Testbloggen er i live (igen)

Det er længe siden, jeg har skrevet indlæg på min testblog her – alt for længe, og det er jeg ked af. Jeg har savnet jer.

Der er en forklaring eller to på mit fravær:

Siden sidst har jeg skiftet job fra konsulent hos Devoteam til et fast job hos KOMBIT. For jer, der ikke kender KOMBIT, kan jeg fortælle, at vi er en fælles anskaffelsesfunktioner for de danske kommuner i forbindelse med deres anskaffelse af IT-systemer. Kort fortalt skriver vi udbudsmateriale, finder en leverandør, følger udviklingen nøje, og er med til udrulning i kommunerne. Se evt. på KOMBIT.dk.

I KOMBIT er jeg ansvarlig for kvalitetssikring, dvs. alt vedr. interne review, review af leverandørmateriale og deltagelse i leverandørens test. Det er et drømmejob! KOMBIT er en forholdsvis ny organisation - bare 4 år gammel - og her er masser for mig at tage fat på. Jeg er allerede i gang, og jeg glæder mig til at sætte mit aftryk på, hvordan det offentlige anskaffer IT-systemer, og ikke mindst, hvordan vi sørger for at få en ordentlig kvalitet i det, vi anskaffer. Jeg skal nok holde jer informeret.

Siden sidst er ISO 29119, Standard for Software Testing Process endelig blevet færdig og offentliggjort. ISO er ikke en organisation, der bruger store ord, og dette er den officielle meddelelse til arbejdesgruppen:

*From: Witold
Sent: 02 September 2013 15:56
To: sreid@testin.com
Subject: Publication of ISO/IEC/IEEE 29119-1, -2, -3

Well, looks like all the three of your standards were just published

Witold Suryn Ph.D. Eng.
Professeur/Professor*

Resultatet at 5 års arbejde!

Så nu er jeg klar til at bruge standarden for alvor, og forhåbentlig også få mange af jer til at bruge den.

En af mine næste fritidsbeskæftigelser bliver at skrive min testbog for advanced testers om, så den også dækker ISO processen og dokumenterne. Det skal nok blive sjovt.

Jeg glæder mig til at høre fra jer og til at skrive med jer - rigtig tit!

Mange hilsner
Anne Mette

Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere
IT Company Rank
maximize minimize