Startuplab - 24*7*3

Mens det meste af Danmark sidder foran husalteret for at se en række håbefulde talenter synge sig frem til en karriere, er 25 mennesker samlet i Århus midtby for at sætte fokus på karrieren som iværksættere.

Her har Niklas Stephenson og hans hold af hjælpere stablet StartupLab, et iværksætter event, på benene og kører hele weekenden igennem, ja nærmest døgnet rundt ![Eksternt billede](http://www.version2.dk/uploads/smil3dbd4d6422f04.gif" alt=")

Illustration: Privatfoto

10 startups er samlet sammen med et imponerende line-up af forskellige mentorer, som igennem de næste par dage skal hjælpe iværksætterne med alt fra design, teknologi, kommunikation og med at få formet deres idéer så de er flyvefærdige når weekenden er omme.

Søndag aften skal iværksætterne så pitche deres ideer, med al den nye viden de har fået med sig, og her er der åbent for alle - så kig forbi, hvis DU har lyst til at høre mere.

Følg også StartupLab på Twittet tagget #startuplab og se billeder her http://www.flickr.com/photos/hannuvangsgaard/sets/72157623389343519/

NB: DRs Harddisken er i øvrigt også til stede og optager det hele (http://www.flickr.com/photos/hannuvangsgaard/4389632349/in/set-72157623389343519/)...

Kommentarer (3)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Tommy Dejbjerg Pedersen

...men livet fortsætter...

Holdet bag StartupLab har vakt stor interesse hos flere investorer og erfarne iværksættere rundt omkring i landet og sågar også helt ned til Spanien, hvor Jesper "Just-Eat" Buch har sagt ok til at være mentor næste gang.

StartupLab er i øvrigt fuldt eksportérbart, så tag fat i Niklas på niklas (at) stephenson dot dk, hvis du kender nogen der kunne have interesse for et arrangement som det.

Er du selv iværksætter, så husk at Miracles værested for iværksættere og andet godtfolk, Geekhouse i Århus, altid er åbent for DIG, og at der er gratis kaffe og internet på kanden.... :-)

Læs mere om tilbuddet http://www.miraclegeekhouse.com/dkblog/ eller tag fat i mig for at høre mere.

Kort fortalt, er Geekhouse et gratis alternativ til de "etablerede" iværksættermiljøer i Århus, hvor det ofte er lidt for dyrt at have adresse, hvis cashflow stadig er et fremmeord i den lille biks :-)

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere