"Vilde" klienter

Skolernes behov for i disse år at udnytte IT giver nogle spændende indfaldsvinkler for os, der normalt har set til den administrative anvendelse af IT.

Jeg ser skolerne føre an med et stigende behov for, at IT-udstyret - primært bærbare pc'er og håndholdte enheder - kan bæres vilkårligt frem og tilbage mellem skole, flere hjem og flere forskellige institutioner (klubber, SFO'er m.m.).

Dette giver nogle bastante udfordringer til den måde vi normalt  organiserer IT-infrastrukturerne på. De er som udgangspunkt ikke gearet til en sådan "roaming" på kryds og tværs, hvis der samtidig skal bevares adgang til de samme ressourcer (filer og programmer).

Den klassiske domænestruktur, der i høj grad er udtryk for en hierarkisk-organisatorisk tænkning, som var fremherskende i det forrige årtusinde, står i disse og de kommende år for fald.

Kommentarer (2)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Anders Møller

Nu ved jeg ikke om Ole tænkte på Gnags da han skrev overskriften, men jeg fik lyst til at høre et nummer med dem da jeg læste den.

Vi er de vilde kaniner med meget lange ører Alt hvad i visker og siger kan vi hører Har du fred i den ene hånd og krig i den anden Og kalder de dig gud, hvisker vi at du er fanden Vi er de vilde kaniner Vi undergraver grænserne og parrer os Graver grøfter mellem øst og vest Og vi forbinder søerne Nord og syd og dig og mig Og munden op til ørerne

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere