Er du studerende og drømmer du om at blive digital projektleder?

Mediehuset Ingeniøren søger en stærk studentermedhjælp, der skal understøtte udviklingen af digitale medier på både web og mobile platforme.

Vi søger ikke en udvikler, men en person med teknisk forståelse, der brænder for konceptudvikling, usability, interaktionsdesign, digital kommunikation og digitale medier, der gør en forskel for brugerne.

Du vil komme til at sidde i mediehusets afdeling for digital udvikling, der består af 3 webudviklere og en chef for digitale medier. Her vil du være med til at udvikle og skabe fremtidens ing.dk, version2.dk og jobfinder.dk, der er mediehusets primære websites. Vores grundlæggende platform er CMS'et Drupal, som du vil få stort kendskab til.

Konkret vil du som studentermedhjælp komme til at arbejde med informationsarkitektur, wireframing, kravspecifikation, test, dokumentation, 2nd level support og løbende administrative opgaver af teknisk karakter.

Du vil blive en del af et moderne mediehus med stor fokus på det digitale område, herunder mobile platforme, sociale medier og aktiv brugerinddragelse. Du vil få en bred snitflade, hvor du skal samarbejde med redaktionerne på Version2 og Ingeniøren, salgsafdelingen, marketing og en række eksterne parter.

Vi forestiller os, at du læser it på universitetsniveau, som minimum på 2. eller 3. år, og at du brænder for det digitale område og har teknisk indsigt. Efter uddannelsen har du måske ambitioner om at blive digital projektleder eller digital forretningsudvikler.

Mediehuset Ingeniøren holder i dag til på indre Vesterbro, hvor vi kan tilbyde en attraktiv kantine og et godt og sjovt arbejdsmiljø. Til februar flytter vi til et nyt hovedkvarter og nyrenoverede lokaler tæt ved Valby St., hvor vi får endnu bedre rammer for at skabe fremtidens digitale medier. Du vil komme til at arbejde 1-2 dage om ugen efter aftale og i forhold til, hvordan det passer med din uddannelse.

Hvis stillingen lyder som noget for dig, så send en ansøgning til ef@ing.dk. Har du spørgsmål til stillingen, kan du skrive til chef for digitale medier Casper Thomsen på cat@ing.dk eller ringe på telefon 33 26 53 60.

Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere