Jesper sandal header

Vækstpakke: Billigere sodavand er tiltrængt håndsrækning til den danske it-branche

Fordømt! En stor del af det, jeg havde planlagt til at udfylde it-området på mit partiprogram, hvis jeg skulle stifte et nyt parti, er nu blevet snuppet for næsen af mig.

Det er lidt groft, at politikerne åbenbart kan læse mine e-mails skrevet i fuldskab, når de nu er godt i gang med at forhindre mig i at læse deres med den nye offentlighedslov.

Jeg taler naturligvis om vækstpakken, som fjerner afgiften på sodavand. Og vi ved jo godt, at it-branchen kører på cola.

Når man fjerner sodavandsafgiften er man dermed med til at give den danske it-branche en tiltrængt håndsrækning, fordi lavere priser på cola gør det muligt at holde lønningerne nede på danske it-folk.

Hvis min favorit-light-cola fra Lidl falder blot nogle få kroner pr. 2-liters-flaske, så vil jeg kunne slippe helt for kaffen og i stedet få dækket mit daglige koffein-behov udelukkende gennem den boblende sorte nektar, som man ikke brænder tungen på.

Lars Løkke Rasmussen siger til Jyllands-Posten, at man nu ikke kan gøre mere for at sænke prisen på sodavand. Jeg håber i hvert fald, at politikerne ikke undergraver den betydelige del af pensionsopsparingen, som jeg og mange andre har bundet op i flaskepant.

Jeg ved med sikkerhed, at Lars Løkke Rasmussen og de andre rødder på Borgen læser mine mails, hvis de næste forslag bliver at fjerne momsen på fastfood og flytte den officielle start på arbejdsdagen to timer frem.

Billig cola, billig pizza og mødetid på den rigtige side af klokken 10? Kom ikke og sig, at det ikke vil gøre Danmark til det mest attraktive sted at være softwareudvikler! Vi vil kunne slippe af sted med at underbyde ukrainske lønninger, så længe peperonien og Lidl-colaen flyder uhindret hver morgen klokken 11:30.

Kommentarer (9)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere