TechSNAP - nyt sysadm og sikkerheds online-show

Hvis I ligesom jeg synes det er interessant at lære fra sysadm- og netværks-sikkerhedsfolk, så har jeg et godt forslag. For fire uger siden startede Jupiter Broadcasting med et ny ugentlig show "TechSNAP", som styres af Chris Fisher (kendt fra Linux Action Show - Twitter @ChrisLAS) og Allan Jude (Canadisk Professor - Twitter @allanjude).

TechSNAP har indtil nu sat fokus på gode og dårlige erfaringer fra f.eks. nedetiden for Amazons Cloud eller Sonys fortsatte katastofe med Playstation Network. Chris og Allan laver et solidt forarbejde og præsenterer de lidt tunge emner på en glimrende måde. Jeg kan godt lide at de først tager fat i emner når der er et solidt overblik over deres historier. Jeg er ved at få et meget negativt syn på Sonys måde at arbejde på.

Et anden grim historie, de har behandlet for to uger siden er sikkerheden hos DropBox - de har vist heller ikke styr på det ![Eksternt billede](http://www.version2.dk/uploads/smil3dbd4d75edb5e.gif" alt=")

Jeg hører også fast Linux Action Show (som podcast), men hvilke andre tech podcasts med tung substans bør man som Linux/BSD/UNIX-geek følge?

/pto

Kommentarer (6)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Adam Sjøgren

I den lidt lettere genre er Ubuntu UK podcasten rimeligt ok, synes jeg: http://podcast.ubuntu-uk.org/ (selvom de der gameshows de har kørt i de seneste afsnit vist er sjovere for værterne end lytterne.)

Ind imellem synes jeg at det er meget underholdende at høre Stack Exchange (tidligere Stack Overflow) podcast'en - http://blog.stackexchange.com/ - det er lidt skægt at høre Windows-folkene bag stackoverflow.com et al om deres nærmest parallelle univers ("Subversion var en revolution - flere kunne pludselig rette i samme fil samtidig!", "MVC er lige kommet i beta fra Microsoft, det er supersmart!", "Hey, for at bruge mere end 48GB ram skal man s'gu betale for en ny Windows licens?!?" o.l.)

FLOSS Weekly er lidt overfladisk i mine ører - og jeg får pip af Simon Phipps læspen/måde at tale på, når han er med (unfair, for han virker ellers fornuftig, men...)

  • 0
  • 0
Morten Juhl-Johansen Zölde-Fejér

Et show med Chris fra LAS uden Bryan Lunduke. Det lyder som en stor lettelse.

Okay, når I andre nu har taget låget af podcast-æsken, så kommer lige et udtræk af tech-afsnittet fra min Newsbeuter-fil...
Linux Outlaws: http://feeds.feedburner.com/linuxoutlaws-ogg?format=xml
BSDTalk: http://www2.madphilosopher.ca/bsdtalk_ogg.xml
Palaver: http://gopher.info-underground.net:70/l ... gg-rss.xml
Mintcast: http://www.mintcast.org/feed/podcast/?format=ogg
Ubuntu UK Podcast: http://feeds.feedburner.com/UbuntuUkPod ... format=xml
TuxRadar Podcast: http://www.tuxradar.com/rss
FaiF: http://www.softwarefreedom.org/feeds/podcast-ogg/
This Week in Fedora: http://www.frostbitemedia.libsyn.com/rss/twifogg
Frostcast: http://www.frostbitemedia.libsyn.com/rss/frostcastogg
This Week in Debian: http://www.frostbitemedia.libsyn.com/rss/twid.ogg
Full Circle Magazine: http://fullcirclemagazine.org/feed/
Radio Tux (tysk): http://radiotux.de/podcast/rss/radiotux-all.xml
RadioLab: http://feeds.wnyc.org/radiolab

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere