Tik-tagged ?

Jeg er blevet tagged af min gode ven René Løhde (aka Anakin Skywalker) som for et godt stykke tid siden sluttede sig til styrkerne under den grusomme Lord Bardenfleth og hans disciple i deres evige søgen efter herredømmet over "åbne" dokumentstandarder...

René er Architect Evangelist hvilket vil sige, at han skal søge at missionere om hvordan MS's produkter og udviklingsværktøjer kan forandre dit liv, dvs. give dig din ungdoms hårpragt tilbage, reducere din fedtmængde samt skabe en god og jævn fordøjelsesrytme.

Selvsagt har den kære René rigeligt meget tid on the side til at fordybe sig i små morsomme sysler så som kædebreve blandt bloggere.

Han proklamerer derudover at han videresender sit kædebrevs-tik (tag) til mig og 4 andre uskyldige forbipasserende idet han er overtroisk, hvilket nok må siges at være aldeles fordelagtig i hans rolle som evangelist hos MS :-)

Anyway - han er en god ven af huset, og derfor vil jeg da i det mindste forsøge at komme med et bud på 5 ting der endnu ikke er offentligt kendt om mig:

1) Jeg har endnu ikke modtaget en Acer Ferrari med Vista på
2) Jeg har endnu ikke modtaget en Acer Ferrari med Vista på
3) Jeg har endnu ikke modtaget en Acer Ferrari med Vista på
4) Jeg har endnu ikke modtaget en Acer Ferrari med Vista på
5) Jeg har endnu ikke modtaget en Acer Ferrari med Vista på

Hvornår holder MS op med at kræve så meget af mig og begynde at fedte lidt for mig først ;-)

Kommentarer (5)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
René Løhde

Nu skal jeg fortælle dig en ting, din jyske svagtryksassimilant!

Mig bekendt skal man være meningsdannede inden for sit specielle fagområde for at komme i betragt til den ferrari/Vista - gerne globalt - og din forrige blogspost illustrerede meget klart at du har en absolut unormal hengivenhed for patchwork og at du har behov for at prøve en anden platform.

...og ja, der finders måske nogle piller, som kan gøre noget for din fordøjelse - men ellers
så sørg for at få rigeligt med frugt!

-Anonym

PS. Nu da du så skamløst har brudt denne tagging så ville jeg - hvis jeg var dig -
straks sørge for at finde en sort kat, som er løbet over en vej og smide den over venstre skulder.

  • 0
  • 0
René Løhde

Nu skal jeg fortælle dig en ting, din jyske svagtryksassimilant!

Mig bekendt skal man være meningsdannede inden for sit specielle fagområde for at komme i betragt til den ferrari/Vista - gerne globalt - og din forrige blogspost illustrerede meget klart at du har en absolut unormal hengivenhed for patchwork og at du har behov for at prøve en anden platform.

...og ja, der finders måske nogle piller, som kan gøre noget for din fordøjelse - men ellers
så sørg for at få rigeligt med frugt!

-Anonym

PS. Nu da du så skamløst har brudt denne tagging så ville jeg - hvis jeg var dig -
straks sørge for at finde en sort kat, som er løbet over en vej og smide den over venstre skulder.

  • 0
  • 0
Tommy Dejbjerg Pedersen

...hvis jeg får min Vista..:-)

Her er så de 5 ting, som offentligheden ikke vidste om mig (og sikkert også kunne leve uden) - jeg kan jo se, at du ikke har meget held med at råbe de andre op du har tagged, og det er da synd for dig dit lille pus ;-)

1) Jeg er til kapsejlads - dog foreløbig kun én gang om året med lidt frivillig tvang hvor jeg gennemfører Fyn Cup.
Kan stadig blive høj af denne video: http://www.dummyblog.dk/voreshjemmeside/billeder/fynrundt/MOV01025.MPG

2) Musik er en uundværlig ting for mig. Har selv forsøgt flere forskellige instrumenter, men må nok erkende at jeg er bedst til at lytte til musik :-)
Aktuel playlist: P.J. Harvey, Kristeen Young, Yeah Yeah Yeahs og Breeders.

3) Mit middel til at afreagere efter en dårlig dag på jobbet: Skyde tyskere i Call of Duty 2 (hvem dælen har besluttet ikke at lave COD 3 til PC ??? Må have PS3....)

4) Hvis jeg selv kan vælge, vil jeg tilbringe resten af mit arbejdsliv med at have det sjovt, og forsøge at sprede glæde og craziness i min brance. Kald mig bare IT-hippie - I don't mind !

5) Jeg overlevede et trafikuheld som 11-årig. En modkørende billist havde travlt med at overhale en lastbil, samtidig med at han lige skulle åbne et brev og så smaskede han frontalt ind i den bil jeg var passager i.
Han døde - alle i vores bil overlevede og jeg har i dag en dybfølt afsky overfor folk der har travlt med at fumle med ting som f.eks. mobiltelefoner, mens de kører i trafikken.
Forklar mig f.eks. lige logikken i, at man kan køre i en bil til 1 mil., men ikke vil investere i et Bluetooth headset til 300,- kr. til sin mobil ?

Jeg tagger følgende:

Kåre Kjelstrøm. All-round super architect and nice guy: (http://www.vaportrail.dk/)
Abelone Glahn: Networking i DK=Abelone. Sådan er det bare.. (http://www.abeloneglahn.dk/)
David Heinemeier Hansson: Mr. Rails som også skal have mucho credit for at tale varmt for "news ways of working" i vores branche (http://www.loudthinking.com/)

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere
IT Company Rank
maximize minimize