Tilbage på kontoret

Første dag på arbejde efter en god og afslappende ferie... Kan jeg overhovedet huske, hvordan man gør det med at være på arbejde' Nøgler' Check. Anstændig påklædning' Check. Det er mandag i dag, ikke' Check.
 
97 ulæste mails i indbakken - heldigvis var de fleste automatiske mails fra vores bugtracking-system om bugs, der har ændret status eller er blevet opdaterede. En mail fra en, der meget gerne ville have haft et telefonmøde med mig i sidste uge (nå). En bugreport, der haster, og som jeg gerne skal have kigget på nu til formiddag, når jeg altså lige er blevet færdig med at checke et par tusind filer ud fra Subversion og kompilere revl og krat. Alt i alt har de åbenbart kunnet klare sig uden mig et par uger ;-)
 
Jeg tror, at det er sundt at plugget helt ud i ferien og lade være med at checke arbejdsmail. Hvis der er noget, der er så fantastisk vigtigt, at det ikke kan vente, så kan folk også have besværet med at ringe til en. Desuden er det nok begrænset, hvad man kan hjælpe med fra en hytte i Småland uden bad og internet...
 
Nå, så fik jeg fixet den bug. Er der snart frokost?

Kommentarer (2)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Torben Mogensen Blogger

Jeg kan kun være enig i, at man skal være unplugged i sin ferie. Verden går ikke under af, at du ikek svarer på en mail før du kommer tilbage -- hvis det virkelig var så vigtigt, så vil afsenderen nok prøve andre kontaktmåder end email. Og det er nu engang hurtigere at slette 100 uvedkommende mails i en omgang end at gøre det en af gangen mens de ankommer. Og det kan jo være, at andre løser problemet, når du nu ikke er tilgængelig. Og hvid de ikke kan, så sætter de så meget mere pris på dig, når du kommer hjem fra ferien og ordner det.

  • 0
  • 0
#2 Anne-Sofie Nielsen

Hej Torben,

Angående din udtalelse om, at hvis de ikke kan undvære en, så sætter de endnu mere pris på en, når man kommer tilbage...

Det minder mig lidt om, at man oftere får en langt mere positiv tilbagemelding på at være hurtig til at fixe en bug, der blev fundet efter et release, end hvis bug'en slet ikke havde eksisteret. Måske er det, fordi udviklere er lidt usynlige, når skidtet bare virker?

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere