Version2 livetester på OSD, men hvordan gør vi?

Version2 vil være til stede på Open Source Days lørdag den 5. marts. Med os har vi betaudgaven af den kommende Drupal 7-udgave af det nye Version2.

Vi vil meget gerne teste nogle brugerscenarier, derfor vil vi lave nogle brugertests på vores stand på Open Source Days.

Udgangspunktet er, at vi stiller de interesserede nogle små opgaver som "opret en bruger", "skriv et debatindlæg" og lignende, og så skriver vi observationerne ned.

(Du vil også kunne høre Casper Thomsen, chef for digitale medier på Version2, fortælle om relanceringen på Drupal 7 fra talerstolen på dagen.)

Community bliver en endnu større del af det nye Version2, og derfor er brugervenlighed vigtig.

Men hvordan tester vi enkelt og hurtigt brugervenlighed? Vi er jo på en travl messe og har ikke et lukket laboratorium, så det skal være så enkelt og gnidningsløst for alle.

Hvordan samler vi data' Skal vi tage tid' Hvilke opgaver skal vi stille?

Kommentarer (1)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Lars Bjerregaard

Den nemmeste mulighed for at få masser af feedback, ville nok være hvis i havde et "beta-site", hvor i løbende smider koden op for det nye site. Her kan alle os V2 brugere (og andre) så klikke igennem, og aflevere feedback gennem en dedikeret "feedback-form". Specielt når det handler om opførsel på forskellige OS og browsere tror jeg det vil give pote. Hm?

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere