Gæstebloggen

Turen går til New York...

... nærmere betegnet til QCon New York, som jeg vil blogge hjem om til Version2s læsere.
QCon er en konference om "enterprise" softwareudvikling, med et fokus på "få nu tingene gjort" snarere end på en specifik teknologi - og der er et bredt udvalg af spor og sessioner.
Min egen fokus vil primært være på arkitektursiden, dels omkring "web scale"-arkitekturer, men også de lidt mere jordnære behov: Behandling af "legacy" systemer (legacy = noget der allerede virker) og refactoring i større målestok. I den mere håndværksmæssige ende er der fokus på funktionelle sprog, concurrency og Java (som faktisk stadig fungerer og har det OK...)
Jeg vil også samle indtryk fra mine kolleger (vi skal af sted hele banden), for at få lidt bredere dækning.

Jeg håber I vil læse med, det går løs på mandag:

Del 1

Kommentarer (6)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere