Version2 inviterer til konference om "Mobile computing"

Torsdag d. 4. november, kl. 13 ? 18 sætter Version2 Live et af tidens hotteste emner på dagsordenen: "Mobile Computing"

Begrundelsen er, at mobile enheder som Apples iPhone og Google Android-baserede telefoner breder sig eksplosivt og giver mulighed for at skabe helt nye onlinetjenester og nye måder at præsentere indhold.

I interne drøftelser med blandt andet Version2's dygtige bloggere, er dette emne kommet ud som det klart varmeste.

Version2 Live er konferencer, drevet af Version2, hvor indholdet tilrettelægges i samarbejde med læserne og deltagerne.

Derfor spørger vi nu jer læsere: Hvad vil I høre på en konference om "Mobile Computing"?

Skal vi hele paletten rundt:

Virtualisering
Sikkerhed
Udvikling
Applikationer
Tjenester

Hvordan man udvikler til og tjener penge på mobilplatformen?

"Mobile Computing" bliver det andet arrangement fra Version2 Live. Præmierearrangementet er "Agil". Læs mere om den konference på www.version2.dk/live/agil

Skriv ønsker til "Mobile Computing", forslag om cases og også meget gerne forslag til talere her i debatten - eller skriv til community@ing.dk

Kommentarer (5)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Kristian Larsen

Nu er der jo ikke noget nyt i "mobile computing" - lidt ligesom business intelligence også blot er noget man siger til ledelsen fordi de er for dumme til at forstå "data replikering". Så rent sagligt lad vær med at kalde det for noget nyt når vi har kunnet det siden den første og første nokia communicator kom ud.

Ift. erhversmæssig brug synes jeg følgende emner er interessant: Central kontrol? Sikker data leverance, kryptering, deletion mv. VPN vs. APN styring. Administration, asset management mv.

  • 0
  • 0
#5 Morten Wegelbye Nissen

Hej,

Der er ingen total dominerende platform på smartphone markedet - det er i min bog med til at gøre det knap så nemt at blive sikre på sine beslutninger.

Kunne man ikke finde nogen der kunne snakke om det? Crossplatform udvikiling til smartphones. ( Tror de fleste vil give mig ret i at j2me er en død fisk i smartphone sammenhænge)

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere