Tag kontrollen over debatten

Jeg har aldrig været specielt begejstret for webfora. Dels længes jeg altid efter en ordentlig editor, når jeg begrænses til browserens TEXTAREA, og dels er webfora altid implementeret efter ejerens behov og ikke mit behov.

Det bedste ville selvfølgelig være at finde på en protokol der netop var begrænset til transport af debatindlæg. De ville give mig frihed til i langt højere grad at tilpasse min egen debat-klient. I gamle dage hed det NNTP, men det løb er vel kørt. Det er jo hverken baseret på XML eller AJAX.

Men heldigvis giver Greasemonkey os læsere kontrollen tilbage. Jakob Hilmer har implementeret kill filtre for version2-debatten.

Kommentarer (11)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Lars Bjerregaard

Denne kommentar skrevet med "It's all text" extension. Sådan én har jeg savnet i lang tid. Genialt! Tak for tippet. Jeg havde hørt navnet før, men nu tog jeg mig så sammen til at prøve den. Kan anbefales, hvis man har en god editor man bruger tit.

  • 0
  • 0
Anonym

"Jeg har aldrig været specielt begejstret for webfora. Dels længes jeg altid efter en ordentlig editor, når jeg begrænses til browserens TEXTAREA, og dels er webfora altid implementeret efter ejerens behov og ikke mit behov."

Jeg bruger Apple Safari til denne meddelelse. Så kan jeg trække det TEXTAREA så stort, som jeg selv vil. Der er også tydelige markeringer af, hvilket felt, som har fokus. Noget, man ellers kun kan lave via CSS3 (som kun Opera og Safari fatter).

Nu trækker jeg lige TEXTAREA lidt mere, vha. den lille hatchede ikon i højre hjærne, så får jeg ikke rullegardin, når jeg skriver.

Meget brugervenligt.

  • 0
  • 0
Martin Hansen

Nu trækker jeg lige TEXTAREA lidt mere, vha. den lille hatchede ikon i højre hjærne, så får jeg ikke rullegardin, når jeg skriver.

Meget brugervenligt.

At skulle have fat i musen, og det endda flere gange, men jeg skriver en tekst. Kan jeg ikke indse skulle være brugervenligt.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere