Sue me first Microsoft

Jeg havde egentlig lovet mig selv at jeg ikke gad at skrive nævneværdigt omkring Microsofts lamme FUD-angreb på Linux om at vi brugere nok overtræder 235 patenter.

Men en ny wiki-hjemmeside "Sue me first, Microsoft" er lidt sjov. Jeg havde egentligt overvejet i første omgang at lave en fotoserie med mig selv, der anvender Gimp, Apache, Emacs, Firefox, osv osv - så alle klart kan se at jeg er SKYLDIG i brug af de programmer som Microsoft mener bryder software-patenter.

Microsoft glemte godt nok at sige præcis hvilke softwarepatenter som "brydes" og Microsoft glemte også at nævne at de softwarepatenter med stor sandsynlighed ikke gælder i Europa. Det er nok en lille forglemmelse...

Anyway - min fotoserie-ide er åbenhart også noget som andre har tænkt på, for "Sue me first, Microsoft" har nu over 1100 personer, som alle mener de er skyldige - men det er vist ikke overvejende bange brugere....

/pto - nr 1103 på listen, men Microsoft er velkommen til at tage mig selvom jeg er langt nede på listen ...

P.S. Der kommer også en hjemmeside http://heymicrosoftsueme.org/

Kommentarer (4)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Per Petersen

Man får lyst til at udbryde noch ein mal... Hvor har vi hørt det her før? Hmm kunne det være de gamle "SCO's claims" som faldt fra helt sindssyge højder til at dreje sig om 300 linjers ubetydelig kode?

Se mere her forresten: http://www.linux-watch.com/news/NS2071115319.html

Der er et lille interessant sidestykke til dette som jeg mener er værd at kigge lidt nærmere på:

"Microsoft, Linux same side of patent fence?"

Artiklen kan ses her: http://www.zdnetasia.com/news/software/0,39044164,62015836,00.htm

  • 0
  • 0
Anonym

Det ser ud til, at Microsoft ikke vil sagsøge alligevel - eller i hvert fald, at de ikke har nogle umiddelbare planer:

  1. maj ZDNet UK

Microsoft will not sue over Linux patents

Microsoft has said it has no immediate plans to sue after alleging patent infringements by open-source vendors.

"If we wanted to go down that road we could have done that three years ago," said a Microsoft spokesperson. "Rather than litigate, Microsoft has spent the last three years building an intellectual property bridge that works for all parties -- including open source -- and the customer response has been tremendously positive. Our focus is on continuing to build bridges."

http://news.zdnet.co.uk/itmanagement/0,1000000308,39287147,00.htm

  • 0
  • 0
Jørgen Henningsen

Det er ærgeligt at de ikke sagsøger open source firmaerne. Vi må ha' renset luften for de patenter så vi kan opklare om de holder eller ej. Er der egentlig ikke en bestemmelse, som gør dit patent ugyldigt hvis du ikke håndhæver det??

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere