Version2 har fået ny community builder

Som I måske har bemærket, har Version2 fået ny community builder. Jeg hedder Michelle Bea Lund og er rejsende fra Digitaliseringsstyrelsen og det gamle IT-og Telestyrelsen, hvor jeg har arbejdet i en lignende stilling.

Udover at have været community manager, har jeg ageret som koordinator for konferencen Digitaliser Danmark, været projektkoordinator i IBM og er i min fritid selvstændig fotograf. Jeg har en cand.it i digital design og kommunikation fra ITU, har læst art direction på Den Grafiske Højskole, samt har en BA (Hons) i Photography and digital imaging with digital arts fra London.

Mit arbejde her på redaktionen vil bestå i at:

 • Moderere indhold og debatterne på sitet
 • Motivere og supporte vores bloggere
 • Researche markedet for nye og spændende bloggere
 • Markedsføre og kommunikere gennem vores sociale kanaler
 • Være med til at skabe netværk, brugerinvolvering og nye tiltag

Jeg glæder mig meget til at følge med og lære jer bedre at kende.
Har I nogle spørgsmål er I mere end velkommen til at sende mig en mail på: mbl@version2.dk

Kommentarer (13)
sortSortér kommentarer
 • Ældste først
 • Nyeste først
 • Bedste først
Carsten Gehling

...du har fået verdens sværeste job - jeg har sjældent mødt mere slagkraftige kværulanter, end alle de andre debattører herinde. ;-)

Så held og lykke - driver vi dig ind imellem til vanvid, så bare klask os en med en selvdød karpe, det har tidligere været brugt i diverse newsgroups.

/ Carsten (på ingen måde en kværulant...)

 • 0
 • 0
Benni Bennetsen

Kan godt ske, jeg har jobbet for meget i Norge, men kan vi ikke få et dansk ord for den mærkelige CB glose :=) ? Kunne godt lide V2's spørgsmål til, hvad vi skulle kalde en tavlepc på dansk, som desværre ikke endte med netbræt, men vist den engelske tablet betegnelse.. ?

 • 0
 • 0
Peter Hansen

Som I måske har bemærket, har Version2 fået ny community builder.

Velkommen til, men jeg tvivler ærlig talt på ret mange havde bemærket at V2 havde fået ny community builder, hvis de ikke har læst dette indlæg/CV. Jeg ved ikke engang hvem den tidligere "community builder" var - eller om V2 overhovedet havde en før du blev ansat?

 • 0
 • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere