i maskinrummet"

Kommentarer (6)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere